Най-прекрасното е то, АВГУСТинчето добро!

• 12 692
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте  bouquet
Дивена,страхотна е малката беболина,прилича ми адски много на съпругът ти,да ти е жива и здрава и много да те слушат и радват с кака си Наталия  Heart Eyes
Френско Тони,къде я хванахтет ази скарлатина,та и всички Ви повали,да се оправяте бързо и безпроблемно,прегръдки  Hug
Димяни и Вие също да забравите вече с тези болести и да се оправя напълно малчо
Лулу,хубаво,че всичко е минало добре и е бил малкия дявол с това падане,ама много палави и любопитни тези Сашковци ей,все ни изправят косите Naughty  Hug
Дезита и ние отскоро се храним сами,аз не му давам много и пасирано още му бутам в е в устата,но майка ми го оставя да се храни самостоятелно на масата с вилици и лъжици,той дегустира много чисто,но пък като се заиграе  с хрната и много се ядосвам Crazy
Лъвице много ти порастнала момата,голяма сладурана и мацка станала а ти я криеш Wink
Сонита леко преместване  Peace,макар,че знам колко е тежко да си сменяш къщата,то е голямо пренасяне,чистене,подреждане ooooh!
Сигурно съм забравила някой,но много сте изписали,сега разглеждах снимките от албума ни на августинките,колко много майчета вече не пишат при нас Rolling Eyes
Пс:За кошарата,само аз май съм махнала напълно решетката,стана вече 2 месеца,но и той много,много не спи с леглото си,иначе с е е търкулвал 2 пъти на земята,ама то на килима и има възглавници долу,та не се е удрял....

# 196
Здравейте мами Hug

Честит Професионален Празник на Кроки  bouquetМного успехи да има,и много щастиеи усмивки да получава  bouquet,и да вземе да се появи тук Heart Eyes

Четох,четох и забравих какво щях да пиша newsm78

За яденето ви казах-и ние като Алекс на Ира,ядем първите 5 мин. и после става едно ровене,мазане-игра с храната общо взето ooooh!Пасирано не ядем от както бяхме на 1 год.Най-любимото ни ястие е варени зеленчуци с ориз-по възможност много грахчета,царевички,морковчета..........,то това да боцкаш топчета и да си ги пускаш в тумбака си е голяма занимавка Joy
Като цяло иначе,все по-малко се налага да я храня вече аз,в повечето случай яде сама Peace

Френско и Българско Тони,как сте днес?Надявам се по-добре и да ви е за последно тази година. Naughty

Димяни,то Понеделник да сте оздравяли,че да се видим Heart Eyes

Ето,знаех си ,че ще забравя някой-Лъвчо,ама момата незнам от къде да започнеш да я целуваш първо.....хайде,избора оставям на теб Hug

Какво стана с Бейби Илияна-за малко нямаше да има и съвсем се потурчи newsm78

# 197
  • Germany
Ами то това е най-големия проблем - че хапва малко и после рови и си играе  ooooh! и аз все имам чувството, че не се наяжда достатъчно, и се ядосвам, и после се започва едно приискване - солети, бисквити, ябълки.... като не се е наял и после дояжда. А като е пасирано поне знаеш колко изяжда и набутваш всичко  Wink но пък после е голям проблем с дъвченето,  ooooh! ooooh! моя големия на 3,5 се научи какво е дъвчене с ревове, повръщане и какви ли не ексцесии  Whistling Whistling

# 198
  • В светлината на слънцето
Сашунко си го храня все още. Иначе от доста време той постоянно нещо бърка с лъжица - тоест прави ам-ам (готви), храни животните и куклите на Теди, абе много добре знае как се използват приборите. Но нещо не ми се занимава с чистене след яденето и все отлагам първите опити в тази посока. А като е твърда храната много отдавна му я давам в ръка и той си я гризе без проблем. По принцип доста отрано се научи да дъвче, така че проблем с консистенцията на храната няма. Остава само да се научи да се храни сам. Иначе е всепоглъщаш - и слон да му поднесеш, ще го изяде.  Mr. Green

# 199
Здравейте  Grinning

И ние не ядем сами, бебе си е още. Едва от няколко дни си държи сам шишето с мляко сутрин и то ако настоя и го гушна. Сам може да ръфа само бисквита или залък хляб, но точно в момента и това не ще.
Иначе за нашата болест - ходих тази сутрин на лекар и след малко ще ида до лабораторията, за да ми вземат секрет от гърлото и да търсят стрептококови бактерии. Предписаха ми същият антибиотик, като на децата. Освен пъпките и сърбежа нищо ми няма, но по необходимост тезитри дни ще се разкапя от мързел у дома.

# 200
  • Пловдив
Здравейте в този прекрасен слънчев ден.
Дано вече само слънце да има,за да се разхождаме по цял ден.
За съжаление в темичката ни пак има болнички.
Димяни и ние трудно оздравяхме от този вирус,дано скоро има подобрение при вас.
Тони и вас сериозни болести са ви налегнали,оправяйте се бързо.
Лулу добре,че поне е малкия дявол и на Сашко нищо му няма.
И ние само я мислим тая кошара и пак не можем да я измислим.Стилиян постоянно е провесен от решетките.
Морска и на мен много ми хареса пижамката на Теди.От известно време търся подобна,но не мога да открия никъде.Иначе си имаме като вашите пантофки Grinning.
Дивена чудесна е малката принцеса.Радвам се,че вече сте си в къщи.
Мен преди малко на брат ми приятелката ме пита:''Ти не искаш ли да имаш момиченце?''-и аз ''Искам,ама кой знае,дали ще имаме второ детенце.''
И сега една хубава новина.Моята най-добра приятелка ми се обади сутринта,за да ми каже,че снощи е родила момиченце.Кръстили са я Ирена.Раждането минало много бързо,за няма и два часа.И аз как се радвам,все едно аз съм родила.
Хайде приятен ден на всички.

# 201
  • Ланкър, планините Овнерог
Влизам на бързо с въпрос

Някой от полицията ще ми обърне ли внимание и въобще има ли реална забрана(ясно е, че е въпрос на възпитание) за вдигане на шум м/у 14 и 16ч? Някакъв дядка е решил точно сега да реже храстите под прозореца ни с бензинова резачка. Колкото и да викам, прави се, че не чува.

# 202
  • В светлината на слънцето
Ди, страхотна новина наистина!  Peace Да й е честита малката Ирена и много радост да й носи!   bouquet
Гита, може и да ти обърнат някакво внимание, но само ако се обадиш директно в районното (на 112 не разчитай, големи са патки) и то задължително не един, а поне два-три пъти. Накрая ще им писне и ще се вдигнат да видят защо е този шум. Друг е въпроса, че най-вероятно причинителят на проблема няма да се трогне и ще продължи по старому, но опитай. Ние имахме подобен проблем преди време с ремонта на апартамента на Таня Лолова, който е над нас. Къртиха стени малко преди полунощ гадовете от тв-предаването, което всъщност направи ремонта. В крайна сметка успяхме хората от блока да убедим дружно полицията от първо РУ да дойде на място и да им направи най-малкото забележка (по закон трябва да им съставят акт, но май изобщо не се стига до такова нещо, а познай защо). След като полицията дойде шумът леко понамаля, но истината е че не се трогнаха. Така че късмет. Според новите разпоредби на Столична община не трябва да се вдига шум в тези часове и трябва да му съставят акт. Но дали ще го направят? ooooh!

# 203
ауу Гита ,ужас,звънни,трябва да ти обърнат внимание тъпите куку( полицаии) Laughing

# 204
Влизам на бързо с въпрос

Някой от полицията ще ми обърне ли внимание и въобще има ли реална забрана(ясно е, че е въпрос на възпитание) за вдигане на шум м/у 14 и 16ч? Някакъв дядка е решил точно сега да реже храстите под прозореца ни с бензинова резачка. Колкото и да викам, прави се, че не чува.

би следвало, особено ако в Наредба-та е заложено /и вероятно е/

Момичета, мерси за милите думи!   bouquet

# 205
  • Ланкър, планините Овнерог
Тамън се нахъсах да звъня, той взе, че спря за сега. Сега чепка с ножица. Друг е въпроса, че и никой не ни е питал дали искаме да се режат тези храсти. Най-вероятно домоуправителя е виновен за това. "Бесния дядка" не е от нашия вход, явно някой го е викнал. Поне някаква зеленина имаше, сега я опоскаха(отделно, че храстите ни бяха някаква бариера с/у крадливи типове и типки на пране-на 1ет сме  Crazy) Нямаше толкова да побеснея, ако Емма не спеше. Тя пък взе, че не се събуди при тази дъндания. Сега, ако шумна леко, ще скочи сигурно  Mr. Green

# 206
  • София
Здравейте  Hug.
Мойте хлапета вече са се наспали Whistling. Спаха от 14 часа до 15.30 часа, а сутрината бяхме два часа и половина на детската площадка. Дани започна да ме вика да го гушкам и от това викане и Ани се събуди, естествено недоспала (когато Дани е наградина спи до 16.30 - 17 часа) и сега стои в коридора и пищи. Добре, че майка ми днес дойде да ми помогне, та сега се занимава с нея Whistling.
Дивена, малката бебка е много сладка Heart Eyes.
Тони, леле миличка как успяхте толкова болести да хванете Sad. Пожелавам и на сладкишчетата и на теб бързо да оздравеете Praynig.
Лъвчо, принцесата ти е страхотна красавица Peace.
Лулу, добре, че всичко се е разминало без сериозни последствия.
Димяни, стискам палци на Райън да оздравее бързо  Praynig.
Ди, честото бебче на приятелката ти Grinning.
Гита, и аз съм се чудила дали ако се обадя в полицията за подобно нещо ще ми обърнат внимание newsm78. При нас в месеца поне два пъти ще се намери някой идиот, който да вдига шум от 14 до 16 часа и всеки път си късам нервите с такива простаци Close.
За яденето, яде сама, но колкото в устата, толкова и на пода и аз предпочитам засега аз да я храня.
Отивам да ги храня и после ще ги извеждам, че ще обърнат къщата наопаки, ако си останем вкъщи ooooh!.
Приятен следобед на всички     bouquet.

# 207
 леле,тука бомба е паднала,нищо не шава,не пише Joy Mr. Green

# 208
Лелеее, няма никой от 16 часа  Shocked Shocked Да не би да ви хвана и вас скарлатината  Joy
Лека нощ тогава и до утре, ако се доредя до скапания компютър, който май предава богу дух и е все по-бавен  Rolling Eyes (лошото е че и телевизорът е решил да ни напуска, мани мани  ooooh!)

Анамрф, моят мъж видя новия ти аватар и каза че си много хубава жена. Аз напълно съм съгласна с него  Heart Eyes

# 209
Здравейте, момичета!
Извинявайте, че сменям темата, но съм изумена от поредния глупав закон. Не можеш вече да си купуваш лекарства без рецепта. Един Панадол не може да се вземе, защото детето е под 2 годишна възраст, всичко минава през док. Е това ако не е поредната простотия, ще се редя при педи, за някое глупаво лекарство, за да хващам вируси пред лекарския кабинет.  ooooh! #2gunfire #2gunfire.
Не можаха да гласуват по-високо майчинство или надбавки за всички деца, но щом е за глупост са първи.

Общи условия

Активация на акаунт