Как се отблагодарихте на доктора след раждането?

• 12 290
  • 190
  •   1
Отговори
# 75
докторката ми беше много готина.понеже мъжът ми и беше работил в тях имахме наши си уговорки.избора на лекар беше 500лв,а тя ме заведе в болницата разбира се с нея да платя само парите за болницата които бяха 150лв срещу касова бележка.а за нея и една стотинка от мен не е взела.води ми раждането и бях много доволна.още преди да родя и бях харесала златна гривна и когато родих мъжът ми и я купи и и я беше поднесъл с голям букет и марково уиски.но още един път тя не поиска да вземе и една стотинка от мен за това че ще ме изражда.подаръците бяха от благодарност.иначе за екипа който и помагаше.кола  ,уиски ,бонбони и ядки.така им се отплатихме за добротата.

# 76
Платих на касата за избор на екип.
Отделно имаше почерпка за персонала.
Също съм носила почерпка и на други доктори,от които съм останала доволна,без да са правили намеци за подобно нещо.
Мен и колегите ми също ни черпят доволни клиенти ,не виждам нищо странно  Wine Glass

# 77
  • В чуден свят с четири Слънца
Родих с "избор на екип", което ни струваше 2000лв., на ръка нищо не сме дали, сумата платихме на касата. Само почерпих с бонбони при изписването ни персонала на болницата, които в момента бяха на смяна.

# 78
Раждах в частна болница и не сметнах за необходимо да давам пари при положение, че си плащам Wink. На изписването мъжото беше купил торта от неделята и натурални сокове, който дадохме да се почерпят и това беше. На доктора, който ми следи бременността си плащах за всеки преглед и му занесох торта от неделята, уиски и натурален сок.

# 79
ами аз пари на ръка не съм дала, моята лекарка иска само снимка на бебо "като заприлича на човек",но аз и уших и един гоблен  за подарък

# 80
Ръкостискане.Раждала съм в чужбина.

# 81
След изписването всеки път като отидем в болницата водим дъщеричката ни при лекарката и акушерката - мисля, че за тях няма по-голям подарък да видят детенцето, което са изродили как расте живо и здраво. Всеки път като я заведем се насълзяват от умиление. Ще продължим да го правим, смятам, че е много ценно.
Това е нашия подарък.

# 82
  • Варна
Чудно ми е тези, дето са си платили за официален избор на екип, защо после пак са давали на ръка на доктора? newsm78 (има няколко човека, които така са написали, не са всички Peace)

# 83
  • в илюзия
избрах си лекар , имах лична уговорка с него , свърши си работата чудесно и си получи подаръка 300лв.

# 84
Подарък до 50лв,много съм доволна от него.Не съм си го избирала,нито съм плащала,просто се случи много голям Човек.

# 85
Лично на доктора подарихме мобилен телефон. По онова време той все още си нямаше! И до ден днешен ползва номера, който му избрахме ние - аз и мъжът ми.

# 86
Подаръка го приготви мъжа ми, не знам на каква стойност, знам само че имаше цветя , сладки изкушеня и някакъв сервиз от чаши и тн. дребни неща, това беше личноза докторката, защото бяхме много доволни, отделно имаше почерпка за исписването и в деня на раждането

# 87
Аз гледам да не пропусна празник и да занеса някаква почерпка в реанимацията на Майчин дом. Сега бяхме заети покрай рожденните дни и не успяхме, но утре мъжът ми е в отпуск и ще им занесе торта. Благодаря на авторката на темата!  bouquet

# 88
  • София/Севлиево
На доктора, който ми водаше ЖК му занесох почерпка за около 50 лв., която той прие с 300 зора.На екипа, с който раждах нищо не съм им носила-дори не съм ги виждала след раждането.
На акушерките, които се грижиха за нас с бебо им занесохме цветя и малка почерпак, но не знам на каква стойност е, т.к. свеки и мъжа ми я подготвиха.

# 89
Торта за акушерките,кутия бонбони и бутилка уиски за доктора Grinning

Общи условия

Активация на акаунт