Отговори
# 420
Мен само писането в бяло ме обърква донякъде.

Май ще отпадне бялото като гледам опция 1 е събрала най-много гласове, а сме на 29та страница и може би тази вечер ще има нова тема.

Ох май наистина е най-добре всеки да коментира каквото и когато му душа иска.

# 421
Момичета, не разбрах до кога ще продължи анкетата - само за тази тема, или и в новата? Едва ли всички ще успеят да гласуват само за няколко часа.

# 422
wa wa каза само за тази, в новата тема да пускам нова анкета
Като гледам откакто я има анкетата повечето момичета, които пишат в темата са пуснали по мнение, съответно и глас...
А и тази анкета не е 200% решаваща, ако в последствие решите друго най-лесно е да спре да се пише за определена книга.
Както се казва - резултатът няма да е издълбан в какък.

# 423
Не е задължително темата да е за един ден, нали идеята е всички да се включат в обсъждането. Не виждам и какъв е проблемът, когато някой влезе в темата с въпрос да му се отговори. Темата Здрач и дотук си има толкова много микротемички, просто ще ги съсредоточим около конкретни проблеми от книгата или филмите или трейлъра след време, това не значи, че строго ще се обсъжда само това.

Разбирам желанието на някои да обсъждат книгите, но разберете и вие останалите, които не са ги допрочели. Затова и предложих срок от седмица, малко е като в литературен клуб, но така не мисля, че ще развалим нечие удоволствие, а ще имаме възможност да обърнем внимание на детайлите, конкретни моменти и диалози, а не просто обсъждане на цялата книга като цяло. Сега като погледнах анкетата сме 10 (за седмица) на 13(веднага) на 2 (по-дълго) гласа. Как да разбирам това, не мисля, че разликата е достатъчно голяма, та да определи решение.

# 424
 да сменя темата Simple Smile

не знам дали е пускано- това интервю (плюс 3 бонуса)  с Робърт, Кристен и Стефани. Тримата се интервюират, като отговарят на въпроси на феновете.  Много са естествени и сладки Heart Eyes

ПС-изтривам линка, май не е време за линкове в момента, да не внасям излишно напрежение, някой ако иска да ми пише на лични и ще му го пратя Peace

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 23:25 от benson10

# 425
Аз за едно съм сигурна - от следващата тема която пускам след малко ще се обсъжда Нова луна.
За другото - каквото решите, на мен не ми пречи.
По принцип съм за чакането по седмица, но ако решите друго - приемам.

# 426
Щом започваме обсъждането на Новолуние още от следващата тема,  ако wa_wa предостави опция за изтриване на глас, ще си променя вота от 1-ва на 2-ра опция, макар че сега като погледнах резултатите, май няма смисъл.

# 427
За Нова луна специално го бяхме решили отдавна (обсъждането да започне в темата, която е най-близко до 1ви април), преди около седмица може би, затова казах, че това е сигурно Peace

А за анкетата - може да помолим да не заключват темата веднага, за да може който не е гласувал да може да го направи в близките дни...
Не знам...

# 428
Пускам до 2 мин темата да знаете, че сме на 29 страница, а е късно вече...  bouquet

# 429
  • E-CLM & CH-VD
Aми може и малко компромисен вариант, тези които сме чели книгите, може да стиснем зъби  Laughing още 2-3 дни и тогава да почнем коментирането на 3 книга примерно. Дотогава, пишещите в темата, които не са я (до)прочели, ще могат да го направят, а после с обсъждането на четвъртата пак да изчакаме няколко дни, а ако има нещо свързано с нея в обсъждането на третата книга, да си го пишем в бяло.  Peace

Спор няма, че я обича много. Не мога да приема това, че е съгласен друг да я "забремени". Любовта му е толкова голяма, той толкова много се грижи за нея, но просто не харесвам това "роболепие". 

Не е точно така.  Simple Smile Пример от живота - ако съпругът ти не може да има деца по някаква причина, раболепен ли ще е, ако най-голямото ти желание е да имаш деца, и той го знае, но не може да ти го даде, и ти забременееш от донорска инсеминация? А факта, че не той е биологичен баща на детето ви, ще намали ли чувствата ти към него?  Wink

# 430
Прочетох всико до тук и се извинявам за качените от мен снимки по рано днес.   bouquet Вече знам Peace

# 431
Вес, нямам нищо против, въпреки, че гласувах с първа опция. Причината поради, която го направих е, само защото нямам право да ограничавам никой и всеки има право да пише тук.

# 432
Новата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384165.0

Докато още не е заключена - гласувайте в анкетата на тази тема!

# 433
уж легнах да спя, че ме гони една настинка, но не мога да се стърпя пак да погледна темата и какво решихте...разбира се, сега след като сме над 20 човека в темата, трябва да се примиря с идеята, че вече не е толкова задушевно като на по кафе или на гости---купона върви към разваляне или поне оформяне на отделни групи- някой  ме питаше защо хем съм чела книгите, хем не искам да ги обсъждаме веднага...ами щото аз не съм настроена манията да ме дърржи само 2 месеца- а поне 2 години, докато излязат всички филми....и мога да изчакам, в интерес на другите- нови фенове...за мен това е най-важното- да увеличим фенската маса, а не да си кажа мнението- аз съм си го казала в блога отдавна...но знам че доста неща са субективни и не подлежат на коментар, а доста неща ти идват последващо, и е добре да имаш някои партньор за обсъждане- но аз лично мога да изчаквам, или мога да си набележа кой от темата е на мойта вълна, и да им пиша лични съобщения, и да си обсъждаме нещо...ако е от значение и за други, го пиша в пост и го слагам в бяло, но си имам едно наум, че е за широката публика...
ако все още имах нон-стоп достъп до интернет, като в дания, бих се намесила повече с подсещаня и предложения кой какво да прави в темата (не от собственическо чувство, че аз я почнах, ами просто щото знам какво модераторите искат от пишещите по отношение на снимкови формати и т.н., и знам колко бързо темата може да се изроди и да почнем да се заяждаме и т.н., както е по другите теми, а ми харесва че успяваме да запазим определен културен тон)...но сега съм в дилемата че докато съм в БГ и в движение, нещата са извън мой контрол (е "контрол" едва ли е най-подходящата дума за тези от вас,които просто искат да влизат в темата и да обсъждат това, което ги интересува, но искам да кажа- че трябва да има някакви неписани правила на общуване, за да се нагаждаме всички и да приемаме нови членове..някой трябва да дава тон)
и просто ще следя да видя какво решение ще вземат останалите- било то най-активните в момента (които ги сърбят езиците и се опасяват, че ще се пръснат, ако не напишат какво мислят- в черно, а не бяло Simple Smile....за да видя, дали темата (разговора тук) представлява интерес за мен вече или не

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 23:37 от staro-novo

# 434
  • E-CLM & CH-VD
Вес, нямам нищо против, въпреки, че гласувах с първа опция. Причината поради, която го направих е, само защото нямам право да ограничавам никой и всеки има право да пише тук.

Aз също гласувах с 1 опция, но може би е прекалено бързо от днес за утре да преобърнем правилата, за които сме се разбрали по-рано  newsm78, затова предложих 2-3 дни гратисен период.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт