Детски рожден ден във Варна -4

• 125 210
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Здравейте аз не съм изчела всичко, но ще наваксвам. Значи случаят при нас е такъв: Нашият батко прави 4 следващият месец и от 3 год не сме празнували в заведение за това съм объркана и търся съвет. Единственото което знам е , че задължително ще наема клоуна Мимо и за това мисля, че не е нужно да има детски кът  newsm78
Естествено бюджетът е крайно ограничен , но ще направя всичко по силите си.
Давайте идеи моля  Hug

В Гес?  newsm78

Някаква идея, колко излиза един средностатистически рожден ден в Capella Play- 7 деца и 12 родители?

Всичко е относително. Може и до макс. 250 лв да се вместиш.

# 451
Някаква идея, колко излиза един средностатистически рожден ден в Capella Play- 7 деца и 12 родители?

7 деца по 14лв куверт за 2 часа = 98лв + 50лв торта = 148лв + почерпка за възрастните ( тук няма задължителна консумация, но да речем 100лв ) = 248лв!
Може менюто да е 19лв за 3 часа парти, тогава сумата отива към 300лв.

Естествено всичко е много относително  Grinning!

# 452
да следя   bouquet

# 453
Да се отчета и аз.Нашия рожден ден беше на 15.10 в "Гес".Стана много весело-толкова малки, пълзящи бебешори  Crazy
За сладкарницата нямам забележки-имаше две сервитьорки, всичко беше много вкусно, тортата страхотна.
За 13 възрастни и 9 деца ни излезе 200лв, като се има предвид, че тортата е 72 лв.
Ето и малко снимки http://valchevaelica.snimka.bg/holidays/chestit-rojden-den.432792

Вчера празнувахме и с бабите и дядовците и тортата ни беше от "Неделя".Беше тази
 На вид перфектна просто,уникална, но на вкус ужасна.Блатовете бяха толкова сухи, че се натрошиха като я рязах.И между тях само течен шоколад.

# 454

Elica
, радвам се, че рожденият ден е минал добре, от снимките личи настроението.Тортата , която е като замък е прекрасна, а с какъв пълнеж беше вътре?
Тази ,като гъбка също е много красива, жалко, че не си доволна от вкуса, на мен направо ми се прияде като я гледам.но такава като замъка не съм виждала никъде.

# 455
Светкавица замъка беше с крем брюле и шоколадов крем, бял и кафяв блат и отгоре тази моделираща маса ( която беше страшно сладка).На вкус беше леко тежичка, заради шоколада, но все пак много вкусна.Иначе можеш да си избереш с крем ванилия, бе4з шоколад, с ядки и т.н.

# 456
tsvetkova_elica, нашата торта беше абсолютно същия модел, но от Викиленд и беше страшно вкусна и сочна, но не и силно сиропирана! Аз платих за нея около 80 лв., но си заслужаваше. Беше предвидено, че е за деца и нямаше шоколад.

# 457
tsvetkova_elica, нашата торта беше абсолютно същия модел, но от Викиленд и беше страшно вкусна и сочна, но не и силно сиропирана! Аз платих за нея около 80 лв., но си заслужаваше. Беше предвидено, че е за деца и нямаше шоколад.

Нашата струва 42лв.И понеже свекър ми е отишъл да я взима(аз не бях там) му я дали без кутия, без даже в един целуфан да я опаковат  #2gunfireЩе пиша на сайта

# 458
 ooooh! Е, как може така! Нали за това има кутии за торти, които на всичко отгоре би трябвало да са безплатни .... нещо като торбичките в хипермаркетите. Аз ако бях на негово място, щях голям панаир да направя  Crossing Arms Но не вярвам да ти обърнат внимание на писмо. Аз докато бях бременна, писах едно оплакване до централния офис на една фирма, ама ... глас в пустиня!

# 459
Казали му, че била много висока и затова не ставала кутията.А той човека е толкова добър, че нищо не им казал.И на всичкото отгоре росеше.Добре, че мъжа ми го взе с колата, че щеше да се развали цялата торта отгоре.
Всъщност е толкова неуредено, защото тортата я поръчахме в едно заведение в Добрич (Бакарди), където приемат поръчки за торти на Неделя, тъй като там няма сладкарница.Ама хората какво са виновни, че на тях да вдигам скандал,Просто "Неделя"загубиха един клиент в наше лице. #2gunfire

# 460
  • варненка от София
Мили момичета, искам да ви споделя, от позицията на тортоправеща, че това не е лека торта за изпълнение. Поради специфичната форма не може да бъде сиропирана силно и сочна, както се очаква от повечето торти. Това си е на практика една двуетажна торта, която ако се сиропира силно ще се слегне. Редно е да ви предупредят от сладкарниците, че поради специфичната форма, тортата не може да е сиропирана и с много крем. Иначе вкусът на моделиращата маса не на всеки допада, но не е проблем да не се яде. У нас обикновено това се отлепя и хвърля, но пък с нея се постига красотата на тортата и ефектът, който търсите. Една такава торта не е лесна за направа и реалната и цена за мен е някъде между 42 и 80 лв, в зависимост от парчетата. За да се направи една такава торта е нужно поне 2 дена работа, просто защото си има терминологично съхнене, заглаждане на тортата под чаршафа и т.н. и т.н.
И моделиращата маса е сладка, защото основата е пудра захар  Mr. Green
Аз самата не харесвам нито тортите на Вики, нито на Неделята. Тази година имах уважителна причина и не направих тортата на голямата ни дъщеричка за РД и за това се доверих на умението и таланата на Галя от Ламор, които са класи над конфекцията на Неделя и Вики.

# 461
  • Brokenpromiseland
А само по телефона ли може да намерим Галя от Лимор?
Колко дни по-рано е добре да се обадим запоръчката?
Тортата ние ли трябва да ходим да си я вземамае?
Питам, защото знам, че тя работеше с някаква сладкарница (клуб) тук в града, та се чудя дали не може от там да си я поръчаме направо?

# 462
marulka_s, абсолютно съм съгласна за тортите на Галя, но нас ни задължиха от заведението да си изберем от 2-3 сладкарници, та общо взето хем имахме, хем нямахме избор Simple Smile Обаче на нас вкусът на тортата от Вики много ни допадна, не беше никак суха, иначе по принцип и аз не съм им голям фен.

# 463
  • гр.Варна
marulka_s, абсолютно съм съгласна за тортите на Галя, но нас ни задължиха от заведението да си изберем от 2-3 сладкарници

Аз затова и отказаха разни клубове-Неваляшки и т.н.  Работели само с определени сладкарски цехове. Галя от Ламор ,не можело ... Е да ама аз пък точно нейните торти реших,че са единствените достойни за нашия рожден ден ...И не сгреших! Тортата бе великолепна
А само по телефона ли може да намерим Галя от Лимор?
Колко дни по-рано е добре да се обадим запоръчката?
Тортата ние ли трябва да ходим да си я вземамае?
Питам, защото знам, че тя работеше с някаква сладкарница (клуб) тук в града, та се чудя дали не може от там да си я поръчаме направо?

по телефона се обади ,тя има цех на Галата ,но зарежда заведения . Около седмица по-рано се обадих . Тортата тя я достави в уречен час (срещнахме се на бензиностанция ,тъй като празнувахме в луна парк в ККАлбена )

# 464
Мили момичета, искам да ви споделя, от позицията на тортоправеща, че това не е лека торта за изпълнение. Поради специфичната форма не може да бъде сиропирана силно и сочна, както се очаква от повечето торти. Това си е на практика една двуетажна торта, която ако се сиропира силно ще се слегне. Редно е да ви предупредят от сладкарниците, че поради специфичната форма, тортата не може да е сиропирана и с много крем. Иначе вкусът на моделиращата маса не на всеки допада, но не е проблем да не се яде. У нас обикновено това се отлепя и хвърля, но пък с нея се постига красотата на тортата и ефектът, който търсите. Една такава торта не е лесна за направа и реалната и цена за мен е някъде между 42 и 80 лв, в зависимост от парчетата. За да се направи една такава торта е нужно поне 2 дена работа, просто защото си има терминологично съхнене, заглаждане на тортата под чаршафа и т.н. и т.н.
И моделиращата маса е сладка, защото основата е пудра захар  Mr. Green
Аз самата не харесвам нито тортите на Вики, нито на Неделята. Тази година имах уважителна причина и не направих тортата на голямата ни дъщеричка за РД и за това се доверих на умението и таланата на Галя от Ламор, които са класи над конфекцията на Неделя и Вики.

Марулка съгласна съм с всичко-наистина търсех повече ефектен външен вид.Но за торта струваща почти 50 лв да се скръндзат за кутия или поне за целуфан   Naughty
Двете части на гъбата бяха съединени с дървени шишчета.
А моделиращата маса на Неделя не е толкова сладка-явно слагат и друго.Както и да е.Догодина ще е друго най-вероятно

Общи условия

Активация на акаунт