Детски рожден ден във Варна -4

• 125 238
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
olipoli, от 1 май хората са на почивка и не може да се очакват много отговори, още повече, че темата е вече забутана в този подфорум  Simple Smile

Можете ли да ми кажете нещо повече за "Портокал"? Интересува ме дали има някакви забавления /освен клоуни и аниматори/ и дали е подходящо място за празнуване на 3-годишни.

В Портокал има тематични партита, не просто клоуни и аниматори.
За 3-годишни не е подходящо.......защото децата са в отделна зала и се забавляват, а родителите просто ги изчакват на кафе и приказки в съседната. Значи, децата трябва да са достатъчно самостоятелни.......

Моя приятелка прави рожден ден на дъщеря си,преди 2 месеца в Портокал.Въобще не беше доволна.Каза,че повече нямала да стъпне там.Менюто било много бедно,макар,че била поръчала предварително доста неща.Тя е жена с възможности и е искала хората които е поканила да останат доволни.Имала е доста гости-около 20 деца и 15 родителя.Сметката накрая била доста голяма.С две думи-цените били доста надути.

Да, менюто не е богато. Предлагат се сандвичи, сладки, хапки, соленки и др. под. Това е детски кът, не е 5-звезден ресторант. За 1 час и половина, което е стандартната продължителност на партито, не виждам каква консумация искате да има  Simple Smile Богато меню има в Голдън Тюлип, който има около 500 лв за РД там Simple Smile

И Киса е права, има достатъчно писано - и преди, и сега с по-актуални отзиви.....зависи кой какво търси  Simple Smile

# 106
А, още нещо, задължително ядене  за възрастни има и във Викиленд - но според отзивите на мами, правили РД там, това си е направо изнудване, т.е. домакина да задължава всички гости да им ядат пиците  Twisted Evil

# 107
  • Варна
olipoli,

Да, менюто не е богато. Предлагат се сандвичи, сладки, хапки, соленки и др. под. Това е детски кът, не е 5-звезден ресторант. За 1 час и половина, което е стандартната продължителност на партито, не виждам каква консумация искате да има  Simple Smile Богато меню има в Голдън Тюлип, който има около 500 лв за РД там Simple Smile

И Киса е права, има достатъчно писано - и преди, и сега с по-актуални отзиви.....зависи кой какво търси  Simple Smile

Тането, защо говориш наизуст? Какви 500 лв. за Голдън тюлип  Shocked Цената е 240 лв. и в нея влиза ВСИЧКО - залата за ЧЕТИРИ часа /не знам за час и половина какъв РД може да се направи, то докато се съберат децата и се разиграят и айде довиждане/ и доста богато и разнообразно меню, страхотно подредена блок маса. Отделно се заплаща единствено това, което си поръчат родителите за пиене, но това навсякъде е така. А тук в тези 240 лв. влизат 15 натурални сока и минерални води. Както baby_doll: писа, това е супер място за празнуване на РД, където е наистина приятно и за малки и за големи, а не е просто отбиване на номер и изнудване на родителите с цени и условия. Така че моля, не давайте грешна информация. И какво толкова като е попитала Олиполи - ми не е намерила отговори на въпросите си в темите- попитала е. Пък и може някой да се включи с по-актуална информация, какво толкова.

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 23:11 от dima1

# 108
И на мен обстановката в Голдън Тюлип ми допадна, но ни спряха малкото съоръжения за децата. Момичето прие съвета ни и каза, че ще се погрижат да набавят повече уреди и играчки. Ако стане така отсега си го заплювам за догодина.
dima1 , направете оглед и на Мечтателница. Ние на майтап отидохме там, а в крайна сметка остахме много доволни. Може да си внесеш каквото ти душа желае за ядене. Ако те интересува сумата която платихме за целия РД пиши на лични Hug

# 109
  • Варна
smiled_  аз не търся място, Олиполи се интересуваше  Wink А Мечтателница я знам - и там сме празнували и също останахме много доволни.

# 110
Не говоря наизуст, толкова може да стигне цената с анимация отвън и при по-голям брой деца, а не само цената на залата и кувертите  Simple Smile
Иначе, вярно, час и половина е малко........оптимума според мен е около 2 и 1/2 ч.

# 111
Вие големи спорове сте завихрили покрай моите въпроси. Както е видно, отскоро съм във форума и винаги ми е било интересно как някой майки имат толкова свободно време, а и нерви да задълбават толкова много за всичко и да намерят начин да се заядат за всяко дребно нещо. Явно това е нормално, както и да е. Благодаря за информацията, с навикване или без, получих я. Само тази цитираната може да си я проверите първо, защото прозорците на въпросния "Портокал " бяха толкова мръсни, че не знам от кога не е отварял. В Бизнес хотела пък през почивните дни няма човек, който се занимава с РД  Thinking.Нашия празника също се пада официален почивен ден и сън в чуденка дали изобщо има шансове. Както и да е. Това са си мои проблеми, като мине РД на детето ми ще се включа, за да дам актуална информация, пък била тя и коментирана миналите години. За тези, които се интересуват сега и днес. Мисля, че форумите са за това, или греша?

# 112
  • Варна
Не говоря наизуст, толкова може да стигне цената с анимация отвън и при по-голям брой деца, а не само цената на залата и кувертите  Simple Smile
Иначе, вярно, час и половина е малко........оптимума според мен е около 2 и 1/2 ч.
Пак говориш наизуст  Wink Цената е една и съща и за 10 и за 15 и за 20 деца /съмнява ме някой да покани повече/, а храната е предостатъчна Peace. Плюс анимация и торта още около 100-120 лв. Пак не прави 500, нали?

# 113
Чак пък заяждане, олиполи........двете с Киса просто ти доказахме колко много и достатъчна информация има налична и прясна - от март и април Simple Smile.......В подкрепа на думите ми погледни само колко пъти на страница е питано за контакти на Галя от Галата и колко пъти е отговаряно. А отговора го има още на първа страница на тема номер 3............ Трябва само малко усилие да се почете  Simple Smile
Дори при търсене в гугъл на първа страница винаги има някоя тема от форума - иска се само малко четене  Simple Smile

п.п. пак взех да съжалявам, че все още влизам във форума.........

# 114
И аз взех да съжалявам...Много от информацията се оказа вярна, но за времето си. Грабнах си колата и обиколих всички места, които бях решила. А исках точно това да си спестя...Не ми казвайте, че и с разговори по телефона се получават нещата. Ето резултатът: спрях се на Бизнес хотела-датата ни е заета. Предложиха ми следващия ден, но не ме устройва, защото някои хора са на работа. Така че в Бизнес хотела се правят РД и в делнични дни !!!/на мен ми предложиха понеделник/. "Портокалът" никакъв го няма, както вече писах. Реших поне тортата да си поръчам по-отрано. Звъня по телефона на Галя от Галата-тя не ми вдигна. Отидох до цеха на Галата-няма никой. Звъня на звънеца-пак никой. Реших да отида до "Мечтателница" да запазя залата. Много ми харесва , но миналата година бяхме там и не исках на същото място, но само там се доближава до изискваниятани-моите и тези на детето, което беше супердоволно. Не само, че нашият ден е свободен, но и там имат целия каталог на Галя,при това на същите цени и ги носята на място. Така че моят "проблем"е решен.

# 115
Май имаше някаква поговорка за работата, човек да си я върши върши най-добре сам Simple Smile
За повторение на мястото според мен не е проблем. Ние 2 години подред сме в Портокал, защото аз имам само едно основно изискване - да не се пуши. И догодина сигурно пак ще сме там......
Галя работи с доста заведения. Раздала е каталози. Ще си доволна от нея. Доставката е супер точна!
Весел купон!

между другото, исках да направя РД на детето си тук:
http://www.ponyland-bg.com/
но по време на празнуването базата се преместваше на ново място........предчувствам, че ще е супер за летни РД.

# 116
  • Deutschland/HE
След миналогодишното обикаляне и чудене за тази година решихме - Еко парка. Вчера бяхме там на пикник и се запознахме с условията. Наема на барбекюто е 15лв, но за нашата дата бяха заети и 2-те барбекюта, дават под наем 2маси с 20стола срещу 5лв на ден и решихме да наемем един такъв комплект ще седнем на една поляна, децата ще играят на воля, родителите ще си чуят приказката. Единственото неудобство ще е, че всичко трябва да се носи на ръце /само тези, които наемат барбекю имат право да влязат с кола до там/. Гостите могат да ги записват в списък и накрая да им платиш входа - 2лв за възрастен и 1лв за дете над 7години.
Решила съм тортата да е от Галя /Катерина засега е намислила да е на Ягодов сладкиш/, ще поръчам сандвичи от Гес, сладки и соленки. Ще приготвя за децата нещо да по рисуват, да си направят гривни и гердани от мъниста, ще измислим 2-3игри и да си играят след това на воля.

# 117
След миналогодишното обикаляне и чудене за тази година решихме - Еко парка. Вчера бяхме там на пикник и се запознахме с условията. Наема на барбекюто е 15лв, но за нашата дата бяха заети и 2-те барбекюта, дават под наем 2маси с 20стола срещу 5лв на ден и решихме да наемем един такъв комплект ще седнем на една поляна, децата ще играят на воля, родителите ще си чуят приказката. Единственото неудобство ще е, че всичко трябва да се носи на ръце /само тези, които наемат барбекю имат право да влязат с кола до там/. Гостите могат да ги записват в списък и накрая да им платиш входа - 2лв за възрастен и 1лв за дете над 7години.
Решила съм тортата да е от Галя /Катерина засега е намислила да е на Ягодов сладкиш/, ще поръчам сандвичи от Гес, сладки и соленки. Ще приготвя за децата нещо да по рисуват, да си направят гривни и гердани от мъниста, ще измислим 2-3игри и да си играят след това на воля.
Браво. Много добре си го змислила. Peace
Ние бяхме преди 2 дни там. Разкошно е.

# 118
Момичета,кажете нещо за Мечтателница,къде се намира,някакви координати,не видях да ги има на първа страница/не ме бийте ако греша/.Подходяща ли е за 2г. палав рожденик?И аз съм в голяма чуденка къде да отпразнуваме рождения ден на синът ми.Мислих за Портокал  или Анджелика,ама сега се заинтригувах от тая Мечтателница Simple Smile

# 119
Аз ще ти отговоря, защото сега ще те "навикат", че не четеш темата. Мечтателница е детската зала в "Централ плаза" /сградата на Дорелов/ срещу Курортна поликлиника. Миналата година празнувахме там и съм мнооого доволна от празника, който се получи. Но...За съжаление винаги има едно НО. Сега ми се вижда, че нивото е много занижено. Дано не съм пррава, защото и аз резервирах там за РД на дъщеря си. Миналата година не беше така популярно там за празнуване, управителят беше много любезен, обажда ми се няколко пъти по телефона да уточняваме поръчки и бройки, като отидохме на самия ден още с влизането очите ми се насълзиха-толкова красиво беше. Бяха сложили масите, навсякъде беше пълно с балони, имаше детска музика и беше пълно с играчки- плюшени и всякакви други, съвсем нови-барбита, колички и топки. За детето какво да кажа-беше на седмото небе и така 3 часа/ аз доплатих 1 допълнително/. И обслужването и всичко беше на ниво. Сега какво да кажа-първо е много по-мръсно, украсата от последния РД си беше там аз като ходих да резервирам/също и масите в единия ъгъл/ И подозирам, че ще си останат там до следващия празник. Момичетата, които работят там едвам гледат от умора и досада. Управителят го няма никакъв. За сметка на това почти всичките дати до края на месеца бяха заети. Какво да ни говори това? Толкова съм разочарована, защото си мислех, че един човек в тази държава обича деца и се старае да ги прави щастливи, успоредно с това да печели пари. Май съм много наивна. Както и да е. Ако не си ходила там преди може би ще ти хареса. На мен детският кът на "Анджелика" много ми допада, но там се празнуват по няколко РД едновременно и пускат и други деца и е една голяма лудница. Не ми хареса и тортата, а не можеш да си я внесеш. Ако имаш други въпроси-давай.
    PP.Иначе в Мечтателница е перфектно за 2годишни и има много място за беснеене

Общи условия

Активация на акаунт