Честит Имен Ден на Габи!
Весел Празник за всички ви

И за Боян вчера обявиха, че имал ИД, ама си им казах, че неговия е в събота и да не бързат... и на Йорданов ден му честитяха
а за Елито обикновено никой не се сеща 
а за Елито обикновено никой не се сеща
Май е по-добре да го видят все пак. Заради събота и неделя. Давай много течности, каквото иска, това е по-важно и от Панадола, Калпола и Нурофена. Ако му слагаш студени, мокри кърпи на ръчичките /ако дава/ и на крачетата, много помага за смъкване на високата Т. 
, а тя подобаващо да ви се отблагодарява със слънчеви усмивки! 
Побърквам се вече с тези болести! Точно 3 дена градина и пак у дома, а аз другата седмица имам изпити! Как ще се справя не знам! 

Още е мъничък, няма изграден имунитет. Също така мисля, че за да са здрави, децата трябва да си почиват добре и да имат спокойствие - постоянно пътуване, недоспиване заради ясла/градина, отсъствие на родител... поне аз останах с впечатлението, че Габриел от това боледува толкова много в първите две години, когато бяхме в Банско. Дори сега в събота и неделя не го юркам, за да може да си почине от градината през седмицата - то си е като "на работа" за тях 
. Страхотни сте
. Напоследък нямам време за форума, май за нищо не ми остава време
! Пожелавам ти здраве, любов и много щастие!
! Да е здрав и много щастлив!
! Да расте здрава, весела и късметлийка! 
За пореден път се убеждавам, че не трябва да давам на мъж ми да снима... 
Мисля, че от септември и Ади ще ще го запишем в училище. сега нали си е в градина. Малко съм раздвоена обаче за униформите и то не за друго, ами на едно приятелско семейство, момченцето си счупи крака (бедрена кост) в училището едва ли не както си седял! Аз бях потресена. Каза ли, че най вероятно е от обувките, те са супер тежки и твърди, та си извил крака някак си... ама не си е работа това за дете на 3години и половина!

Деуси да си жива и здрава и мъжете да те глезат доста днес.