Пролет е на вън - птички пеят, а ЮНЧЕ-тата весело щуреят!

• 17 012
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Аз мисля,че не е смешно че на яслата се учат на песнички,стихчета и да говорят по-добре и да са по-общителни и самостоятелни.
Честно казано,аз виждам само един недостатък на яслата и това са болестите.Но искам да кажа че Ивка ходи 2 седмици без да се разболее.спрях и сега ми легна болна.Така,че и в къщи се разболяват.А Ивайла голямо желание има да ходи там.Сутрин сама си вади якето и обувки и ми вика ."ади децата''Това е моето мнение и не искам да обидя никой,все пак всеки има право на мнение и начин на възпитание на децата си.Моя начин е такъв и на мен си ми харесва и смело мога да твърдя,че детето ми не е глезено и лигаво и и е доста общителна.Е има си и своите периоди на тръшкания и инати  но слава богу бързо минават. Laughing

# 241
gogolina,честито за работата  bouquet
Гери,ами яйцата ги правихме с мъжа ми,ние си падаме малко художници.Имаме си аерограф и с тях ги рисувахме,ама е доста играчка.Тогава точно си го бяхме купили и решихме да се поупражняваме в/у яйцата,това е PeaceТази година ,четох за този метод на боядисване с разтопен восък и игла,но така и не разбрах как точно става,като този восък веднага се втвърдява newsm78.По принцип ,харесвам най-много шарените в памук,вчера направих само с лилава боя в/у бяло яйце и стана на петна,като от реклама на шоколад Милка Joy
Времето е страхотно навън,възползвайте се   1swing  Nature Sunny photo и си направете по някоя хубава снимка във вече зелените паркове
 Heart Eyes

# 242
Ееех тези ясли значи  Wink

# 243
  • Варна

Ееех тези ясли значи  Wink
smile3521 Ясно е, че всеки си има мнение по въпроса.

Гоголинче, браво на теб   bouquet! Дано случиш на колектив  Peace.
Ей, пак едни красоти сте издокарали и едни вкуснотии. Дръжте се козунаци, че постите свършват  smile3508.
Босилече, бързо възстановяване на сладкия Мишок  Hug.
Аз днес бях на работа и Ели се гледа с тати. То не е много ясно кой кого гледа  Rolling Eyes. Ясно е  само кой е с шофьорска книжка  Laughing, за да джиткат напред-назад.

# 244
Ели се гледа с тати. То не е много ясно кой кого гледа  Rolling Eyes. Ясно е  само кой е с шофьорска книжка  Laughing, за да джиткат напред-назад.
Joy

# 245
  • FRANCE
Zdravejte matski,

sorry za latinitsata ama kredora ne se otvaria. lele kakvi krasoti ste satvorili Simple Smile Az se otchitam samo s boiadisani iatsa ama bez snimka che ne si struva Simple Smile No obistavam dogodina da se stegna spetsialno za devojkata. Simple Smile Aleks e super. Biaxme edna sedmitsa pri tukashnata baba (za tukashnia Veligden). Goliam lov na kucheta i kotki padna.

Mnogo zdrave i slanchevo nastroenie na malki i golemi Simple Smile

# 246
Привет и от мен !

Ядно всеки днес е зает с месене и боядисване !

Аз днес това правих боядисах ме яйцата и направих козунаци ето и снимков материял http://www.snimka.bg/album.php?album_id=353946&pid=11676587 и сега вече релаксирам че сутринта си навксах работа за месец напред .

Гоголинче честита нова работа !

Хайде до после весел ден на всички !

# 247
  • София
Здравейте!
Да покажа и аз готовите яйчица.
Да ви питам освен сол във водата, в която варите яйцата слагате ли оцен? Една съседка днес каза, че така ги е правила и само 1 яйце се е спукало. Не знам защо, но много яйца ни се спукаха (10 бр.)

# 248
  • София
Здравейте,

И аз ще се отчета само с боядисани яйца, че моите са едноцветни и с няколко лепенки. Нещо от години все в последния момент ги правя.

Гери и аз слагам оцет, но до колкото знам той  се слага да не потъмняват белите черупки. Но когато боите са хубави е все тая какво са черупките.

Гоголина честита работа. Нещо и аз почвам да се замислям дали да не сменя малко попрището.

И дано няма болнички, особено сега за празншка.

# 249
  • София
Христос Воскресе!

Да сте много здрави!

# 250
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Пожелавам на всички много здраве, късмет и любов! Обичайте и бъдете обичани!

Хубав празник!

# 251
ХРИСТОС ВОСКЕРЕСЕ!

Нека бъдат светли дните ни и благословени делата ни!

# 252
Христос воскресе! Здраве и светлина в душите на вси§ки ни!!!! Hug

# 253
  • Варна
Христос Воскресе!

# 254
  • Пловдив

Здраве за всички ви !  

Общи условия

Активация на акаунт