За кенгуруто и Драганов.

• 6 154
  • 66
  •   1
Отговори
# 30
Лио, Туфи благодаря Ви за инфото Sign Exclamation

# 31
Може би сте забелязали, че на сайта на Мамма има линк към страницата на д-р Венелин Алексиев - ортопед в клиниката в Горна баня. Той е на 34 години и сме семейни приятели. Та този доктор прегледа сина ми на 20 и на 40 дни клинично и на ултразвук в Горна Баня, а още като бях бременна ме предупреди за този преглед. Човекът е специализирал в Щатите, където гледат децата на 12 разреза на ултразвук, а тук само за сравнение се правят 3-4, но Слава Богу според него в повечето случаи и това било достатъчно. Няма да му правя реклама, защото все пак ми е близък, но аз лично му се доверих, защото е млад, амбициозен, следи всички новости, прави много операции за да трупа опит и иска да прилага чуждия опит и тук...

# 32
Цитат на: Liorena
... този улттразвук на тазобедрените стави се прави още в родилния дом - задължително.

Което се практикува и у нас в някои частни родилни клиники.

# 33
  • Букурещ
Цитат на: Meli
... този улттразвук на тазобедрените стави се прави още в родилния дом - задължително.

толкова по-добре. Значи има надежда.

# 34
  • Sofia

Кои са тази частни клиники Мели? Rolling Eyes

# 35
Е, аз със сигурност знам за една такава - Торакс Пловдив, но сигурно и в софийските се практикува, а и в други родилни домове, където има персонал и апаратура. Просто предположих, че са повече от една. Simple Smile

# 36
  • Sofia
Е, аз със сигурност знам за една такава - Торакс Пловдив, но сигурно и в софийските се практикува, а и в други родилни домове, където има персонал и апаратура. Просто предположих, че са повече от една. Simple Smile

За Пловдив може. В Св.Лазар няма такова нещо. За Райна Княгиня също не съм чула.
Така, че явно сте единствени там, новатори, а родилките са късметлийки Simple Smile Но най-вече бебенцата!

# 37
Нали знаеш, че принципно новостите идват от София, та малко не ми се вярва, но пък ти имаш поглед върху нещата. Знам ли, може други майки да дадат повече инфо. Важното е едно - редно е да се гледат крачетата на бебенцата, и то колкото по - рано, толкова по - добре. Simple Smile

# 38
  • Sofia
Нали знаеш, че принципно новостите идват от София, та малко не ми се вярва, но пък ти имаш поглед върху нещата. Знам ли, може други майки да дадат повече инфо. Важното е едно - редно е да се гледат крачетата на бебенцата, и то колкото по - рано, толкова по - добре. Simple Smile

Да, наистина, ако има някоя сред нас с пресни впечатления, нека сподели. Моят опит все пак е от преди две години.

# 39
  • Букурещ

не, скъпа, този път грершиш, в София това не се прави в АГ-тата, нито в частните клиники, но щом в Пловдив това се прави, значи някой ден и тук това вече ще е практика.

# 40
Може, може, аз просто предположих, че се прави и в София. Стори ми се логично, в интерес на истината. Simple Smile

# 41
Цитат на: kiki27
..... д-р Венелин Алексиев - ортопед в клиниката в Горна баня. Той е на 34 години и сме семейни приятели. Човекът е специализирал в Щатите, ...

Zdravei mila kiki27, molia ne go priemai kato zaiajdane no mnogo ce draznia kato niAKOI kaje toji i tozi doktor e bil na cpecializacia v Amerika abe da ne prozvy4i cmeshno ama kakvo e rabotil ili cpecializiral ce 4ydia, shtoto tyk ako ci lekar emigrant i ickash da raBOTISH kato takav triabva da zapo45nesh ot na4alo t.e. ot nylata nashte diplomi da priznavat ce no za da ctanesh doktor ti triabva zdrav tryd blizo 10 godini , tyk medicinata e korenno razli4na ot tazi v Evropa dane govorim 4e lekarctvata ca  ci AMERIKANCKI i ne moje da icpishe dori edin analgin 4oveka shtot pacienta trioaBVA DA LITNE DO BG da ci go kypi.

# 42
Цитат на: kiki27
.......следи всички новости, прави много операции за да трупа опит и иска да прилага чуждия опит и тук...

Xei kat 4eta tova mi nactraxvat kocite ma ce pak nie pacientite da ne cme opitni zaici nedei taka , ako icka da trypa opit neka xodi v niakoi Vetrinaren inctityt. E viarno 4e docega ne cam 4yla za lekar v zatvora a camo za pacient v groba  Shocked  Shocked  Shocked  Cry  Cry  Cry

# 43
Нали знаеш, че принципно новостите идват от София, та малко не ми се вярва, но пък ти имаш поглед върху нещата.

Не, не винаги е така, идеите идват от цялата страна, но по стар комунистически обичай се прави така, че да започнат задължително и единствено в софия.... Браво на Пловдивчани!  Hands Clap   Hands Clap   Hands Clap

# 44
Цитат на: Elfi
Да ви кажа честно, след всичко, което прочетох тук /в тази и други теми/ за д-р Драганов, не бих си завела детето при него Imp

Аз също! Не обичам лекари да ми се правят на интересни.... Close

Общи условия

Активация на акаунт