Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 699
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
ние сме за ОДЗ Славейче , всеки ден го наобикалям ,за сега не виждам други родители и списъци да но да няма и всичко да мине по кротко че тези истерии сами си ги правим май

# 451
http://it.varna.bg:4433/dzpriem/index.php?page=faq

Има промяна на страницата на Общината, марианик, моля коригирай искането, страхотно си се справила.   bouquet

# 452
за Дг №45 Пролет има списък до 17 номер са стигнали май

# 453
  • Варна
мерси за линка за страницата на общината

# 454
въпросът ми беше реторичен Simple Smile ясно, че са родители с много свободно време. жалко, че всички се поддават на подобна измъчена психоза.
и не можете да ме убедите, че никой от тук пишещите не се е наредил преди намколко дни на опашка Confused

[/quote]
АЗ не съм се редила на опашка.Както вчера писах видях,че пред "Звездичка" имаше хора,но нямам възможност да отида.Трябва ли с двете деца,особено днес на този студ,да вися няколко часа пред градината?-това е невъзможно.Има си определена дата и толкова.И така като гледам наистина са много родителите със свободно време,а после в заявленията всички ще  излязат работещи. Crossing Arms

# 455
  • Brokenpromiseland
Да, някой са работещи (даже повечето), но са намерили начин да си дават дежурствата-някой нощем пазят, а през деня са на работа-да не мислиш, че много лесно - ама всеки си намира начин и си го изстрадва....
Много по лошо ще е всички да отидем направо на 01.04 и да се претрепем от бой за ред...

Цитат
Предимства
Дете на неизвестен родител, самотни майки, разведени родители
Предимството за самотна майка се смята само тогава, когато в акта за раждане е вписано - "баща неизвестен". Разведените родители не се ползват от това предимство.

Второ и следващо дете се отнася само за конкретното детско заведение.

Неработещите родители се удостоверяват чрез документ от бюрото по труда

прощавайте за невежествот ми,но защо неработещите имат предимство..... newsm78

# 456
  • Варна
Всички работещи ги изместват, не се паникьосвай...
Поне някой да залее с кафенце, ония идиотки от Кауфланд де побъркаха целия град!

# 457
Мами, тези ,които са  ДГ"Щастливо детство" - хайде да се съберем там на 31.03./вторник/, да си определим час, какво ще кажете? И аз нямам възможност да чакам с детето. Таткото ни не може да отсъствува от работа. Дайте предложение.

# 458
  • Brokenpromiseland
Поне някой да залее с кафенце, ония идиотки от Кауфланд де побъркаха целия град!

Моля Ви, нека не се превръщаме в животни...Листи късаме, ядем, караме се като говеда...не стигайте до крайности...

# 459
[/quote]

[/quote]
Неработещите НЕ са с предимство.Къде го прочете това? newsm78

# 460
Аз съм за "Щастливо детство" и съм съгласна, но съм сигурна, че няма да издържат дотогава. Ходя да проверявам често и съм решила, че списъкът няма да тръгне от мен. Предлагам да изчакаме поне до неделя.

# 461
  • ВАРНА

Моля Ви, нека не се превръщаме в животни...Листи късаме, ядем, караме се като говеда...не стигайте до крайности...

стига се до крайности точно "благодарение" на наредените вече пред която и да е градина Peace

# 462
  • Варна

Неработещите НЕ са с предимство.Къде го прочете това? newsm78
Ми в представената страница под заглавие ПРЕДИМСТВА. И аз не го разбирам това - как така ще е предимство

# 463
  • Варна
Не е вярно,че има списъци навсякъде. Някъде все още удържат фронта хората. Във Вл-во има само пред ОДЗ 11 "Детски свят"- до номер 31. И в Кайсиева градина.
А за тази разпечатка на въведените данни съм съгласна. Но на мен д-рката ми обясни,че в самия ден на подаване се въвеждат само имената и ЕГН на детето- за да се издаде номер от с-мата. А след това се въвеждали и останалите данни. Това е, за да не ни бавят сутринта и да чакаме с часове. Значи ако разрешат такава разпечатка, ще трябва да я получим след 1.04. Защото в самия ден не въвеждат всичко.

# 464
  • Варна
и аз съм за изчакване по не до 31.03 , защото нямам никаква физическа възможност да вися по рано ,

Общи условия

Активация на акаунт