Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли по-евтини куриерски услуги от България до Австрия от тези на пощата?
Как работи аспираторът на Umluftbetrieb?
Къде мога да премахна бенка в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли по-евтини куриерски услуги от България до Австрия от тези на пощата?
-
Как работи аспираторът на Umluftbetrieb?
Аспираторът на Umluftbetrieb (вентилация) функционира чрез изтегляне на въздух от кухнята, преминаване през филтри и връщането му обратно в помещението. Този тип аспиратори не изхвърлят въздуха навън, а го пречистват и връщат в стаята. Филтрите могат да бъдат с вата или метални, като те служат за улавяне на мазнини и миризми, преди въздухът да бъде върнат в помещението.
-
Къде мога да премахна бенка в България?
-
Какво е Umluftbetrieb?
-
Как мога да премахна бенка в България?

Трябва всичко да прочета, че и аз искам да си докарам колата от България. Още дори не съм я карала 
.

Днес един дебелак едва не ни сгази на тротоара, седнал си на високо в джипа и връхлита на скорост да паркира, мина на 30 см от детето и изскърца гумите, щях да получа удар и за малко да се сбия с него, а наглеца ми казва "Без да Искам нали нищо ви няма" и си вдигна стъклото да не му надигам, ама ако ни имаше с какво щеше да ми помогне неговото без да искам. Просто тука вече ходя на пръсти и очите на осем.
Не знам как е в България. 
Много съм зле с бг ваксинити 

До декември 2006 г., когато се преместих тук, ползвах, поради мързел, опцията "вземи си талонче за преглед без да се разкарваш до сервиза". Нищо, че не бях на 1000 км от мястото.
Всеки си избира и защитава избора си. Аз не съм обидена напълно дали моя или твоя избор е по-правелен. И не ми се иска да разбирам