Хайд парк 2

• 117 918
  • 2 602
  •   1
Отговори
# 240
Не, Мата, пращам ти моя - разфасован в няколко кашона - сглобявай и почвай да превъзпитаваш. Кво го правиш тоя твоя мъж - направила си човек от него. На мен нещо не ми се удава. И копа и листе събира.

# 241
там е работата, че не го направих аз човек, а детето.
ако не слуша, аз си отивам, а с мен и детето Wink ..............гадничко е, ама действа Mr. Green
обаче хич не ме гризе съвестта, пък.
много съм лошава.

# 242
Мато, и проблемът със сливите ти е решен, щом ще идваш август, пускам те в градината, имам един декар сини сливи. И без туй няма кой да ги обере. Кеф ти сладко, кеф ти ракия.

За мъжове не знам, мойто сега слуша, ама има уважителна причина. Иначе, Калино, що не пробваш в салата вместо олио или зехтин, с рициново да я подправиш. Аз си държа едно шишенце в нас и съм го предупредила моя, да внимава, че не се знае знае ли се.

# 243
  • София
А моя мъж още ме обича  Mr. Green. Имам и доказателство - вчера му казах, че не ми работят спирачките и той още днес взе колата да я кара на майстор. Само да видим, като я върне как ще са спирачките  Mr. Green

# 244
не се заблуждавай. просто го е страх да се наеме с гледането на две деца и всичките отговорности, а може би прависцх и добра салата.........
на мъж-доверие никакво. трябва да сме бдителни Mr. Green

# 245
  • София
Мата, ти си много мила, една колежка каза, че се грижел за мен, защото още нямам застраховка живот, а ипотеката на апартамента е на мое име  Mr. Green

# 246
Фоксче а не трябва ли с ипотеката да са ти направили застраховка живот от банката, това малко да опровергая колежката Mr. Green
Е Кудку ме бие със сливите аз имам само две дървета в градината, едното е  малко, но миналата година бяха дали около седемдесет килограма плод Crazy

# 247
и това, фокси, и това............. аз само някои от нещата споменавам.........

# 248
  • София
Злоби  Mr. Green. На мен пък ми харесва да си мисля, че още ме обича  Wink

# 249
Злоби  Mr. Green. На мен пък ми харесва да си мисля, че още ме обича  Wink

aма не си правиш застраховка живот, а hahaha

абе, вие боядисахте ли яйцата. аз щото да. сега се хвърлям на козунаците. ако излезе нещо, ще показвам.........

# 250
Аз козунаците вчера ги направих. Всички на терсене, аз наопаки. Че довечера заминаваме да видим Фъсктъков. Вчера накарал баба си да седнат на една пейка, да чакали мама и тати. Седнало детето и казало: Бабе, айде седнем чакаме мама и тати тука.

# 251
баба ми и яйцата, и козунаците ги започваше в четвъртък, преди изгрев слънце. 5 кила правеше............ аз съм трътка и първо се наспах..........малко по малко традициите умират.

сега се чудя, как се е справяла с всичко..........и стигам до извода, че съм мързелана..........
мен гледаше, с приятелки се срещаше. всеки ден готвеше за обед и вечеря, переше и гладеше за цялото семейство, пътуваше, на театър и опера ходеше, четеше непрекъснато..............почти всеки ден имаше някакъв сладкиш........и още куп неща. аз само като стана и вече съм уморена......

# 252
  • София
Яйцата - в събота сутрин ще ги боядисваме, козунаци ще купя от супера до нас - за готвач не ставам от никъде, така че по-добре готови. Обаче вчера купих на двамата по едно списание, в което се паднаха печатчета за яйца, които те употребиха върху себе си, а не оставиха за събота. Така че техните ръчички вече са боядисани в цялата гама на цветовете  като великденски яйца Simple Smile.

Мата, и аз значи се нареждам при мързеланите

# 253
  • Вън от пространство и време
Козунаци правих само веднъж откакто станах майка... голям зор беше. Сега с 2 не ми се и мисли да се захващам. В магазина до нас продават много хубави и ще се възползвам.
Яйцата се събираме цялата фамилия на мъжО и си правим един мини-конкурс кой ще боядиса най-хубаво яйце. От 4 години насам моята основна роля в това шоу е да следя някое дете да не обърне чаша с боя или кошницата с яйцата.

Ваньо днес имаше пролетно тържество. Облякох го официално - бяла риза и черен панталон. Преди това обаче бяха боядисвали яйце във всички цветове на дъгата. Та взе нашия яйцето си след тържеството да си го носи в ръце и сега дъгата е върху ризата и панталона, а яйцето трябва пак да се боядисва.

За работата, която са вършели бабите ни с по няколко деца и аз съм си мислела. Ами когато не е имало перални и топла вода от чешмата.... Страшно сме се разглезили, съгласна съм.

# 254
Пък аз съм работна булка от снощи. Отново за пореден път прибрах зимните дрехи в пликовете снощи и ботушите. Тая заран съм се вдигнала аха преди изгрев, сварила съм яйцата /и докато ги мих ни будна, ни заспала нито едно не счупих/ И децата ги боядисаха. Аз само пазех боите, а те пипаха боядисаните яйца и нямате идея какви са им ръцете. Моите са почти чисти Mr. Green, ама на децата са по-писани от яйца. На тях им харесваааа. После им попяхме малко, едни рецитации им дръпнахме и за капак по инициатива на П. хоро играхме на яйцата. И това в 8 сутринта. Само леееко позакъснях за работа /в училище пишеха 1/3/, ама все ми е тая - те бяха на седмото небе.
 Кузунака го замесих и го оставих да втасва в магазина. Аз съм месила няколко пъти, изяждат се още горещи. Ако сега се реша ще месим тримата при всички случай.
Ако утре вали снях аз поемам отговорността!

Общи условия

Активация на акаунт