Щъркели долитат, зюмбюли цъфтят, приказна БУРГАСка пролет благовестят

• 19 158
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
На някой детенце да му е със зелени сополи и висока температура? Не ми се ходи пак при докторката, то преди две седмици бяхме там  #Crazy, че затова питам.

и ние сме днес цял ден така, та утре рано сутрин чакаме докито...  дано не е нещо сериозно Praynig

# 91
някой с прогноза за днешния ден Thinking

# 92
  • UK
 Като гледам май ще е такова... поне така ми излиза на прогнозата... Много приятно  Hug

# 93
Много е студено вън...
Аз излизах вече - умрях от студ!

# 94
  • Бургас
Добро Утро дами  Grinning
Аз съм решила-студ нестуд-днес щу се разходим щото изкрейзваме и двете Laughing

enevitable много са сладки дребосъците Пу-Пу Grinning

# 95
благодаря за отговорите на всички bowuuи аз смятам да рискувам

# 96
Donita_bs пиши после как е минало. Моя май след два дена температура и потене днес като, че ли е на оправяне  Rolling Eyes.
А относно лекарите, Мегата, ние сме при Ангелова, цяла зима ходим през около две седмици, всеки път чакаме по един час на опашка, после обикновенно го слуша и казва или че няма хрипове или, че има и може да го обърне на пневмония, последния път ни изписала толкова ужасно горчиво лекарство, че детето го повърна два пъти, обезводвни се и стана още по-зле отколкото беше. След това ходихме пак да чакаме сто часа, за да ни изпише друг по-сладък антибиотик, за което дадох 60-80лв, при което Ицето така или иначе си беше болен две седмици, и бухаше антибиотици. И ми е писнало  #Crazy, ако ме разбираш.

# 97
А защо не смениш лекарката, след като не си доволна?
Аз на нашата и имам пълно доверие, влизаме си на часа, с много малки изключения, винаги дава консултации по телефона, изключително рядко изписва антибиотик и никога не съм се колебала да заведа Пламен и при най-малкия симптом за разболяване именно, за да може навреме да се реагира и да не се стигне до сериозно лечение.

# 98
Танина сменяш я, какво се чудиш още  Peace

И аз умрях от студ, само лъже слънцето  Crossing Arms

# 99
  • UK
Donita_bs пиши после как е минало. Моя май след два дена температура и потене днес като, че ли е на оправяне  Rolling Eyes.
А относно лекарите, Мегата, ние сме при Ангелова, цяла зима ходим през около две седмици, всеки път чакаме по един час на опашка, после обикновенно го слуша и казва или че няма хрипове или, че има и може да го обърне на пневмония, последния път ни изписала толкова ужасно горчиво лекарство, че детето го повърна два пъти, обезводвни се и стана още по-зле отколкото беше. След това ходихме пак да чакаме сто часа, за да ни изпише друг по-сладък антибиотик, за което дадох 60-80лв, при което Ицето така или иначе си беше болен две седмици, и бухаше антибиотици. И ми е писнало  #Crazy, ако ме разбираш.

Изненадана съм от това което пишеш за Ангелова. Ние сме при нея и съм много доволна... А защо не и кажеш, че не му действат тези лекарства... Имай смелост и си кажи всичко... тя няма да ти се обиди, напротив. А за чакането аз винаги и се обаждам да я питам кога да отида и тя ми казва горе долу след колко часа няма много хора...

# 100
И аз съм възмутена! Може ли само защото не си харесваш докторката да си държиш детето трети ден с висока температура?! Shocked
Ми смени я! Пък като не ти се чака да го прегледат по каса го заведи на частен кабинет. Има ли нещо по-важно от здравето на детето ти!?

И ние ще излизаме днес! Ще изчакам да стане по-топло към обед и ще го изкарам за час-два.

# 101
Здравейте момичета само да попитам Ангелова това съпругата на д-р Градев ли е ( в поликлиниката в М.Рудник)
Благодаря ви

# 102
  • UK
Здравейте момичета само да попитам Ангелова това съпругата на д-р Градев ли е ( в поликлиниката в М.Рудник)
Благодаря ви

НЕ

# 103
Танина, колко висока е Т? Щото за някои и 38.5 е висока, но за мен не е. При такава Т и сополи, независмо какви, нито ще се притеснявам, нито ще се възмущавам. А и са минали само 2 дена. Разбирам да държи 40 градуса 4-5 дена.
Иначе детето щом се е потило, за мен това е добър признак.  Wink

# 104
Аз пък бих се притеснила, защото пневмонията, за която е имала притеснение лекарката не е шега работа. Да не говорим, че при нея се поддържа постоянна, но не чак толкова висока температура. При всички случаи температурата показва, че има някакъв възпалителен процес и е добре детенцето да го види специалист, а не да се изчаква и да се лекува по форумски съвети... А ако като го прегледат ти кажат, че всичко е ОК - чудесно!

Общи условия

Активация на акаунт