Мойта работна седмица приключи, сега ще направя едно Хепи и се прибирам при детенце
Ако е хубаво времето през почивните дни, с мамите от Троица можем да си организираме нещо?Диди, Василия си има другарче за сън от първия ден, в който се е родила
Купих го, когато бях бременна именно с тази цел, и то наистина се превърна в най-любимото й същество. Толкова е привързана към Мечо, че не мърдаме никъде без него
Успокоява се и се приспива с него, като си търка нослето с лапичката му. Ето го нашето приятелче - http://media.snimka.bg/1747/009749948-big.jpgВасилия не проявява по-особено отношение към акото си. По-често ходи и се крие в едно кьоше, докато върши голямата работа, ако не съм я усетила, става нервна и с голямо облекчение посреща смяната на памперса. Но засега не дава някакви позивни, преди да се изака. Аз съм ви споделяла, че правих два опита за гърне, но не пожела да се застои на него, пък аз нямам намерение да я насилвам, защото проблем с това нямам, все още
Преди да тръгна за Унгария майка ми се зарече, че за 4 дни щяла да я научи на гърне, но като се върнах не повдигна въпроса - или се е отказала, или е претърпяла неуспех.По повод дежурствата на Биси, вчера да си призная ме хвана много яд
За пореден път си давам сметка на какви унижения можем да бъдем подлагани, докато се опитваме да си упражним правата на родители и да се възползваме от минималното, което държавата може и е длъжна да направи за децата ни
Мацки, пожелавам ви хубав ден!
Което значи че Гого като второ дете сигурно ще го приемат на ясла, а аз трябва пак да си стоя в къщи, но с Хриси до октомври

.
>Повечето се чупят с поглед 

и аз незнам Юле???? 
и процесът вече е напълно самостоятелен (моли ме да му светна, събува, пиша, хвърля гърнето, пуска водата, чисти с четка, ако има нужда, обува гащите
.
. Вечер никога не е заспивал по друг начин и май ще е много трудна работа, а и ако успея нямам идея какво мляко ще пие, явно няма да е прясно или АМ, освен кисело май нямам друг вариант

и ако е така колко общо млечни трябва да поемат на ден за тази възраст?