Май-чета и Май-ки (5)

• 13 383
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
  • Перник
И ние сме с памперс още. Надявах се като го гледа майка ми да се пробва да го отучи, но и на нея така и е по-лесно. Сега съм решила като сме вкъщи събота и неделя да го оставям без памперс, но не знам дали ще има ефект или само ще объркам детето  newsm78

# 31
Момичета може ли да ви помоля ако не е много дълго за обяснение да ми кажете как публикувате снимки тук.

# 32
Момичета може ли да ви помоля ако не е много дълго за обяснение да ми кажете как публикувате снимки тук.
Ето така Simple Smile Само че { } трябва да са [ ].
{img}http://adres.na.snimkata.bg/snimka.jpg{/img}

# 33
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0 - прочети тази тема, Кати.

# 34
# 35
Благодаря ви много Hug

# 36
Честита първа пролет и от мен!  bouquet
Предималко тука такъв сняг заваля, че си е направо зима още.
И ние сме още с памперс, чакам да се постопли малко и пак ще правя опити да го махам.

# 37
Аз си бях избрала днешния ден Crazy
За памперсите...почнах от 01.03. да уча малкия и издържах почти 2 дена Simple Smile Той си върши работите там и си умира от кеф като му се ръкопляска, но не си казва и ако забравя да го сложа си пишка в гащите. Ще изчакам да се постопли и да е по-леко облечен за да ми е по-лесно.
ninochka , много ми е сладка Мира на аватара ти Heart Eyes

# 38
Ето ни и нас,в новата тема! Hug
Липсвате ми страшно много,мили приятелки. Heart Eyes
Ние сме добре,малко сме болни,но не е страшно.
Нищо ново няма,смучем си биберона постоянно,слагам и памперсите редовно.
Не мисля,да я отучвам скоро време от тези навици.
Мисля,че тя ще реши кога,разните ми от сорта,да хвърля бибата на кучето не минава при нея,тя си я търси упорито.
За памперсите,не мисля да си причинявам това,особено за през нощта,щото е ад. Mr. Green
С Йони съм навивала часовника за през нощта,да я изпикавам,това сега за мене е лудост.
При мен няма нищо ново,освен това,че бачкам много. Sad
Това е от нас за сега,лека вечер,и по малко болести!

# 39
Здравейте, майски мами!

Не съм се разписвала цяла вечност.
Майче, може да се засечем на1-ви в НДК  Wink

Какво да пиша за нас...Александър още си е с памперс. Расте, дивее и не знам как ме кара с всеки ден да го обичам все повече. Ех, таз майчина любов няма измерения Simple Smile Мислех да го пускам на ясла сега, но пак отложих.  Иначе аз работя много, но с кеф. Не вярвах, че наистина може да се чувстваш добре, докато си на работа.

Поздрави на малките майски дечица!

# 40
Мойто дете тази сутрин изказа първия си СТРАХ.Погледна в 6 часа  сънен в огледалото, посочи отразена светлина и каза:Али стаах.По обяд пак се присети и пак погледна огледалото.В резултат сега заспа с 5 плюшени играчки,да го пазят!Казвах ли аз нещо за малките деца и малките дертове! Hug

# 41
Здравейте момичета
аз мойте ги слагам във ваната пускам им играчки и целия блок разбира че ги къпя  Grinning
ХАИ предполагам как си се изплашила  Hug

на 19.03 беше деня на бащата та по този повод правих  тортичка

Птица да нацелуваш принцесите Heart Eyes
Глиги радвам се че се разписа  Hug

На нашата врата почука грипа най зле съм аз  Sad

# 42
Карчита, много хубава торта си направила. Дай едно парче насам  Laughing

# 43
мале, съвсем съм се извяла. публикуваяла съм си поста в старат тема.
ай ся да го копирам тук:
краси - това е лошо. но ще се оправиш  Peace
а тортата изглежда чудесно!

пипа също се опита да се разболее. вдигна Т, ама много странна - 10 минути имаше 38 градуса и после вичко изчезна. шантава работа. това вчера. днес е ок. тя и вчера си беше ок всъщност, така че утре с бодра стъпка ще замине към ДГ  Wink

аз 2 дни отмарям, т.е. не работя. чистих, гових много, требих, извадих пролетните дрехи на децата, подреждах, но това не го броя за работа. голям е кеф като си шеташ из къщата и си играеш с 2 те без да мислиш кога и колко ще успееш да прочетеш. утре пак ще съм на тръстиката, но поне тоя уикенд си починах. за 2та дни отбелязах едва 2 часа работа, което не ми се е случвало от времето от преди НГ.
сега отивам да мия една зелена салата и да ракиджосваме по средиземноморски
а, забравих да споделя, че окълцах камен по един безподобен начин. неочаквано за мен реших,че ТРЯБВА да го подстижа. обаче той се ужаси от машинката, така че включих ножицата. и от нея рева, но се справих. сега прилича на краставото магаре на дядо ми - като си купи магаре преди 20 години, взе едно много по-евтино  от обичайното. а беше евтино, защото беше супер смешно одялано - редният му стопанин го беше подстигвал. впоследствие животното си се окосми както е редно, но пък се оказа, че е сляпо с едното око, та ни стана ясно защо всъщност магарето е било по-евтино  Mr. Green
божкееее, как завъртях към магарето на дядо  ooooh!

п--гъфгдсфднсннннннннн
поздрав от камбата

# 44
  • Перник
Добро утро  Simple Smile Тъй като съм първа в новта седмица, черпя по кафенце и ви пожелавам слънчеви и приятни дни

Майче, развесели ме с твоя пост рано сутринта, благодаря  Simple Smile А сега чакаме снимка на Камен.

Общи условия

Активация на акаунт