Отговори
# 180

Обратно на слуховете, ние не искаме Роб във всяка цена. Как можем да усетим емоциите на Бела ако виждаме Едуард на всеки 15 минути?

Peace Би било чудесно - в книгата той се появява(на живо) на ок. 400-ната страница, дано и във филмът оставят гласът му "просто глас"

# 181
Aшли/Алис беше споменала, че няма да е само глас, а по-скоро като бледо видение.

# 182
Добри са съветите като цяло, но на мен лично ще ми липсва Едуард от сцените, сори - пристрастена съм....  Heart Eyes
Даже много ще ми липсва  Cry

Какво е било това смешно изказване на Раян Рейнолдс, което сме изпуснали??

# 183
  • Разпиляна във въображението
И на мен ще ми липсва Едуард. Иска ми се да каза защо, но ще навляза в "Нова луна", а нали чакаме 2 април Wink

# 184
8 ) Раян Рейнолдс участва в новия филм на Кристен, женен е за Скарлет Йохансон, но...... какво го радва? Това, че екранното му партньорство с Кристен го е довело една стъпка по-близо до Робърт. На въпроса дали би искал да се снима във филм с Робърт, отговорът е... "Шегувате ли се? Робърт Патинсън е с една дума: невероятен! Вижте, не съм гей - но го обмислям."

He’s married to one of the most beautiful women in the world, and has established the type of successful Hollywood career that usually has actors excited to work with him. Yet, Ryan Reynolds’ new film “Adventureland” was a thrill to the 32-year-old star for a reason you might not expect: It brought him one step closer to Robert Pattinson.

“I love ‘Twilight’,” insisted the star, who shares some steamy moments in April 3rd’s “Adventureland” with Kristen Stewart. “Oh my God are you kidding me? Robert Pattinson in a word: dreamy. Look, I’m not gay - but I’m thinking about it.”

# 185
Ахааа Simple Smile
Ми не, не ми беше смешно, разбирам го човека напълно  Laughing

# 186
  • Бургас
Напълно съм съгласна със съветите на феновете към режисьора. Да не говорим, че все ми е притеснено от факта, че режисьора, различен от първия може да промени изцяло усещането от филма, е, ако може към по-добро...
Дано не орежат филма, дано включат всичко, вече хората са "зарибени", на кой по дяволите му е нужен филм от час и половина,  като спокойно можем да се задоволим с четиричасов  Laughing
Филмът за Салвадор Дали, щеше да мине по-незабелязан между двата хита, които посочвате, според мен, ако не бяхме гледали "Здрач" и не следяхме къде ще участва Робърт...ние и милионите други, така и филмът ще спечели. Thinking

# 187
на кой по дяволите му е нужен филм от час и половина,  като спокойно можем да се задоволим с четиричасов  Laughing

Напълно подкрепям Hug

# 188
на кой по дяволите му е нужен филм от час и половина,  като спокойно можем да се задоволим с четиричасов  Laughing

Напълно подкрепям Hug

ми туу!!!
 Surfline, хич не се притеснявам за обяснението ти, благодаря.  Вие и преди сте писали разни неща в бяло, но аз не ги чета, тъй че всеки сам решава иска или не да се информира прежддевременно! А относно репликата ми от филмчето...ще се наложи да те разочаровам, не е от оная малоумна мечка Ръкспин(да ме прощават феновете му, ама...), не че аз се сетих кое е филмчето, ама беше за няква мишка (май) дето се казваше Хлорофил-само това помня!
 А относно физиката на Робърт-на мен така си ми харесва, втръсна ми да гледам някакви напомпани мъже със стероиди ли каквото там тъпчат.

# 189
Дааааааааа Хлорофил и аз това си помислих..
Хехе детски спомени!

# 190

И от мен един фен постер

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 15:12 от ava

# 191
Добри са съветите като цяло, но на мен лично ще ми липсва Едуард от сцените, сори - пристрастена съм....  Heart Eyes
Даже много ще ми липсва  Cry
И аз не бих искала Едуард да липсва,дано не се появява само като глас... Sad

# 192
Съжалявам, нещо не се отваря, ще пробвам по-късно.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 15:20 от ava

# 193
Нова снимка от poll-а на тема "чия коса е по-секси" Mr. Green

# 194
Здравейте Hug и аз съм присъединявам към феновете  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт