90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №41

• 16 416
  • 464
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен в новата тема  Hug
Жане, Мелисита  Hug
Аз вече лунувам и утре това ще правя  Crazy Знам, че разисквахме в една от темите лунуването и съчетаването му с диетата, но просто напоследък много ми тежи корема (все е пълен с нещо  Embarassed) и малко прочистващо се надявам да ми дойде  Praynig
Дандулина, изтървах снимките..., но явно е имало с какво да се похвалиш, поздравления   bouquet
Веси, ти какво въртиш - кростренажор или вело?
И на мен квадратите малко сладки ми дойдоха и другия път с по-малко захар ще ги правя  Peace

# 46
  • София
Квадратите реших да не ги правя - ще ги омаам сигурно. А и докато ги правя има да хапвам от тестото. По-добре така без изкушения.

# 47
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ники , аз това си мисля за кво да готвя , я
да си доям кво е изостанало , пък в неделя нещо по
засукано ще мисля , може ризото - обожавам го. Peace

Вив , аз в глазурата втория път сложих 3-4 лъж. захар ,
а в сладкиша както си е по рецепта.  Crazy

Айша , хапвай портокал тогава.  Peace
Аз също никога не закусвам , но от как почнах диетата ,
започнах да ям по ябълка. Първия ден ми се догади , втория що годе
и после свикнах , че трябва да ям и така.  Hug

# 48
  • София
Айша, добро решение си взела.  Laughing И аз няма да ги правя повече по същата причина, едвам дишам от преяждане.  Mr. Green

Жабке, аз затова съм дебела, щото нищо не изхвърлям и все дояждам.  hahaha Обаче откакто съм на диета такова изхвърляне на храна правя, направо си е грях.  Embarassed
Ама щом имаш режимни работи, поне да си спестиш готвенето и чуденето.

# 49
  • София
Нищо не изхвърлям - ако се подмята из хладилника го давам на кучо. Яде все човешки храни и вече се мръщи на кучешките.

# 50
Ники , ти пък що хвърляш? Я кво ти остане в кутии и в хладилника или фризера.  Peace
Така и ти ще имаш за следващия четворка ден.  Hug
Нищо не хвърлям от както почнах диетата , икономисвам готвене. Laughing

# 51
  • София
Трябва да почна и аз да замразявам, аз засега замразявам само на детето като сготвя повече.
Айша, и нашите имат куче, ама е егати и вампира, много капризно псе, абсурд манджи да яде, тя на кашкавал се мръщи.

# 52
Е браво бе , Ники.  Thinking
На детето замразява , а нейното хвърля , ти си за трепане бре.  Laughing
Сама си усложняваш живота.  Crazy Питай , на мързел може да те науча ,
бия всички.  Mr. Green

# 53
  • Варна
Аз минавам да се отчета,че плодовият ден го изкарах страхотно и без проблем.А през водния ден кафе може ли да се пие?Аз съм -1кг.дано и другата седмица има минус.Лека вечер от мен. Hug
Аз пих кафе, но въпреки това си го имах минуса, успех и на теб Hug

# 54
  • София
Жабке, ела натрепи мъжо.
Щото той се мръщи като яде две вечери едно и също и ме гледа криво като кажа за замразяване, направо няма да го яде размразено.
Плюс това супи не яде /освен боб и леща/ и то от другото ядене почти не остава възможност да се замразява - например пиле с картофи, ориз, мусака - не стават за замразяване, а той основно яде нещо на фурна или нещо цър-пър на тиган.

# 55
Аааа Ники , мъжо е за тупалки и тигани.  Joy
Не се мешам , решете си вие кой кога и кво ще кльопа.  Laughing

# 56
  • София
Много ти личи, че не си свекърва, да знаеш.  Joy

# 57
Ехааа! Какво сте направили бе момичета  Laughing Grinning Laughing   Heart Eyes  Кога дойдох, кога почна новата тема  Simple Smile  Няма лошо разбира се. Записвам се, по-късно ще чета.
Аз съм що годе режимна. Едвам издържам между храненията, та ядох ябълка  на няколко пъти  Rolling Eyes   Утре съм на бобови, ако не успея да си сготвя нещо ще си взема грах от консерва    newsm78
Трудно ми е с водата, много ми натежава на корема от нея ама си цокам, колкото мога
 baby_neutral  

Лека вечер пожелавам и утре с нови сили да борим килцата   bouquet

# 58
Хайде и аз да си кажа как попрекалих с вечерята-изядох 2 бъркани яйца с малко сирене,зелева салата/но вътре имаше и малко домат и краставица/ и две тънки наденички.Множко е но,днес с тия две шишчета,от които половината бяха гъби,чушки и лук,вечерта бях доста изгладняла...признах си,не че изпитвах някаква вина  hahaha

Някой питаше колко сме свалили през първите 90 дни-аз изкарах 2 мес./спрях я поради здравословни проблеми/ и за това време свалих 7 кг,от които 1.5 кг върнах за един месец,но бяха коледни,новогодишни празници и няколко рожденни дни.
А сега като я почнах наново установих че съм качила още 3 кг,но може и кантара да ме е излъгал,че никъде неусещах да съм качила.Но сега слад 8-я ден пак съм -3 кг .

# 59
Еййй, колко много пак сте изписали. Не мога да смогна да ви прочета. Да ви се оплача - нямам време за компютъра. Малката сега прохожда. Непрекъснато ме дърпа нанякъде да я водя , че още не смее да се пусне  сама. Не се задържа на едно място, а ако го направи, то е само за няколко минути. Докато да вляза в темата и вече е изправена до мене и пак ме дърпа и дърпа.

Момичета, от 16.02. съм на диетата, а съм свалила само 2 кг. Не знам какво да направя, че да се размърда малко положението
Леле, Дандолина, браво - изглеждаш супер.
Ники, наистина докато не спреш да обираш туй-онуй останало по чинийките, няма оправия.
Утре ми е плодов ден, а след това воден. Не зная как ще изкарам.

Общи условия

Активация на акаунт