Не съм се вяслвала доста дни, но при нас положението хич не е на добре. Мариян не е на ясла от сряда. На антибиотици сме и куп други капки, сиропи, хранителни добавки
вече не знам какво да си мисля, моля се само бързо да се оправя
Във вторник вечерта не мигна, плака много и не можа да си намери място и до сутринта Т му беше над 38. Сега след няколко дни прием на антибиотик няма вид на болен, защото тича и подрежда всичко навред, жизнен е и усмихнат, но пък за сметка на това кашлицата и сополите вместо да намалят имам чувството, че се засилват, а ушите са му все така зачервени. Възможно ли е по средата на лечението да се засилва отхранването и сополите, вследствие на изчистване на микробите от организма или нищо подобно! Вие какво мислите?
Явно времето е такова, гадно, носещо само вируси .... искаме си пролетното слънцееее!!!Целувки и до скоро!

п.с. виждам, че си готвите среща утре, но ние ще пропуснем

/.След малко започвам със срещичките и кафенцата
.
.Медхен пък ме наплаши колко е страшно да се отсъства от ясла, трябвали извинителни бележки и обяснения

, Слави му преподава английски и руски, а той милия не иска даже на български да ни проговори
.Изкарай си супер и разгледай всичко, че те чакат големи разкази, нали знаеш
и така останахме при кумът си и те мъжки дружно пиха ракия и уиски,а аз похапвах шоколад и пийвах количка.ей го сега още всички спят,а аз искам да ида при детенце,ама пусто не знам адреса,и такси не знам на кой номер да си повикам.но това не е страшно.лошото е че съм по пижама,а дрехите ми са в спалнята,а там са кума и една девойка и няма как да вляза.не се притеснявам за митко,ама съм станала в 7:30 наспала се и ми се обикаля.вчера си купих от плевен страхотен анцуг,а митко се сдоби с подарък от леля си-срахотна жилетка +блуза от бенетон.аз си харесах и още доста неща,ама с мъж по магазини може ли да си купиш нещо.искам да ви кажа че плевен ми е супер любим,тук съм винаги като на курорт.страхотно си почивам,а и има много желаещи да гледат митко.
, даже преди няколко дни и кюфте си хапна
. Михаела ако на обяд не и дам и нея лъжица отказва категорично да яде и само пищи. Започнах да я слагам да седне на стол на масата, не в нейното столче, давам и на нея една лъжичка, взимам и аз една и я храня, но яде доста по-малко от преди. Понякога взима и мойта лъжица и приключваме с яденето. След като помеша с 2 лъжици и направи мазало и взимам всичко, започва един страшен рев мия я и отиваме да гледаме филмчето с каките и се успокоява