Най-прекрасното е то, АВГУСТинчето добро!

• 12 706
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Тони същата е думата,но не знам какво точно е заболяването,чувала съм я не веднъж,но просто не съм се интересувала Rolling Eyes

# 166
  • Germany
И на бг е отит  Grinning възпаление в ухото - но има много вариации - външен, в средното ухо - най-страшния....

# 167
ясно,благодаря  bouquet

# 168
Лелееееееее,Тони ooooh!,да не бях питала Tired
Горкичките дечковци.Тотончо няма ли пъпки,нали казваш,че от доста време бил с цивките и кашлял newsm78
Дано най-тежкото да е минало-сега само пъпките да са останали да избият:pray:
Пффффффф,аз знам,че Скарлатина без ангина не минава,но за Отита не знаех,че и той се прибавя към картинката Tired

# 169
Добър вечер момичета!

Тони и Тото---Много кофти с тези болести!Пожелавам Ви много бързо възстановяване! Praynig Praynig Praynig Praynig
Лулу--Добре че е бил малкия дявол ! HugДано бързо намерите решение на проблема!
 Яна, да ви е здрава и щастлива красивата дъщеричка-именничка!
Бобче--   Честити дрешоляци на Йованката!
Ния----много е неприятно, но поне вече сте свършили тази работа.

Ето ги и обещаните снимки:
Малко са но като за начало........
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212736&pid=11266304
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212736&pid=11266307
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212736&pid=11266308
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212736&pid=11266309
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212736&pid=11266328
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212736&pid=11266379
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212736&pid=11266381

Как мина всичко-----
Първо в 10 сутринта започнаха болките ----към 11 и половина тръгнахме за Шейново----в 12 бяхме там ---после ме приеха и започнаха да се суетът около мен ----оказа се че съм с 10 см.разкритие и директно се качих да раждам на магарето-----водите изтекоха в 12:20----В 12:35 излезна малката-------После имам един външен и вътрешен шев с животински конци-----Забравиха да ми сложат пясък в/у корема а матката започна да кърви обилно!По някое време ми биха инжекция за кървенето!Седях в след родилно до 15 и половина !После ме преместиха в стаята!
Бяха много готини жените и много се смяхме !Имам вече още 2 нови приятелки и така!Иначе чесно казано Шейново малко ме разочарова!За 1 и 8 месеца не само не се е подобрило ,но дори има неща който са се влошили!Вчера си се прибрахме!Какво друго акушерките си пойскаха почерпка/не че незнам и че вече бях инструктирала /ама как си искат само!
Наталия прие бебето много добре!Мислех ,че ще има ревност ,но може пък да е ранно!Напрекъснато се занимава с него --гали я по ръчичката въобще направо съм много учудена!Дано така да е и занапред!Имам кърма за момента ---Доста рева вчера ,но пък днес е по спокойна!

П.С.---да не забравя пак да благодаря на всички за милите думи и положителните емоций !Сигурна съм че са ми били в помощ!
Също и за това че сте сложили моето предложение за заглавие на темата!
                                      благодаря ви !

Това е засега от нас !Отивам да се кърмим!

# 170
Дивена,много е сладка малката-пу,пу HugПрилича ми на Наталия,като бебенце.
Наталия с какви размери се роди,Ади по-големичка ли е?Нали казавт вторите по-големи се раждали. newsm78
Супер,че всичко е минало толкова бързо и безболезнено за теб.И моето първо раждане беше толкова бързо.Да видим второто живот и здраве Praynig

И аз мислех като стане работата,да раждам пак в Шейново?По -зле ли е обстановката от преди?Ти при кой ражда?

Оххх,отнесох се ooooh!..едва ли ти е до мойте въпроси,ама пусто любопитство Mr. Green

# 171
Момичета, смейте ми се, обаче и аз съм в кюпа  Sick Избиха ми на лицето чак и сърбят, малеее...
Ади, пъпките на Антон заизлизаха снощи, видях го докато го къпех. Те не са точно пъпки, а като грапава кожа, леко червена, та не се усъмних. Днес обаче, докато стигнем до педиатрията цялото лице се покри с плаки. Сега е на антибиотик, на третият ден от започването му ще може да излиза и няма да е заразен. Аз пък отивам утре на доктор.
Дивена, много сте сладки, разкошна ти е кукличката  Heart Eyes Heart Eyes

# 172
  • София
Тони,дано минава бързо! Praynig

Дивена,да ти е жива и здрава малката принцеска и много да ви слушка/кротко бебе да е / Laughing  bouquet Heart Eyes Hug

Ние сме на антибиотик от днес.... слезнало е надолуу! Confused
Аз също съм болна и така нищо приятно около нас!

# 173
Лелее,Френско Тони и ти ли?!

Милата,дано бързо ви минава на всички,че е много гадно така Hug Heart Eyes

# 174
  • Germany
Белята си взех аз с това ядене сам....вече Симон не иска да яде нищо ако някой му дава, само ако сам си взема тогава - е няма да ви казвам какво става около него  ooooh! ooooh! ooooh! голяма беля си взех  Tired Tired ooooh!

# 175
Мани, Dezita и твойто не е лесно  Joy Горкичката. Моли се бързо да става чистотен.
Айде, аз отивам да се скрия, чеша се като крастава, чак в косата има бе  Sick
Лека нощ на всички.

# 176
Тони горките дечица.Много е гаден този отит тази зима Ицко го изкара ,че и два АБ сменихме.Бързо оздравяване на малчовците. Hug Hug Hug
Лулу сигурно много си се изплашила .Добре ,че няма нищо сериозно.Ицко вече от седмица спи на легло засега не е падал.Слагаме възглавници и за всеки случай пред леглото застилам и един губер поне да пада на меко.
Дивена страхотна бузанка си имаш пу пу-да ти е жива и здрава.
Дезита не сте сами и Ицко не дава да го храня .След ядене е омазан и зад ушите.Ама ще се научат .
Димяни бързо оздравяване и на двамата. Hug

# 177
добър вечер Laughing

Дивена ,чудна беба си имаш Hug

Фр.Тони,милата не се чеши,че по зле ще стане Hug

Димяни,бързо възстановяване на Райън Praynig Hug

Дезита Laughing Whistling аз затова ще си го храня още,на мен ми е кеф,цял живот ще се храни сам,до като мога аз да му давам ще го правя Mr. Green

# 178
  • Germany
Ооо и аз бях така с баткото, не давах да пипне нещо сам, сакън да не се презори детето, и като стана на 3,5 - не може да дъвче, всичко пасирах, не може да яде сам, не може да се облича сам - идваме тук и отиваме на гости на едни приятели детето им на 3г. - яде с нож и вилица  Shocked Shocked и тогава ми стана ясно, че е време маминото детенце да се поузори малко  Laughing Laughing Истината обаче е, че Саши никога не е проявявал желание да прави сам нещо, той си е вързан за полата ми и до ден днешен си ходим хваната за ръце - което на мен ми харесва и не искам да свършва  Embarassed а Симон е друга работа - на него му дай сам да прави и да струва  ooooh! аз пък искам всичко да му свърша нали ми е бебето  Embarassed Heart Eyes ама то иска самостоятелност

# 179
  • Stavanger,Norway/ Varna
Олееее Тони, кофти работата при вас, да се оправяте бързо. Ама тоз черен дявол бее, как ни е чул. За скарлатина си говорехме и взе, че ви тръшна всичките  ooooh! Бързо оздравяване   bouquet

Дезита, такааа ее  Laughing. Няма вече мам да се развява с лъжицата. Човека е голям и може сам. Давай му, пък нека маже. ПОстепенно, все по -малко ще маже. Аз много се кефя сега с Йована. Иска да яде. Давам и и отивамд а се занимавам с нещо друго. Сама се оправя. После ако се наложи преобличам, столчето и е пластмасово- икейско, то директно под душа минава и е като ново. Абеее родих се  Peace Grinning

Лулу, аз проблема с падането съм го решила, като дюшека от кошарата, го слагам до леглото долу на земята и нека пада, колкото иска. Във вашия случай се сещам, че може да купите дюшек за плаж на надуване и като сложиш Сашко да спи, слагай и дюшека пред кошарата и пей сърце  Grinning Peace

Ако има шще болни да оздравяват.

Димяни, чакаме да кажеш как е Райче  Hug

Аз, мили мои, отивам да поработя, а как ми се спиии  Tired.

Прекрасен ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт