90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №41

• 16 410
  • 464
  •   1
Отговори
# 105
 ей много плюсове днес Confused дано да предвещават големи минуси,кураж момичета Hug
  Любопитко жив и здрав да е татко ти  bouquet

# 106
ХА добър ден
Днес като скочих на кантара ме зарадва с голям - Sunglasses(които най-вероятно ще се лепне пак)
Днес съм водна , обаче ще пия кафе ,че без него няма да мога да издържа  Confused
Утре съм запланувала на обяд рибка с зелена салатка с маслини(ако мъжа не забрави да купи)...а вечерта съм на Р.Д...и най вероятно няма да е риба - все някоя белтъчинка ще има на масата Mr. Green
Малеее за какво започнах да пиша ...забравих
МИЛА СТЕЛИ , ЧРД  bouquet ЖЕЛАЯ ТИ НАЙ-ГОЯМОТО ЩАСТИЕ ДА ТЕ СПОЛЕТИ , ДА ГУШКАШ МАЛКО СЛАДКО БЕБЕНЦЕ И ДА СИ НАЙ-ПРЕКРАСНАТА МАЙКА НА СВЕТА

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 12:34 от Дандулина

# 107
Честит рожден ден,Стелхен.Да си жива и здрава, все така усмихната и добра, много, много любов и топлота за теб и твоето семейство.Пък догодина да се похвалиш с едно сладко бебче.

Любопитко,честит рожден ден на баща ти.Да ти е жив и здрав.

Момичета засега съм почивка от 90-дневната диета,но редовно си ви чета,защото много свикнах с вас.Радвам се на всички с минуси.

# 108
Любопитко, честит юбилей на баща ти, да е жив и здрав поне още толкова годинки   bouquet
Дандулина, най-после и аз да видя прословутите снимки. Ти кво ще сваляш още newsm78 Успех с водния ден днес  Hug

# 109
Добро утро.Как сме.Аз току що изръбах една ябълка(мразя плодовете ама този път диетата стриктно ще спазвам) и отивам да храня детенце с попарка.Айде до после  Hug
ЛЕК И ОТСЛАБВАЩ ДЕН  НА ВСИЧКИ.

# 110
хайде и аз запис в новата тема!   Crazy
вчера нямах нет и сега като се включвам и 8 страница.......дали ще ни дадат награда за бързо изписване на темата?

стели  мила- все така чаровна , все така любима и обичана! от все сърце ти пожелавам mmmmmm  да свърши работа и да ни дариш с едно малко съкровище!!!!

любопитко честит празник и на баща ти!

аз днес съм пак минус -400 и вече съм 54,400 - ама  така е като ми свърши МЦ и веднага се усети  , а днес съм на въглехидрати и си взех сос за спагети -готов, че няма да имам време да готвя нещо, защото съм решила довечера да пробвам квадратите, дано ми остане време! хайде сега се връщам да ви чета и на всички  goodscale

# 111
 ей мама на Викито ти си съвсем на крачка от целта Crazyтова е страхотно.Ще ми споделиш ли само с тази диета ли смъкна килцта и за колко време PraynigАма и аз ква съм само питам Embarassed
 Боба ми е готов

# 112
Дидник не стой на балкона ами ела напиши нещо, че се скъсахме да се чудим къде си и как си Hug

# 113
Копирам ти въпроса за да може да получиш повече отговори Peace
Момичета интересно ми е да науча за фиданки минали вече цялата диета,какви резултати са постигнали,успяли са да издържат докрай,запазили ли са после резултата.Ако по "старите "фиданки знаете ще споделите ли PraynigМисля че ще ни подейства мотивиращо на всички Hug
Аз да кажа..цялата диета от 90 дни не съм правила. Направих първите два цикъла през ноември и декември. Свалих 10кг. общо и после последва зацикляне и новогодошни празници и я спрях. Не съм връщала. Направих пауза и от миналата седимца пак я започнах. Нека се появи мама на Викито и ще ти кажа за нея Peace

всичко си казвам  Grinning   при първия цикъл от 90 дена смъкнах грубо около 18кг от 73-56 / бях малко над 73 и малко под 56 / , след което започнах да ги поддържам и отслабвам с лунната диета и лека-полека смъкнах до към 54 , последния кг го смъкнах в началото  на ноември пак с 90 дневната диета,ама бях безкрайно несериозна я карах -ден  режимна , после ден -нережимна и така покрай нова година качих пак две кила , после пак ги смъкнах и пак качих покрай февруари / пълен с рождените дни на цялото ми семейство и много приятели /  и сега започнах отначало , за да стабилизирам най-сетне тези два-три плаващи кг , защото ме побъркват.
с целия си объркан разказ искам да кажа , че кг смъкнати с пълната 90 дневна диета не съм си ги върнала и са стабилни! тези които са плаващи, са или от непълна диета или от друга   Whistling   Peace
знам обаче , че има фиданки , които смъкнаха за един месец и после си ги запазиха, но аз като не съм на диета доста си поплюсквам  Embarassed и много обичам шоколад - спазвах до обяд да не закусвам друго освен плодове , всъщност почти не съм закусвала , освен кафе, но това с ранната вечеря ми е доста трудно , но се пробвам

# 114
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Любопитко , да е жив и здрав баща ти.  bouquet
Много радост , щастие и късмет.  Hug

Аз излизах на пазар , но щерката и трябваше колата и се прибрах.
Е напазарувах , но ми останаха плодовете и зеленчуците.  Peace
Та след малко ще ходя до магазина пак и отново.  Laughing

# 115
  • Brokenpromiseland

Stel, бъди жива зи здрава. Всичко друго вярвам, че ще го постигнеш с успех.Ти си силна жена.
Lubopitko, да ти и на теб жив и здрав рожденника.bouquet

Ох, вчера и аз като Ники. оплесках нещата с тея квадрати.. Whistling
Направих една доза, половината оставих нарочно у майкини, а другата половина я взех...и въпреки всичко си излапах в 18.30 една зелена салата с лук и след около час  2 парчета и малко квадрати...и понеже лакомията голяма работа завърших с редче шоколад....Днес и аз като Ники съм на ябълки.Минах през магазина, купих 3кг и днес ще се самонаказвам, ако не успея да издържа имам и 100гр. орехи.
Вчера успях да мина и през билковата аптека и си взех зелен чай.Продавача каза, че върши работа и не е много "жесток". Довечера, ще пийна един....и утре ще кажа резултата  Whistling

# 116
мама на Викито благодаря ти Hugновите имаме нужда от такъв разказ.Поздравявам те още веднъж  bouquetпостигнала си чудесни резултати.Пожелавам на всички такива и да изкараме докрай.С вас е много лесно.Благодаря Ви Hug

# 117
Благодаря ви за пожеланията момичета! Вчера нали ви се оплаках, че се провалих с блата за тортата на баща ми... Е, направих друг, който също се провали.  hahaha Снощи от двата блата сглобих измислена торта, която поне на външен вид доста хваща окото.  Mr. Green Днес съм белтъчна и няма да я опитам довечера, но пък ще видим рожденика дали ще я хареса...  Thinking
Утре обаче сме на ресторант и е поръчал божествена торта, която няма начин да не опитам... Който е ходил в Марая знае за какви вкусотии става въпрос...
Между другото ми хрумна една идея, прочитайки разказа на мама на Викито. Момичетата, които са минали и трите цикъла и имат страхотни резултати може да напишат кратко разказче как са постигнали това и да ги публикуваме в сайта ни. Какво ще кажете?  Hug

# 118
Значи съм избрала правилния начин за задържане ...и макар ,че не с тази диета свалих повечето кг-миа се надявам след като приключа ....да не си върнат

# 119
Любопитко, честит рожденик!   bouquet

Искам да питам нещо, дето ме притеснява и моля за съвет - отслабвам горе, вече съм М към С, а долу ханшът и задникът ми си седят гигантски - ХЛ, как да размърдам и долната част?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт