90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №41

• 16 407
  • 464
  •   1
Отговори
# 90
Стели честити рожден ден, Много здраве, щастие, любов и до другата година да гушкаш едно сладичко бебенце   bouquet newsm59  bigdance2

Не мога да ви настигна нещо. Много пишете. Аз днез започвам плодово-водната част, но съм дотса поюитивно настроена и мисля, че ще се спрявя. А и нали съм от кърмещите, ще си имам управдание като хапна плод утре.

Дандулина браво супер изглеждаш. А като се вземе напредвид и снимките след раждането  newsm10 Ето още един стимул да съм упорита и да не сгрешавам.

Момичета, от 16.02. съм на диетата, а съм свалила само 2 кг. Не знам какво да направя, че да се размърда малко положението

Утре ми е плодов ден, а след това воден. Не зная как ще изкарам.

tosita ти не си ли объркала нещо с броенето на дните? Аз почнах на 20.2, а днес ми е плодов и утре воден. А ти си почнала по-рано, а ти е по-касно водния  newsm78

И аз вчера се отказах да правя квадратити, че следобед бях на кафе с приятелка и капнах мъфин и ми стана тежко. Та за вечеря си сварих кус-кус и си направих салата. Но тук кус-куса не е като в България, а доста по-ситен. Май се води арабкси и е много вкусен. Ако го жидите някъде пробвайте от него  Peace Тогава и салатите и тези рецепти на Стелхен стват доста вкусни.

# 91
Добро утро и от мен!! Hug

plaminka ,честито минусче  Hug

Дандулина,успех с водния днес  Hug

Мен пък кантара днес ме наказа,показа +1 кг,а вчера не съм яла кой знае колко много,но пък и през WC-то тази сутрин не съм минала,а бях пила 200 мл вода.
Аз днес съм на варива и сигурно ще си направя  грах,ще видим  newsm78

# 92
Добро утро!
Стел,Честит рожден ден!Бъди жива и здрава, красива,желана и обичана жена!

Хвърлям по едно око в темата, ама много пишете не мога да ви прочитам
Аз имам още два дни на житната и се връщам тук, определено има ефект от нея,личи и по дрехите, но ми писна да ям жито  Sick тук поне всичко си хапваме  Laughing

Хубав ден на всички  Hug Hug Hug

# 93
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте!
Благодаря ви, момичета! Изненадахте ме!  Hug
Иринка, разбра ли сега за какво са тортите. Wink
Благодаря на всички за милите пожелания. Обичам ви!  Heart Eyes
Хайде сега и почерпка от мен:
За белтъчните:

За варивата:

За въглехидратните (споделям мойта торта с тях:

За витаминките:

И да не забравяме тези които са на воден ден:

Хайде до по-късно!  Hug

# 94
Добро утро фиданки Hug
Стел честит рожден ден-много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти Hug

Аз днес съм на въглехидрати. При мен кантара тази сутрин е както при Иринка....имам +900гр....но нищо. Все пак го отдавам на овулацията си. Вчера съм била супер режимна-вечерях с три малки чушки пълнини с ориз. Хайде отивам за кафенцето и да се върна с чашата с кафе да ви допрочета напред и после ще пиша Hug

# 95
Стел, честит рожден ден
Пожелавам ти много здраве, любов, тънка половина и най-много - мечтаното бебче Peace

Днес съм +1 кг. Отиде си отслабналото Sad  И защо избяга, не знам cry

Хм, няма я и снощната картинка с хладилника newsm78

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 09:23 от птица

# 96
Стел, мила, ЧРД и нека най - нескромните ти желания се сбъднат тази година!

А това е най - голямото ми пожелание към теб:

# 97

Днес съм +1 кг. Отиде си отслабналото Sad  И защо избяга, не знам cry
Птиче и аз днес съм така. Иринка също. Явно е явление днес при доста от нас. То и вчера имах +600гр...и днес +900гр. ooooh!...но те ще паднат скоро...това е вода от овулацията при мен...гаранция (всеки път при ову и началото на цикъла ми става така) Hug

# 98
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Птица , кво правиш ти?  Confused
От къде ти дойде тоя голям плюс?  Shocked
Нещо има сбъркано , премери се утре пак. Hug

# 99
  • Пловдив
Здравейте, фиданки.От известно време вървя по вашия път. Има резултат, но имам и проблем. Лекарката ми се скара, че  закусвам само плодове. Накратко - оперирана съм от рак на дебелото черво и от терапията качих килограми, които сега ми пречат.Питам ви, ако хапвам сутрин нещо друго по малко (закусвам овесини трици със съвсем малко корнфлекс и кисело мляко) да кажем в 10ч. плод и после продължвам по схемата ще имали ефект. newsm78 И маслините, в кой ден се хапват. Благодаря Ви и пожелавам много минусчета.

# 100
Стел, Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава, все така усмихната, позитивна и обичана жена!

Аз с удоволствие ще се почерпя от тортичката, защото съм въглехидратна.   cook
След вчерашния напълно режимен бобов ден, дори и без хляб ядох този път, вечерта точно наполовина количество леща, но уви...пак не ме зарадва кантарът.   Confused То аз му и свикнах вече де и не ми прави особено впечатление. Днес ще гледам да не прекалявам с въглехидратите ама знае ли човек.  hahaha
Честито на всички с отбелязани минуси.  smile3525

# 101
Добро утро, фданки  Hug
Стел, честит празник   bouquet  bouquet  bouquet Пожелавам ти много здраве и щастие, успешно диетуване и най-вече един малък нов член на вашето семейство  Hug
Веси, ти що си мислиш, че ябълковия сладкиш с грис няма да го нападаш като квадратите  Joy Добре, че е по-малък като количество  Wink
И аз съм плюс 1 кило от вчера, но днес ми дойде и МЦ, та така...
vanichka75, по принцип при диетата се закусва САМО плод, но ако имаш някакви здравословни проблеми (във връзка с операцията) предполагам, че ще можеш или ще трябва да си избереш друг режим  Wink Нека и другите момичета се изкажат по въпроса  Hug

# 102
  • Испания и Стара Загора
Добро утро ,фиданки,
Как сте?Минавам да ви видя.
Стел,мила,честит рожден ден.Пожелавам ти много щастие,любов и здраве.

# 103
Стелхен, честит рожден ден! Да си жива, здрава и много щастлива! Пожелавам ти да постигнеш всичко, за което си мечтаеш! Hug

Момичета, аз минавам, за да почерпя, днес моят баща прави 50г.

След плодовия ден вчера кантара отчете -300гр., но аз си знаех, че няма да е много... Нищо, имам още три плодови дни до края на втория цикъл и се надявам да сваля още мъничко... Тези последни 3кг. май наистина трудно ще ги преборя.  Thinking

# 104
  • Стара Загора
anita29   bouquet  bouquet  bouquet  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
vanichka75 според мен щом имаш здравословен проблем или се ориентирай към друга диета или закусвай каквото ще ядеш през деня
lubopitko  честит юбилей на баща ти-да е жив и здрав да се радва на деца,внуци и правнуци  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт