ПЛЕВЕН - 89

• 16 254
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
Дикси ,и Здравко беше същия,но за наше голямо учудване за сватбата на сестра ми даде да го пострижем.Хем го страх,но вика - Дако миж,Дако не тах Simple Smile Сега пак трябва да го пробвам да видим дали ще даде.Но има надежда,защото преди и ноктите не ми даваха да им режа докато са будно,а сега се надпреварват кой ще е пръв Simple Smile

# 196
Шарката е с големи гнойни пъпки и сърбят. Е добре ,аз се бях наплашила. Ще я преборим гадината ако сме я пипнали.

# 197
Хм...сблъсках се в Редута, с нещо, което за толкова време ми се случва за пръв път.
Какви са тези персонализирани артикули, от които не мога да имам в кошницата по 3? И ми благодарят, че ще изтрия някои от тях  Confused

# 198
Здравейте и от мен. Днес излязохме за яденето и мислех да продължим към градската, но като видях какъв вятър на вън и айде пак в къщи. Голяма скука е при мен  Sad . Да се оправя вече това време и да не се прибираме по цял ден.
Дикси ти кога ще даваш поръчка.Аз си пуснах мойта но си харесах някои други работи. Ако имаш място в твойта кошница  Grinning и ако е удобно да ми ги пуснеш с твойта поръчка.

# 199
Хм...сблъсках се в Редута, с нещо, което за толкова време ми се случва за пръв път.
Какви са тези персонализирани артикули, от които не мога да имам в кошницата по 3? И ми благодарят, че ще изтрия някои от тях  Confused
Променяла си цвета или размера на някой артикули. Виж кои са , под тях си пише. Изтрии ги и ги добави отново

# 200
Аз мисля да си взема едни дънки, може ли някой да ме включи към своята поръчка?

Дикси, не е задължително да има пищяща машинка, изчакай да порасне още малко и го заведи профилактично, на Яна даже почти не и опряха огледалцето до зъбите и устата, тя е супер плашлива иначе, особено ако има шум. Важното е да иде и да види, да се повози на стола, ей такива...

Ние се разходихме, Елена поспа 45 минути и се прибрах, че не я бях облякла много, за да я вадя от количката, а тя не обича да седи много вътре, ако не спи.

# 201
Silvipl, благодаря, стана както ми каза  Hug
Не знам кога ще я пускам тази поръчка. Слагам и вадя някакви бебешки работи, сменям размери...абе колко бързо съм забравила размерите на най-малките дрехи  ooooh!
Но като реша да пускам ще се обадя тук.

# 202
Дикси, дано бебокът ти е над 3 кг., че като помня Киренцето какъв беше цвък на 2800гр. и най-малкото му бе много голямо първия месец. Даже го повиваха докато бяхме в болницата, вместо да го обличат. Confused

# 203
И на мен ми се ще Редутски дънки,ама незнам дали ще уцеля...като съм една нестандартна Laughing
Гледах за Ицката дънки,но излиза,че е 52р-р? ThinkingНещо сякаш не ми се връзва да е толкова голям?
Деси,размина ни се пазаруването и днес-тъкмо излязохме и запръска,та хайде вкъщи....Само в "Аз,бебето" влязохме,но там го няма Пег Перегото,а искам да я видя...пък и едни цени сложили #Cussing out

# 204
Водих Велина на профилактичен, около 3 годишна, а след това на всеки 6 месеца. Тя има три пломби вече. Държи се много прилично, ако заплаче - то е без глас и не бута ръцете на зъболекаря. Сядам винаги до нея и я държа за ръчичката, така се чувства по-спокойна. Не мога да се оплача, голям герой е тя. Същото е и когато й слагат инжекция, когато й боцкат пръстчето - ни звук, ни стон, кротува си. Heart Eyes
На мен ми предстои да си оправям зъбите, но ще стане, когато има възможност да ми се сложи упойка, иначе няма да се подложа.  Blush

Дъщеря ми се роди 2500 кг и 47 см. Бях накупила много бебешки дрехи от Канада, ставаха й идеално. Тукашните дрехи и памперси най-малък размер са доста по-големи от канадските.

# 205

Водих Велина на профилактичен, около 3 годишна, а след това на всеки 6 месеца. Тя има три пломби вече. Държи се много прилично, ако заплаче - то е без глас и не бута ръцете на зъболекаря. Сядам винаги до нея и я държа за ръчичката, така се чувства по-спокойна. Не мога да се оплача, голям герой е тя. Същото е и когато й слагат инжекция, когато й боцкат пръстчето - ни звук, ни стон, кротува си. Heart Eyes
На мен ми предстои да си оправям зъбите, но ще стане, когато има възможност да ми се сложи упойка, иначе няма да се подложа.  Blush

Дъщеря ми се роди 2500 кг и 47 см. Бях накупила много бебешки дрехи от Канада, ставаха й идеално. Тукашните дрехи и памперси най-малък размер са доста по-големи от канадските.

Има си хас, та нали сме в бегето като в мезозойската ера на Канада.  Laughing Laughing Laughing
Тая тема със зъболекаря хич и не исках да я подхващам, но за успокоение на голям брой майки мога да дам нас като готови да ни сложат най-голямата черна точка. Измежду ходенията по зъбари, един от тях при това жена се случи със садистичен уклон и след нея идеята - зъболечение бе почти невъзможна. Случвало ми се е три пъти подред през няколко дни да ми звънят на работа, че Аня не иска да си отвори устата повече от половин час на зъболекарския стол. Аз крещя викам и кво ли не по телефона и пак записвам час. Най-накрая хванах начина с подкупите и подаръците та хеле и оправиха няколко зъба. Един от подаръците бе еднорог, който бях поръчала при един арабин на Илиянци. Е, дойде еднорога но се падна около коледа да го купя и една колежка ме пита: "О, това ли е от дядо Коледа!" Аз: "О, това е само от джуджетата!"  Laughing

# 206
Здравейте плевенски мами, искам само да се  да се запиша и аз. Приятно ми е да с запозная с вас  Hug

# 207
Здравейте,мами!
Аз съм от Троян и искам да ви питам-някой има ли отзиви от хомеопатката Милка Михайлова?Искам да лекувам дъщеря си с хомеопатия,затова открих,че тя е май единственият класически хомеопат в областта.

# 208
  • плевен
Здравейте плевенски мами, искам само да се  да се запиша и аз. Приятно ми е да с запозная с вас  Hug

welcome

# 209
Здравейте,мами!
Аз съм от Троян и искам да ви питам-някой има ли отзиви от хомеопатката Милка Михайлова?Искам да лекувам дъщеря си с хомеопатия,затова открих,че тя е май единственият класически хомеопат в областта.
Аз не съм я и чувала.

Здрасти,  aalessa!

Общи условия

Активация на акаунт