Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети са дадени от участниците относно диетата по време на бременност и какви са мненията за диетите и храненето по време на бременност?
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
Какви съвети са дадени от участниците относно кърменето и използването на биберони?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети са дадени от участниците относно диетата по време на бременност и какви са мненията за диетите и храненето по време на бременност?
Участниците споделят съвети относно диетата по време на бременност, обсъждайки опита си с различни диети и проблеми с кръвната захар. Някои участници споменават, че лекарят им е препоръчал да се наслаждават на сладкиши, ако желаят, докато други обсъждат изследвания за кръвната захар и проблемите си с нивата на хемоглобина и желязото. Форумът включва различни мнения относно диетите и храненето по време на бременност, като участниците предлагат съвети за хранене и различни аспекти, които трябва да се вземат предвид по време на бременност. Като цяло форумът представя разнообразна гама от гледни точки и съвети по темата.
-
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви съвети са дадени от участниците относно кърменето и използването на биберони?
-
Какви са мненията за изследванията и лабораториите?
-
Какви са мненията за онлайн магазините и пазаруването на бебешки продукти?

. След малко ме завърта работата и най-вероятно чак довечера ще мога да се включа. Хубав петък ви пожелавам.
,

Обаче, чога да ви кажа, че не е толкова трагично пологението, в смисъл, че бибироната не ми е пречела на кърменето, на 10 месеца умишлено спрях, че отслабанах 7 кг и ме посъветваха, че е от умора и изтощение. А аз нали ви писах, че до 13 г. към си смукала палеца, но нямам криви зъби, нито пък болни, на 22 г. си направих първата пломба. Доволна съм от бибата, спасявала ми е много нощи. Но определено ни аз не харесвам по-голямо детенце с биба. Да не говорим, че на молето имаше германчета на около 5 г. 
Снощи с Жоро разглеждахме какво ново има там и поръчахме 2 дрешки и така ми се е запечатало в съзнанието, че продължих с пазаруването и насън 
При вас наблюдава ли се такова нещо?