Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да определя кога е подходящият момент да сложа питката във фурната, като гарантирам, че е втасала, но не и пренадута?
Как мога да се регистрирам в новата тема без да качвам снимка?
Как се прави хляб с естествена закваска?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да определя кога е подходящият момент да сложа питката във фурната, като гарантирам, че е втасала, но не и пренадута?
-
Как мога да се регистрирам в новата тема без да качвам снимка?
-
Как се прави хляб с естествена закваска?
-
Как се плете питка?
-
Как да изпечете хляб с хрупкава коричка отдолу?
Ако пробваш, кажи/покажи резултата
. Наистина много ми хареса тестото. В началото изобщо не вярвах, че ще стане нещо - бях се притеснила и си викам - язък за продуктите, ще стане едно мазнооо, чета и гледам в темата на другите момичета изобщо не стои мазно. Като почнах да го работя, ами то кеф - точно като пластелин. Извадих ги от фурната- изобщо не бяха мазни, абе тестото е разкош
. То след тая вкусотия.... Тестото е съвсем различно от рогчетата. Да го подложим на дисекция момичета - помагайте
