Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли по-евтини куриерски услуги от България до Австрия от тези на пощата?
Как работи аспираторът на Umluftbetrieb?
Къде мога да премахна бенка в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли по-евтини куриерски услуги от България до Австрия от тези на пощата?
-
Как работи аспираторът на Umluftbetrieb?
Аспираторът на Umluftbetrieb (вентилация) функционира чрез изтегляне на въздух от кухнята, преминаване през филтри и връщането му обратно в помещението. Този тип аспиратори не изхвърлят въздуха навън, а го пречистват и връщат в стаята. Филтрите могат да бъдат с вата или метални, като те служат за улавяне на мазнини и миризми, преди въздухът да бъде върнат в помещението.
-
Къде мога да премахна бенка в България?
-
Какво е Umluftbetrieb?
-
Как мога да премахна бенка в България?

За себе си винаги съм търсила най-лесния наЧин. Отидох в Чужбина с подписан договор, с право на работа и пребиваване, с подсигурена квартира, с доходи, достатъЧни за да се справям повеЧе от добре и да нямам никакви финансови грижи. На гарата ме Чакаше секретарката, закара ме в квартирата ми за д не се харЧа дори за такси. ПолуЧих всиЧко на тепсия. По тази приЧина много от проблемите които се дискутират в подобни форуми са ми или непонятни или съм ги виждала само при други хора. Вярно, езика не го знаех, уЧих го в движение, дезорганизирано и в голяма степен от хората, а не толкова по курсове. Но и там обиЧам да ми е лесно, какво науЧила, какво недонауЧила, продължавам да уЧа веЧе много години и не ми пука дали съм направила грешка въпреки многото години. Говоря, хората ме разбират, аз тях също, това е, езика е средство за комуникация, не за себедоказване. Поне за мен. Та това е, исках да кажа, може и да е лесно, Човек просто трябва да поиска да му е лесно. Abigail, ти сама трябва да направиш своя избор, по трудния наЧин или по лесния наЧин. При това не искам да кажа Че моя наЧин ще е лесния за тебе.
едно време без дете какво беше лесно, а сега се чудя и се мая 

), това 
) Но Абигел давай