Първа пролет дойде, щъркел носи бебе под крилце!!! 23.03 - 29.03.2009г.

• 13 612
  • 266
  •   1
Отговори
# 165
  • в сърцето на един мъж...
Е, Розе, сега настана дуел #2gunfire За Хю и гола в банята влизам Mr. Green Кой те знае кво си го излъгала момъка, та не иска да дойде да ме види Crossing Arms
Миле, открих сезона аз, ама то все едно съм за пръв път с мъж бе Embarassed Ужас, чак не ми се повтаря Tired

# 166
E, zaгубила си тренинг. Трябва ти малко упражнение или раzнообраzие, zнам ли  Laughing

Ей, бъzикам се, раzбира се. Да не ме обвините в подстрекаване към иzневяра и раzврат.  Laughing

# 167
Мацки аз живея на улица "Щъркел" и имаме щъркелово гнездо на улицата точно пред нас!
Току що пристигна първия щъркел сигурна съм че е донесъл вързопчета за всяка една от нас Praynig Hug Peace

# 168
Е, Розе, сега настана дуел #2gunfire За Хю и гола в банята влизам Mr. Green Кой те знае кво си го излъгала момъка, та не иска да дойде да ме види Crossing Arms
Миле, открих сезона аз, ама то все едно съм за пръв път с мъж бе Embarassed Ужас, чак не ми се повтаря Tired

Ако щеш и гола във ваната на Маринекса за 5968, 04 евра, влизай, все ми е тая  Laughing
Примири се, че човека иска само мен  Joy Joy Joy
Чакай малко, телефона ми звъни.....

Мда-а-а, решил да остане за вечерта и ще ме вземе за вечеря  Mr. Green Crazy Party

Браво, Мотонети !
Да идват пратките скоро  Hug Praynig Heart Eyes

# 169
Розе, ще си разменяме шапките с тебе Mr. Green
Миле, то упражненията и практиката добре, ама с кой, че и пак ще е същото. По-добре да се не напъвам Mr. Green да се не сецна Joy
Мотонети, ха дано първото щъркелче да е твоето Peace

# 170
Ауууууууууу баси разврата сте  Joy Joy Joy Joy Влизам да се отчета след прегледа и си викам дай първо да видя , кой какво е писал  и ................. Shocked Shocked Shocked
Уж кафе сервирала Дорето , а то мъж по слип  Embarassed аз па от кога не съм виждала мъж със слип направо срамота hahaha hahaha
Гани и Розичка , само що не се хванали за косите за некви мъжове  ooooh! луда работа  Laughing Laughing Laughing
Сврачони , се кокори на некви снежинки  Crazy Heart Eyes и мечтае за нови омлети от ПРОДУХАНИ яйца  Shocked Joy Joy Joy
На Милето , некви мъжове и надничат в деколтето от покрива и за камуфлаж си носят тухли  Laughing Laughing Joy
Само Мотонети , се е държала прилично и е видяла как пикира първия щъркел  Heart Eyes Laughing

Направо разбора на деня до този момент е потресаващ и незнам новите мацки как се чустват в тази тема разтресена от пролетни трепети и "либовни радини вълнения " Laughing Joy hahaha hahaha hahaha

Само с две думи за мен , днес мина добре .Док е доволен сега остава да изчакаме 2-3 ти ден на лелката , за да пусна хормони и ще вземаме решение за действие  Hug Hug

# 171
Оооо, много добре се чувстват новите  Laughing
Много хубави мъжовете  Joy
Маринекс, радвам се, че при теб всичко е минало добре.

# 172
Мимс, страхотни новини Peace
Ми то аз таковата, не съм се хващала за косите бе, само шапки разменяме  Joy

# 173
ей , покрай тая луда тема , за малко да изпусна темата на Жабчо   Embarassed Побъркахте ме с тез мъжища тук  ooooh! Joy Joy Joy

# 174
 marinex, това как да го раzбираме? Че само беz слип ли ги гледаШ мъжете? И после кой бил раzвратен, а?  Laughing hahaha

# 175
 Joy Joy JoyЕ,не,това просто не е истина Joy Joy JoyДосега се хилотих пред компа.
Миле,то и аз мъж по слип не съм виждала от години Wink,откакто милото залюби боксерките  Crazy
Отивам да гледам випа,утре ще ви видя какво сте сътворили Hug Hug Hug

# 176
  • по света и у нас

Стоп за хора със слаби сърца!
Момичета,я не се дърпайте за мъже,има за всички!Сега ви ги пращам:
Първо хапнете за да имате сила  Joy Joy Joy hahaha

сега се подгответе за баня  Laughing

Марш към банята!

да се изкъпем подобаващо,нищо че не е ваната за 5986.04 евро  Joy hahaha

И да си лягате  Wink

Миле,така ли висеше момъка днес?Ех,че си пък и ти да го изпуснеш такъв дар от небето  Laughing .Ама те затова не идват при нас с Розичка,че няма какво да видят от терлици,елеци и анцузи... Joy

Маринекс,радвам се за новините! Hug
Зюмбюл,не е за един ден,един месец ме държа и още не пуска...

# 177
Пу zа мен тоя в леглото. Не ми трЕбва ни ядене, ни пиене, ни баня.  Joy hahaha

# 178
малееее мацки какви са тези мъжагииииииииии Crazy Crazy Crazy
и сърцебиене получих Two Hearts smile3521

# 179
Мира  Hug Heart Eyes
Дано този път е различно, предния път да си остане в миналото...   bouquet

Маринекс, аз не знам кой е хванала Гея за косата, ама не е мене  Joy
Аз се прибрах от вечерята  Joy Хю ме изправи до вкъщи  Crazy Laughing
Явно Гея, на него по някакъв начин му е взела шапката, щот аз шапки не нося,
та може би с него ще си сменя шапките....не знам, не знам  Mr. Green hahaha