Детски рожден ден във Варна -4

• 126 337
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,момичета! Дори и не съм подозирала за темата  Blush
И на нас ни предстои рожден ден и се двоумя за тортата.Изчетах за тортите на Галя от Галата и май се спирам на тях,но искам да попитам как точно става поръчването?Само на място ли или може и по телефона/макар че незная и как точно да кажа на коя съм се спряла  Rolling Eyes / ? И някой може ли да ме ориентира за цените на нейните торти?

Извинявам се ,че може би задавам въпроси,които сте обсъждали ,но въпреки опитите май бавно наваксвам с изчитането  Blush

# 481
mamaB, цената е 2,50 на парче, парчетата са големи (поне за нашето семейство и приятели)
Поръчката на място в цехчето, плаща се при получаването на тортата.
А модела може да е всякакъв - това са бутикови торти и може да си избереш и нещо от интернет и да ти го направи Peace

# 482
КОТЕ   bouquet Hug  bouquet

Току - що поръчах тортата по телефона  Peace Галя беше много любезна,пуснах снимка на тортата по имейла,който ми даде.Поръчки можело да се направят и в център Плаза,но не разбрах всъщност къде точно там  Blush ,след което и се получават от там.Най - късно до 3 дни преди събитието се приемат поръчките.Дано е от полза за някого.Благодаря още веднъж  Heart Eyes Hug

И да не зная аз за тази ужасно полезна тема  Blush

# 483
Извинете, че ще се повторя с някой  Embarassed , но не можах да се ориентирам. Някой може ли да ми каже в "Гес " има ли задължителен куверт на дете и тортата задължително ли е от тях?  Thinking

Няма задължителен куверт.А тортата е задължително от тях.Не се позволява да се внесе нещо отвън-аз казах на сервитьорката, че ще внеса солети и гризини на малчовците, а тя искаше те да ми ги осигурят  Shocked

# 484
  • Там където има любов
Извинете, че ще се повторя с някой  Embarassed , но не можах да се ориентирам. Някой може ли да ми каже в "Гес " има ли задължителен куверт на дете и тортата задължително ли е от тях?  Thinking

Няма задължителен куверт.А тортата е задължително от тях.Не се позволява да се внесе нещо отвън-аз казах на сервитьорката, че ще внеса солети и гризини на малчовците, а тя искаше те да ми ги осигурят  Shocked
Благодаря за инфото  Hug

# 485
Днес бяхме на РД в Стелито.Много ми хареса-детския кът е подходящ за по-малки дечица, близо е до масата, на която са родителите, нямаше други освен нас.Също така кухнята не беше никак зле,а тортата лека и вкусна.

Devik ако те интересува още нещо питай  Peace

# 486
tsvetkova_elica
Днес бяхме на РД в Стелито.Много ми хареса-детския кът е подходящ за по-малки дечица, близо е до масата, на която са родителите, нямаше други освен нас.Също така кухнята не беше никак зле,а тортата лека и вкусна.

Devik ако те интересува още нещо питай  Peace
Това означава ли , че и родителите бяхте на долния етаж  newsm78 или има някаква промяна в "Стелито"? Ние празнуваме там 2 поредни години рождения ден на сина ни и досега децата играеха на долния етаж, където има и 2 масички, но възрастните , а и децата похапвахме горе. Масичките долу ги използвахме за рисуване и игра. Но явно има някаква промяна. Би ли обяснила подробно  Praynig

# 487
tsve_te всички бяхме на долния етаж.Масите бяха събрани в една обща голяма и хапвахме и пийвахме там.Детския кът е отстрани(както знаеш де) и децата си играеха там.Рожденичката навърши една годинка и всички деца бяха горе-долу на тази възраст и няма как да ги оставим сами да си играят.За по-големи деца има екран на втория етаж, на който се наблюдава детския кът.
Нещо много важно, което забравих да спомена е, че не се пуши на долния етаж-качвахме се горе.
Ако съм пропуснала нещо питай  Peace

# 488
Благодаря ти за бързия отговор  bouquet Похвално за собствениците е , че въпреки че сте били всички на долния етаж не са пуснали странични посетители на втория.

# 489
  • Brokenpromiseland

Включвам се да дам своя положителен глас за Галя от Ламор.
Божествена и на външен вид и на вкус. Heart Eyes  chef  bouquet

# 490
Angel^wings Страхотна торта!!! Галя е истински корифей в сладкарството! Да е жива и здрава, все така да ни създава празнично настроение. Влюбена съм в тортите й, едва ли някога ще поръчам от друго място вече  Simple Smile

# 491
Страхотни Аристо котки   bouquet за Галя

# 492
Ние сме рожденнички януари,днес капарирахме Невеляшка.Не ми хареса само че тортата е от Краев ,иначе другите неща са добре.Ще споделям догодина  Mr. Green

# 493
  • Варна
Ние сме рожденнички януари,днес капарирахме Невеляшка.Не ми хареса само че тортата е от Краев ,иначе другите неща са добре.Ще споделям догодина  Mr. Green

Що така отрано си капарирала?  Rolling Eyes Дотогава може пък някоe по-интересно заведение да отворят.  Laughing

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 19:18 от Киса

# 494
  • София
Ех момичета, Нагледах се на прекрасни деца и весело настроение. Сещам се аз да търся темата всяка година около РД-то на малката, тази година бяхме в Невеляшка. Има много плюсове това детско клубче, собственичката е невероятно симпатична - то доста е изписано да не се повтарям. Като минус, специално за мен е това, че правят по два РД накуп, отделно като дойдат и други деца да си играят и става.... Децата не са в една възрастова група и си представете 5-6 годишни вилнеят с 1-3 годишни.  ooooh! Но предполагам и това ще е до време, като отворят повече такива клубчета.

Сега да ви попитам има ли някъде тема са детските клубчета само във Варна и дали не искате да отвориме такава темичка? Ако имате желание направете една темичка ще е полезна. В това ужасно време определено ще пообикаляме тези занимални, пробвах да седим в къщи, но крайният резултат беше  - аз изнервена -  малката подивяла  ooooh! а този грипен сезон е доста неприятен - в чудо се виждам.

Вчера ми направи много добро впечатление каката в детски клуб Анжелика, едно момченце почна да кашля и много учтиво го помоли да отиде при баба си, смятам че сега не бива да се търпят извинения като - ами това е алергична кашлица, сополите са от зъби и т.н. Може и да не съм права, но обикновенно аз си тръгвам като се появи сополиво и кашлящо хлапе.

P.S. Пропуснах да спомена невероятната торта на Angel^wings - просто приказка...... За догодина ще ти "открадна" тази фантастична идея  Hug Моето дяволче е влюбено в котките.

Общи условия

Активация на акаунт