Времето не спи , март ще отлети, а пък ние всички ще сме майки мили и добрички!

• 13 703
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Честито на Есме и Мери! Да са им живи и здрави дечицата!

# 106
Ей, как се радвам - така чаках тази новина!!!
Честита принцеса на Мери и Кико!!!Да ви е жива и здрава, много да ви слушка и да ви радва!!!Мери, миличка, на теб бързо възстановяване и чакаме снимки  Party
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Есме, честита девойка и на теб!!!Принцеската да расте здрава и много да слушка мама и тате    bouquet

Белла ние ползвахме такава лепенка за пъпчето, ама я сложихме на следващия ден, като му падна пъпчето, да се поприбере, че беше малко щръкнало. Борката беше "залепен" 4-5 дена, като сменихме 2 лепенки.И сега пъпчето му е перфектно. Те са си специални лепенки, водоустойчиви, от аптеката, струваха към 1.30-1.50лв. Но не го къпехме в коритото изцяло. Чак като му махнахме и лепенката го плацикаме както си му е реда.
Гале, ама много сте сладки, пу-пу. Пораснали сте,я какви сте сладури!!!

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 17:13 от cvetka-koketka

# 107
  • София - Рим и обратно

През деня като го боли коремчето постоянно иска на гърдата да суче, през 30 мин, нз това нормално ли е  newsm78 и само плаче като му дам да суче спира и като го махна почва пак  Rolling Eyes , как е при вас?Давам капки от сутринта и чай от копър,но нещо няма ефект
rusana това е защото сученето им притъпява коликите за момента и те инстинктивно искат да сучат, за да не го боли. Другото, което ми обясни педката беше, че те много често бъркат болките в коремчето с глада.

Мечо Пух, мерси  Hug И твоята Тия е страшна сладурка Heart Eyes

Честити бебета на Есме и Мери  bouquet

# 108
Мамчета, някоя от вас използва ли лепенка за прибиране на пъпчето? newsm78 Сега се сетих, че педиатърката каза да купя, но още се чудя... Rolling Eyes

Извинявай, че аз ще ти отговоря, но не се стърпях.  Mr. Green Аз съм против тези лепенки и не съм ползвала. Смътно си спомням, че когато и аз се питах същото една мама имаше голям проблем заради тези лепенки. Беше разранила нежната кожичка на бебето от тях, пък и нали е вид раничка, по-добре да е открита. Но все пак ти си реши.....

Еййй, цял ден ви чета и си рева тука. Много се вълнувам, но за жалост нямам новинки от kikoimery. Последно като говорих с нея конците я дърпаха, имаше контракции и беше супер изморена. Преди минути пък говорих с щастливия татко и Мери спяла и не искам да я безпокоя сега.

Честита мома и на Есме. Жива, здрава и много да радва мама и татко   bouquet Hug

# 109
Момичета, от около 20 мин. ми изтича нещо кафеникаво, но не е много. Събира се на ежедневната превръзка... не знам и аз какво е? Сега не знам какво да правя, да ходя ли при доктора, или това е тапата? Вие какво мислите?
Сега се връщам да ви чета...
Дали не дойде и моят ред вече Hug

# 110
  • София
Ей, ади и бебе,
я звънни на доктора по- добре.
Ако ти е ред-успех и fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 111
Здравейте мамчета и днес няма да  моя ден поне за сега. Бяхме на преглед и доки каза че тоновете на бебочка са нормални , а  аз нямам никакво разкритие, да сме чакали още 7 дена и тогава вече в патологията. Вече незнам какво да си мисля, савсем съм се объркала сякаш изобщо не съм в реално време така се чувствам. Embarassed Cry Confused

# 112
Ейй, Гале, ама как да не сте пораснали...я виж колко е голям Crazy Hug
Ето и от нас една снимка как се къпем легнали във ваничката  Hug

А тука ми е много смешен  hahaha зяпнал като шаранче...ми нали си е рибка, кво да го правиш Heart Eyes

# 113
  • Sofia
не си сама  Hug , сисилота 88

# 114
Ади, и аз смятам че трабва да звъннеш на доки... И после да кажеш какво става....Дано вече настъпи ДЕНЯТ  Hug
 И аз като Деси май ще си откарам в април....... Sad

# 115
  • Варна
Елиша ами април - април..... кво да направим....има още време де ама на там вървим....абе живи и здрави  Hug
Галя твоя младеж направи си е голямо пораснало бебе, страшен е пу пу  Hug

Честита месечинка на Борис на Цвети!   love001

# 116
Честито на новите мами ronja77, napa и на Есме!
Да са Ви живи и здрави и много да Ви радват!
На мамите бързо възстановяване и цветя   bouquet

# 117
  • София

През деня като го боли коремчето постоянно иска на гърдата да суче, през 30 мин, нз това нормално ли е  newsm78 и само плаче като му дам да суче спира и като го махна почва пак  Rolling Eyes , как е при вас?Давам капки от сутринта и чай от копър,но нещо няма ефект
rusana това е защото сученето им притъпява коликите за момента и те инстинктивно искат да сучат, за да не го боли. Другото, което ми обясни педката беше, че те много често бъркат болките в коремчето с глада.

Оле!!! Ами и Мария ли има колики?!? Защото днес един час не се отлепи от гърдите ми , а аз мислех че не й стига кърма и дадох и Ам, и после повърна...Ама не реве, милата, само се гърчи и мрънка...Да давам ли Еспумизан, че това каза педи за колики?

# 118
Честито на Есме, Кикоимери, ronja77, napa - Да са ви живи и здрави дечицата.

# 119
Честити девойчета на Мери и Есме!

Да растат за радост на мама и татко и големи красавици да станат!

С Тоби бяхме на дълга, пре-дълга разходка и много ни хареса! Да идва пролетта вече. Praynig
Гледах бебешките снимки, толкова са сладки човечетата и толкова различни!
Вчера имах първи гостенки да видят Тоби, а на 1.04. ще ми правят бебешко парти. Не мога да се дочакам!

Общи условия

Активация на акаунт