Пролетта на вратата чука, мама МАРТенка с бебето се фука!

• 13 317
  • 313
  •   1
Отговори
# 165
Ред гърл, мерси. Мислех си аз за камизолка, ама се сетих за тези бебешките и се обърках. ooooh!
Елг, честита "разходка".
Лошо ли е времето че не излизате за по-дълго?
След изписването може да се излезе за 30 мин, и после се увеличава всеки ден с по половин час. Това е един от няколкото модела на излизане, но аз спазвам този. Peace
Ще кача малко снимки.
Па-па.
Яяяя! Ново бебе!
Вероники, да ти е честит малкия Теодор! Да расте здраво и щастливо дете и много да ви радва!

# 166
Честито мъжленце на Вероники! До и е живо и здраво, да разсте щастливо и обичано!

Дез- ние още се каляваме. Иначе времето е перфектно, само за разходки. Направо нямам търпение да почнем да излизаме.

# 167
Дзак и от мен!
Честито момченце на Вероники! Да е живои здраво и мноооооооооооого палаво!

На бебоците и техните майки - Честити месечинки!
Ние сме добре! Мони хапва много добре, имам достатъчно кърма, след вечерното къпане спинка по 4 часа ..... все още нямаме и колики ....   Heart Eyes Rolling Eyes
Днес мисля да го изведа за 10-15 минути на терасата, но не мога да се престраша, защото тук времето е хубаво, има слънце, но духа вятър.

Хайде, от мамите 2 в 1 , коя ще е следващата? Спокойно не се бутайте и предреждайте! На всяка ще й дойде редът, само спокойно!   bouquet Hug  bouquet

# 168
За църквата - ходило се на 40-тия ден /за нашите бебоци се пада в понеделник - 30 март/ да се чете на бебето и майката т. нар. чиста молитва.

Ами ние погача май няма да имаме, поне няма да е по канона, ама питах за тая въпросната молитва - колко време продължава и какво точно е - попът чете молитва в църквата - това ли е всичко? Иначе Калин ще го представим в обществото на три пъти, че ни е малка квартирката  ooooh!

Ми молитвата я чете попа в църквата и е не повече от 10-15 минути - поне така ни казаха на нас. Аууу, вашият Калин като принц - ще го представяте на 3 пъти... Laughing Peace

Я, имаме и още едно бебче...  bouquet

Вероники, да ти е честит малкия Теодор! Да расте здрав и щастлив и много да ви радва!

# 169
  • София
Elq, спокойно, и аз съм на комбинирано хранене и засега нямаме проблем. Нямам кърма достатъчно или бебка я мързи да суче, но през хранене си дояждаме с АМ.

# 170
Здравейте,
Много хубав слънчев ден е днес, само за разходка но уви ние няма да излизаме още.  Laughing

Благодаря ви за поздравите към малкия Алекс, той иска да ви почерпи визуално, но майка му незнае да слага картинки  Embarassed . Но всички сте почерпени  Hug
Честити месечинки и на всички останали бебоци и техните мамчета да са ви живи и здравички, да растат без проблеми и много да ви радват   bouquet
Честит син на Вероники, много здраве на малкия палавник , а на мама бързо възстановяване.

Ох Алекс вечер му е голям проблем със спането, само мрънка, плаче иска да го държа постоянно. Вече незнам къде се намирам хич немога да се наспя, а като стана и вървя пет за четири из къщи. Дано се успокои по скоро и да си спинка  Praynig , че да може и ние да спинкаме  Laughing
Незнам вие как сте, но аз нямам време да ям по цял ден, какво остава да сготвя нещо, а пък и нищо немога да измисля  newsm78

С килограмите - бях качила 25, до сега съм свалила 15 и ми остават още 10 ама с тях май по трудно ще се борим.
Лек ден на всички и ние днес ще се покажем на терасата за малко   bouquet

# 171
ехее още един Теодорчо newsm68 да й е жив и здрав и много радост да носи в къщи  smile3525

да се похваля ние също излязохме за 3 мин. на тераската newsm18

и да се оплача-падна ми една пломба smile3511

# 172
Elq, спокойно, и аз съм на комбинирано хранене и засега нямаме проблем. Нямам кърма достатъчно или бебка я мързи да суче, но през хранене си дояждаме с АМ.
вие през хранене, но ние сме основно на АМ и ако има кърма (20-25мл и от двете) или суче или се цедя.

# 173
Ели, защо не я слагаш на гърдата, а й даваш АМ? newsm78

# 174
  • Sofia
Хелоу  Hug  Flutter
Току-що се чух със сестричката ми  Heart Eyes, тя праща на всички ви много поздрави, прегръдки и целувки!!! Благодари ви за вниманието и загрижеността към нея!!! Страшно много се зарадва на новината за Вероники и е съпричастна към случващото се с вас. Никита е специално поздравена и похвалена за месечното постижение на бебка!   bouquet
Роси е добре  Peace  Тази сутрин в 8:30 я приеха в Тина Киркова, в Патологична бременност, заради 5-дневното преносване, под лекарско наблюдение и медицински контрол е. Следят тоновете на бебка, нормални са. Разкритието си стои 3 см, в очакване са раждането да започне по естествен път. Контракции няма, нито водите са изтекли. Засега още не се знае кога и какво точно ще предприемат акушерките и АГ. Важното е, че тя звучи спокойна и в добро настроение, настанена е в стая и си има за компания симпатична съквартирантка  Grinning  Доволна е от обстановката, така че не е стресирана от факта, че вече е в болницата.
Моли за силно стиснатите ви палци всичко да бъде ОК  fingerscrossed

# 175
А, дано всичко мине по книга и при нея. Praynig

vihrogonche, а сега като д-р Златева я няма /мисля, че Роси беше споменала, че ще пътува по работа/ кой лекар ще води раждането на Роси?

# 176
  • Sofia
Друга лекарка  Peace Роси я е харесала  Simple Smile Освен това д-р Златева я е помолила да я замести достойно   bouquet

# 177
Ели, защо не я слагаш на гърдата, а й даваш АМ? newsm78
слагам я само на дясната гърда, лявата я плюе. А и кърмата ми е много малко. Ядох и пих всичко, което казаха за да дойде повече, но не става. Не съм се отказала, но като няма достатъчно кърма какво да правя.

Поздрави на Роската Hug

# 178
  • София
ето ни и нас, но вече не 2 в 1 Simple Smile да се похваля с госпожица виктория, родена на 20.03, 3200кг
мамчета, ще ме извините, но нямам време да ви изчета днес
имам проблемация с кърменето. от вчера имам коластра, а днес вече са ми разранени зърната. кърмя със силиконови накрайници, защото са ми вдлъбнати. с какво да ги лекувам, не ми се отказва така лесно?

# 179
Честито мъж на Вероники да ви е жив и здрав
Привет и от нас, до сега бяхме на преглед и на  разходка  newsm44 бебчо се държа чудесно спинка през цялата разходка и много добре му се отрази.
Иначе сме пораснали,изписаха ни 2700 сега е 3300 и е пораснал с 1 см  Mr. Green мъника , странно че наща педи ни тегли с дрешките че махнахме грамчета от памперса и дрешките.Каза че нямало смисъл от витамин Д,защото щял да си го набави от слънцето,вие как мислите  newsm78
Инкогнито не че е някаква определена диета , аз така си му казвам, не ям хляб и сладко, карам само на течности и кисело мляко, та затова казвам,че съм на диета  Blush Blush Blush
Зеленко, четох упътването и знам че се дава смесено с млякото, но прочетох,че някои мами дават директно в устата и затова исках да питам дали може така,а за лъжичката ме е страх да не го разлея или да го изплюе  Rolling Eyes
А за питата може ли след 40 ден да се направи,че нашия се пада точно на великден на 19 и няма да можем да се вредим в църквата
За сученето  и аз нз колко изсуква,но като изплюе гърдата значи се е  нахранил, само че днес се замислих педито ми каза че не му стигало, трябвало вече да сучи по 70-80 гр  Thinking,но като му дам шише да го пробвам толкова е лаком че се задавя,нали от шише му идва мн лесно и направо му тече от устата  Joy, хич не можем да пием от шише  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт