КОЗУНАЦИ - вкусни, дъхави, разкошни! (Козуначена тема)

  • 295 563
  • 1 420
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Мнения: 940
Сега смених на 150, дано да ми се изпекат. Като е за пробен,знам, че става. Но когато е за гости и за свекитата, знам ли... ooooh!

# 1 051
Момичета благодаря за бързите отговори.Сега пред мен стои въпросът с какво да напълня кифличките EmbarassedМармалада отпада.Утре съм на работа и ще започна да  меся  в късния следобед и затова искам днес да си приготвя всички продукти.С локум от този дългичкия  дали ще станат добре?

# 1 052
  • София
  • Мнения: 1 379
Ох,чудя се сега ако започна,дали не е късно,ще трябва по нощите да пека.....??? Май утре сутрин е добре да се започне козуначеното дело.
ЗА шоколада пишеше някой по горе,аз специално съм си решила проблема,имам щприц и като изстине козунака,го пълня с шоколад разтопен в момента,крем жълт на данон и шипков мармалад. С едно дълго на шприца и тънко пробождам козунака и става страхотно. Simple Smile

# 1 053
  • Мнения: 2 905
Момичета, поздрави за вкусната тема. Hug
И тъй като тя е дълга, а аз нямам нужното време да изчета всичко - утре вечер искам да омеся козунак за чудо и приказ. Моля, споделете най - вълшебната рецепта, тъй като тук виждам много вариации. Един познат казва, че за да е хубаво дадено ядене, е нужна още една малка съставка - любов. Пък аз не знам дали имам от нея Rolling Eyes Тъй или иначе - Великден идва!
Ще месим! Ама като не знаем как newsm78

# 1 054
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Ох,чудя се сега ако започна,дали не е късно,ще трябва по нощите да пека.....??? Май утре сутрин е добре да се започне козуначеното дело.
ЗА шоколада пишеше някой по горе,аз специално съм си решила проблема,имам щприц и като изстине козунака,го пълня с шоколад разтопен в момента,крем жълт на данон и шипков мармалад. С едно дълго на шприца и тънко пробождам козунака и става страхотно. Simple Smile

Ако ще правиш 2 броя козунак,тъкмо навреме,ще свършиш в 22 часа,но това ако е с машинка.

# 1 055
  • София
  • Мнения: 1 379
Аз само месенето правя в машинката,другото от мене....май да запретвам ръкави..... Simple Smile

# 1 056
  • ВАРНА морето сините вълни
  • Мнения: 449
здравейте момичета това е резултата от първата ми доза другата доза в момента се пече
моля ако не ви затруднявам за вашето мнение -свекито ми даде машината си -не я ползвала но няма книжка и не виждам някъде да пише каква марка е  снимките не са много хубави но ако някоя от вас има такава да ми каже кое копче за какво е и как да я използвам за козунаците

# 1 057
  • Разград
  • Мнения: 3 114
betina33 ,козунаците ти са чудесни.Машинката незнам каква е,но мисля,че е по-добре да напишеш отделните програми,на какъвто език там са написани,все ще се намери някой да ти ги преведе.

# 1 058
  • Мнения: 5 221
Момичета благодаря за бързите отговори.Сега пред мен стои въпросът с какво да напълня кифличките EmbarassedМармалада отпада.Утре съм на работа и ще започна да  меся  в късния следобед и затова искам днес да си приготвя всички продукти.С локум от този дългичкия  дали ще станат добре?

Аз ги направих преди малко, с различни конфитюри - ягоди, малини и боровинки. Станаха невероятни. Мерси на Как' Сийка за рецептата!

# 1 059
  • Мнения: 1 232
Как се белят бадемите за козунака??? Тази година купих за първи път бадеми и проблем?

# 1 060
  • Мнения: 4 916
Как се белят бадемите за козунака??? Тази година купих за първи път бадеми и проблем?

Ако са пресни (непечени) можеш да ги накиснеш за една нощ във вода, след това се белят супер лесно.

# 1 061
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 792
Как се белят бадемите за козунака??? Тази година купих за първи път бадеми и проблем?

Трябва да ги попариш с вряла вода. Остави ги в нея докато водата поизстине и после лесно се белят. Peace

Момичета, страхотни козунаци сте направили и показвате! Браво!   bouquet  bouquet  bouquet

# 1 062
  • Мнения: 2 249
Как се белят бадемите за козунака??? Тази година купих за първи път бадеми и проблем?

Ако са пресни (непечени) можеш да ги накиснеш за една нощ във вода, след това се белят супер лесно.
слагаш ви във вода и в микровълновата-леко все едно се сваряват и им пада обвивката сама Peace,но не стават меки Wink

# 1 063
  • Бургас
  • Мнения: 1 396
Попарваш ги с вряла вода,постояват 1 мин,после -студена и се белят лесно.

# 1 064
  • Мнения: 28 945
Хайде на кифличките!  Mr. Green

Тук и тук.

Общи условия

Активация на акаунт