Дивена,страхотна е малката беболина,прилича ми адски много на съпругът ти,да ти е жива и здрава и много да те слушат и радват с кака си Наталия

Френско Тони,къде я хванахтет ази скарлатина,та и всички Ви повали,да се оправяте бързо и безпроблемно,прегръдки

Димяни и Вие също да забравите вече с тези болести и да се оправя напълно малчо
Лулу,хубаво,че всичко е минало добре и е бил малкия дявол с това падане,ама много палави и любопитни тези Сашковци ей,все ни изправят косите

Дезита и ние отскоро се храним сами,аз не му давам много и пасирано още му бутам в е в устата,но майка ми го оставя да се храни самостоятелно на масата с вилици и лъжици,той дегустира много чисто,но пък като се заиграе с хрната и много се ядосвам

Лъвице много ти порастнала момата,голяма сладурана и мацка станала а ти я криеш

Сонита леко преместване

Сигурно съм забравила някой,но много сте изписали,сега разглеждах снимките от албума ни на августинките,колко много майчета вече не пишат при нас

Пс:За кошарата,само аз май съм махнала напълно решетката,стана вече 2 месеца,но и той много,много не спи с леглото си,иначе с е е търкулвал 2 пъти на земята,ама то на килима и има възглавници долу,та не се е удрял....