Най-прекрасното е то, АВГУСТинчето добро!

• 12 797
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Фр.Тони ,Теди спи на голямо легло Mr. Green голямо като ти акзвам 160/70 размер,не е съвсем от големите единични легла Laughing

Лулу,според мен махнете 2 от пръчките,Теди беше така като го сложихме да спи на леглото,слизаше и играеше през деня,а вечер си лежеше докато заспи,сега вече свикна,като го сложа да спи,я слезе да вземе някоя играчка,я не,търкаля си се и заспива Peace

малко снимки на Теди то днес,как пипа на татко си компа Sunglasses http://s282.photobucket.com/albums/kk249/pisito1983/?action=view … ture992922340.jpg

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 15:24 от Морска

# 151
Морска, голям е сладкиш Теди на аватара  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Значи добре го е приел леглото, сигурно и Антон ще свикне  Thinking. Иска ми се да вкараме вече двуетажно легло и да направим едно бюро, че да има къде да играят (много им е тясно в стаята).
Ето аз има един час на разположеие и съм на линия за да дрънкам щяло и нещяло  Joy
П.С. Видях снимките - страхотна пижамка, не съм виждала толкова хубави. Обаче вашият апартамент изглежда  разкошен с истински паркет и големи стаи.

# 152
 Blush

свикна той с леглото,но пак я има решетката и от делно където е празно слагам възглавници като заспива,да не падне Laughing преди да му закрепим решетката,не знам как са се отворили шкафовете и той в тях паднал и реве,направо си изкарах акъла,още на следващия ден Теодор му закрепи решетката Crazy

много ги харесвам тези стаи с двуетажните легла Grinning но Теодор е категоричен,че нямало  да бъдат в една стая децата,ще ли да си пречат,особено малкото на голямото Crazy това му бяха думите,бе ще има още боб да ядем докато стане второто ,че дойде време да се роди и да порасне Joy

п.с.Теди като спи и аз съм най-редовна Joy смятам да гледам филма булчински войни,че от 1 седмица ми седи на компа Grinning

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 15:41 от Морска

# 153
Морска, бягай да гледаш, докато спи.
Да ти кажа, щом имате две стаи по-добре е всяко да си е отделно, споделям мнението на съпруга ти. Хубаво е всеки да си има свое пространство, свои играчки, че и тайни ако щеш, до които другият няма достъп. Обаче ние както и да го мъдрим, няма как да освободим спалнята ни, освен да спим в хола, който е и кухня едновремено  Rolling Eyes Белким получим наследство някой ден.

# 154
  • В светлината на слънцето
Абе ще го видя аз диването какво ще прави тази вечер и дали ще смее пак да пробва подобни опити за летене, и ако има само един такъв, махам пръчките.  Thinking Надявам се да му държи влага обаче и да не опитва.  ooooh! Иначе и нашето легло се трансформира в юношеско, но тогава табличките на късите стени ще паднат твърде ниско, а и няма да ползваме решетката, и ще стане една... Crazy
Морска, много сладък Теди на снимките! Peace
Тони, и аз съм фен на етажната спална собственост. Даже съм замислила да им оформим стаята, в която сега спим аз, мъжа ми и Сашко, в детска след година-две точно с такива легла. Но не от онези, които са едно над друго, че не било хубаво за психиката на детето, което ще спи на долното. Много ми харесват италианските модификации. Нещо от този род http://i17.ebayimg.com/03/i/000/c4/1f/aed1_3.JPG

# 155
Лулу, много ми допадат и на мен. Гледах вднъж един италиански сайт и какви ли хубости не видях, само цени нямаше  Thinking Това, което показваш колко струва например ?
Ох, да казвам ли, че в тяхната стая тип коридор не може да се вкара напречно легло.   Outta JointДаже едно 1,60 м не влиза, заради един скапан радиатор. Ще гледам да сложа долу по-отраканият от двамата.

Моят час изтече. Сега се обличаме и отиваме на лекар.

# 156
  • Germany
Тия двуетажните легла са много опасни, и аз определено не ги харесвам и не ги препоръчвам  Peace

# 157
  • вкъщи
Лулу защо не махнете само една от решетките,така ще си слиза и ще с е ка4ва сам.Наш Мони така прави,ина4е ще пада нон стоп.

# 158
Привет  Hug

Повече от два часа приспивах зверчето и съм  Crazy Не съм чела назад, но бързам да кажа на Тони какво легло видях наскоро - http://www.infoarredamento.com/UserFiles/Image/Letti/letto-model-wave.jpg ; http://www.mimondo.dk/products_wave2.htm. Ако се нарисуват весели неща или небе на "покрива" на долното легло и се накичи с играчки тук-там, мисля, че няма да е толкова стресиращо за детето долу. Но въпросът е какво ще спаси от полет детето горе.
Лулу, слава на Бога, че Саши е добре! Ужас!
Яна, да ви е здрава и щастлива красивата дъщеричка-именничка!   bouquet

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 17:21 от Слънчогледка

# 159
Лелка, не става по този начин, защото той се върти доста. Насън понякога обикаля цялото легло. А и се удря често в решетките, така че ако няма преграда със сигурност ще се приземи много бързо на пода. Абе ще го измислим някак. Peace

# 160
Лелеее-писАли,писАли..................та се забрАвили Laughing

Имайте милост бре хора,не мога да ви изчета.

Лулу и Ивон така се веси през решетката ooooh!Тук в Сандански реших проблема-залепих спалнята за детското креватче,та поне пада на спалнята,обаче като се приберем сега в Люлин,ум не ми побира какво ще правя. Tired
Там леглото е по -високо,няма как да долепя спалнята,защото пък вратата няма да има как да се отваря,а и чекмеджетата няма да мога да ползвам,няма как и пръчки от решетката да махна,защото тя е с плоски преградки...на всичкото отгоре,изобщо няма как да разместим стаята,защото е тясна и само в сегашният вариянт се събират необходимите мебели...
Не знам какво ще правя.....
Дано успеем тази година да си вземем собствено жилище,че.............Егати къръка-в Сандански 2 апартамента,в Сф-дръжки Crossing Arms

Морска,Теди е страхотен. Hug

И на мен много ми харесва варианта дето Лулу е показала,обаче трябва стая за такова нещо,а ние нямаме налична Crossing Arms

Френско Тони,какво стана при педи?

# 161
Върнахме се. Ангина, двоен отит и скарлатина  Shocked И двамата са засегнати. Без антибиотик не се минава, защото има опасност от ставни проблеми по-късно. После ще пиша повече, че свекито дойде.

# 162
Върнахме се. Ангина, двоен отит и скарлатина  Shocked И двамата са засегнати. Без антибиотик не се минава, защото има опасност от ставни проблеми по-късно. После ще пиша повече, че свекито дойде.

Стига бе, Тони,  Shocked Малее, милите дечица, доста ще се измъчат. Отитът и скарлатината наистина без АБ не минават. Стискам палци бързо да помогне и час по-скоро да забравите тия болести.  Praynig Пращам по едно голямо и топло гуш и на двамата.  Hug Hug Hug

# 163
Тони много неприятно,лекувайте се Praynig Hug

Лулу какво е отит newsm78

# 164
Да не би пък на български да има друга дума  newsm78 Ох, аз ще си забравя родният език ей  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт