Най-прекрасното е то, АВГУСТинчето добро!

• 12 696
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!
Сервирам кафето.

# 181
добро утро smile3507 сервирайте кафето,че не мога да гледам..

# 182
Добро утро!

Димяни-пожелавам скорошно оздравяване на теб и Райчето!
Дезита-мисля, че отново е въпрос на индивидуалност и инициатива на детето. Перси например е сам с лъжица в ръка още от 8-месечен, от 5 загребани лъжици и 5-те в устатата, но повече от храната е на пода и по дрехите.
Лулу-ах, милото Сашундерче, добре, че не се е ударил много. И мен много ме страх с тези кошара, Перси само се навежда.
Тони-ох, колко болести са ви се стоварили на главата. Дано бързо отмине всичко и най-вече да го забравите!
Дивена-нямам думи за бебетата! Чудесна е! Да ти е здрава и много послушна!   bouquet  bouquet  bouquet

# 183
а ,то било сервирано,няма кой да го види Joy

Дезита,права си,Теди също яде пасирано,незнам как ще го отвикваме ooooh! смятам да го пусна на ясла,там си мисля,че ще го научат ама.. Rolling Eyes ще видим Simple Smile

# 184
Добро утро!   food010
Мерси за кафето  Simple Smile
Аууу, много болни ... тцтцтцттц. Скорошно оздравяване на всички  fingerscrossed
Марти, за теб - с паста до ушите и обеци на ушите  Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 09:44 от Lion's cub

# 185
Пепи,колко се е променила малката,чудна е станала Heart Eyes

# 186
и белите и много се промениха  Mr. Green Порастнаха Вале, затова ...
Теди има страхотна пижама!  Hug Казвай откъде е

# 187
Дивена,много е сладка малката девойка.
Да ти е жива и здрава.  bouquet

# 188

Пепи,едно страхотно магазинче,ти кажи кога ще дойдеш пък аз ще те заведа,има чудни неща и не е скъпо Peace пижамата е само за 13лв Grinning страхотна,материята ,мека,мека Grinning

# 189

Пепи,едно страхотно магазинче,ти кажи кога ще дойдеш пък аз ще те заведа,има чудни неща и не е скъпо Peace пижамата е само за 13лв Grinning страхотна,материята ,мека,мека Grinning
smile3508

# 190
  • София
Морска,да ми купуш и пратиш по някоя куриерска фирма еййй...... Naughty Hug
Аз пижами му взимам от Ларедут и съм страшно доволна Grinning
Райън кашля яко и тази нощ но се надявам антибиотика да започне да действа! Praynig
От днес има пак хрема аман.... всичко това вече продължава 14 ден! ooooh!

Lion's cub  Hug Heart Eyes

# 191
Дивена, страхотна е малката  Heart Eyes Да ти е здрави4ка и послушна   bouquet

Френско Тони
, много неприятно, бързо да се оправяте   Hug Да оздравяват и вси4ки останали мами и бебоци  Simple Smile

На мен тези дни  ми е много напрегнато, събуждам се ужасно уморена и после цял ден по задачи и опаковане на  багажи. Другия уикенд окончателно се местим- да минава най-после, че луда станах всеки ден напред-назад, все по магистралите по стотици километри на ден!  Outta Joint и детето го мъкна и него все с мен, като някой чувал с картофки  ooooh! Whistling
Хайде да си доизпия кафето, че малкия заспа  Grinning

# 192
Здравейте, момичеа!
Пропуснала съм много, но гледам да наваксвам.
Ади, Морска, Боб послушах съвета ви. Обадих се само да я подкрепя, без да се натрапвам. Наистина така се получи по-добре.
Дивена прекрасна е принцесата ти! Така се умилих, като гледах снимките, чак ми се прииска отново такова щастие.
Лулу добре, че бил макия Дявол. И аз много се страхувам от тези кошари, но на на нашата не се махат пръчките. Как ще я караме, не знам.
Френско Тони в недоумение съм , как могат да се поставят толкова диагнози на веднъж. Бързо да оздравявате семейно!
Димяни и на вас бързо да ви разминава с Райчето.
Морска много готина пижама, ама и момченцето е голям симпатяга.
Леонка пораснала е сладуранката, а белите нарстват всеки ден.
Дезита браво на Мони.
Voglia честито ви преместване.

# 193
  • София
Дивена! Честито! Страхотно малко бебе Simple Smile Да сте живи и здрави, много да се обичате и радвате...
Бързо оздравяване на болните!
Чао за сега и повече усмивки  Heart Eyes

# 194
  • В светлината на слънцето
Дивена, бебонката е просто приказна!  Hug Невероятно сладко същество, пу-пу!  Peace
Тони, много гадно, че и ти си прихванала. Confused Гледай да не се чешеш много, че да не останат белези. Оф, ще трябва да попиете АБ, няма начин. Дано всичко мине бързо и лесно. Praynig
Димяни, а дано вече да има изход от тази гадна работа. Аман от болести. ooooh! Стискам палци да ви е за послено вече. Praynig
Дезита, явно човекът иска да е самостоятелен и това е положението. Grinning
Лъвице, много ти е хубава госпожицата. Heart Eyes

Сашундера е добре - няма никакви обезпокоителни признаци. Див и щастлив е както обикновено. Само снощи се наложи да му правя компания в стаята, докато заспи. Но си заспа в неговото легло. Обаче явно още го е страх, та затова. Надявам се днес вече да преодолее и този момент. Но само като кажа: "Внимавай, не се навеждай над решетката!", и веднага прави крачка назад. Явно е запомнил, че оттам се пада. Ще видим обаче докога. Thinking Иначе днес отново имаше падане - от пързалката този път. Ама това вече е от дивотия. Понеже реши, че трябва да се пуска прав и по средата естествено не му се получи, та завърши с търкаляне втората половина. Пързалката обаче е ниска и приземяването е на пясък, така че не е опасно. Но диването си е диване. Какво ли да очаквам още от него? ooooh! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт