аз за ядене не мога да се оплача от Валето, нормално си похапва, Сутрин по-малко, ама то няма начин, като трябва да се оправим за 15 мин. от ставане от леглото и тръгване към градината. Напоследък все ми става в последния момент - 8:30, а ако се опитам да я събудя по-рано се почва един рев и ще отнеме повече време да я успокоя и да се приготвим. Та вече я оставям да си доспи до последно, та затова и всяка сутрин закъснявам за работа с поне 20-на мин. Добре че пак наблизо работя, а и градината е по пътя към офиса. В градината казват, че добре си хапва - цялата супа и половината ядене. Следобяда също. Вечер понякога яде повече друг път по-малко. Ама то си и личи, почти 14 кг е, но тя си е и по-висока - 94-95см.

. Та дотам били опитите му за момче. Е аз разбира се от сърце ти пожелавам и 2 момченца.

,иначе и аз бях навита до момче,но сега..

аз вече подивявам и се чудя къде да скрия блока и пастелите ама все си намира някъде химикал и ме гони с " мама пиши" или "хоп- хоп" Сега е на вълна елен и кит и това рисуваме по ен пъти - май ще сменям професията на художник 
Чудя се дали да преустановя всякакъв досег до вода за няколко дни за да поиска пак сам, ама пък как да не му мия лице и ръце
ясно че е в някакъв отрицателен период, ама дано минава по бързо. Уф, ама че се намрънках и аз
.
Особено след като последният път Никол бъркаше в неговата чиния, и осмукваше неговите спагети, а не моите.