Сънувах... знаете ли какво означавва...

• 53 181
  • 304
  •   1
Отговори
# 270
  • Cyprus, Пловдив
Сънувах, че се разхождам и всичко около мен беше в сняг, беше дълбок и бял сняг  Thinking

# 271
От началото на годината постоянно сънувам, че присъствам на сватби. Онзи ден сънувах как меря роклята на булката преди да я облече. Сватбите с какво се свързват? Дали значението им не е неуспехи в работата, понеже от началото на годината не мога да си намеря моето работно място?

# 272
  А ти с какво свързваш сватбите?

# 273

Ако ви кажа какво сънувах преди около месец...Едва ли някой ще може да го разтълкува- шантава работа  Rolling Eyes

Сънувах, че се целувам и на отсрещния човек езикът започва да се разпада и парчета от него остават в устата ми  Rolling Eyes   Confused

Някой? Поли?

Maй никой не можа да разгадае моя мистериозен сън  Rolling Eyes

# 274
Тя Бабилия май е завършила школа за дипломати... Laughing

# 275
  А ти с какво свързваш сватбите?
сватбите ги свързвам с романтика, лични взаимоотношения, любов...

# 276
До колкото знам,ако сънуваш сватба или булка, не е на хубаво.
Аз сънувах че вали сняг, после сънувах че ми тече кръв, но не можах да разбера от къде......
А за падането на зъби и при мен до сега винаги е значело смърт. Първият път сънувах когато почина дядо ми, вторият като сънувах че ми пада зъб, след 2 дни почина вуйчо ми.

# 277
  residence, да не би в забързаното ежедневие да ти липсва усещането за тези неща?

# 278
  residence, да не би в забързаното ежедневие да ти липсва усещането за тези неща?
много си права, Хапка. Самотно ми е и депресирано от началото на годината.   Tired

# 279
  Щом сънуваш хубави неща, всичко ще се оправи Hug

# 280
  Щом сънуваш хубави неща, всичко ще се оправи Hug
Благодаря ти!  Hug

# 281
Вече три поредни вечери сънувам един и същ сън.
В съседка съм, има кон, който е излязъл от ограждението си и идва към нас. Крия се.
В същия момент на улицата има някаква пожарна кола и се чува сигнал за бедствие, от тези пробните.
Колата дава назад да се изтегли, конят започва да бяга в градината, ние се крием под един навес.
От какъв зор го сънувам това нещо? И преди често съм сънувала коне.
След като съм се събудила след този сън, в просъница сънувам близките си. И трите пъти.
Винаги носят чинии, пълни с храна и виждам най- близките си роднини в съня.
Плашещо е.
Някой ако може да го разтълкува.
  bouquet

# 282
А за падането на зъби и при мен до сега винаги е значело смърт. Първият път сънувах когато почина дядо ми, вторият като сънувах че ми пада зъб, след 2 дни почина вуйчо ми.

Дано да не си права. Вчера сънувах ,че всички зъби са ми развалени и всички до един ми паднаха в ръката. Sad

# 283
   Ivaila1302, не се шашкай излишно, не е казано, че при всички такива сънища умират хора.

# 284
  • France
И аз сънувах зъб нощес.... че имам кариес на кътник и видях дълбока, но не много голяма черна  дупка.... исках сама да си го пломбирам /  Shocked/, но не успях..
Какво ли ще рече?

Общи условия

Активация на акаунт