КОЗУНАЦИ - вкусни, дъхави, разкошни! (Козуначена тема)

• 295 538
  • 1 420
  •   1
Отговори
# 1 110
 Аз мажа само с белтък козунаците винаги Peace

# 1 111
Аз мажа само с белтък козунаците винаги Peace
Аз ги мажа с цяло яйце Simple Smile

Днеска пак ще се меси.. Изядохме ги от сряда  Embarassed

# 1 112

Това е първият ми козунак от партидата по тази рецепта

Бях решила да не меся козунак тази година, само кифлички и козуначено руло, но тази рецепта ме съблазни и... Огромно благодаря на авторката!   bouquet
За жалост, малко го оплесках - не намерих кафява захар по магазините край нас и сложих бяла, а и орехите ги прибавих към стафидите, на всичко отгоре махнах фолиото прекалено рано и козунакът прегоря доста, но... Вкусът му е фантастичен и догодина мисля пак да го направя, като се приготвя отрано, за да няма пак неприятни изненади.

Като за първи опит- бива, ако се абстрахираме от прегорялото.  Mr. Green

И още, и още.

# 1 113
добро утро на всички!успех на тези,които днеска те радват семействата си с домашен козунак Peace.аз понеже сега се уча да попипат-1ч.л.суха мая на колко е равна от тези на кубчетата?

# 1 114
Малко по-назад го пише Simple Smile

1 г суха мая към 3 г жива.

# 1 115
как сийка,кога си станала,че да ти е готов в 9 часа козунака? #Crazy поздравления,изглежда наистина много хубав
  bouquet

# 1 116
# 1 117
как сийка,кога си станала,че да ти е готов в 9 часа козунака?

О, снощи го пекох. То затова го и загорих, де. Бях капнала от умора накрая.  Embarassed

# 1 118
  • СОФИЯ
Добро утро .
Първо да си изкажа благодарностите към всички вас които пишете в тази тема,защото без вас нямаше да се справя.
От 7 год. съм женена и всяка година като доиде време за правене на козунаци и аз си викам "ТАЗИ ГОДИНА ВЕЧЕ ЩЕ НАПРАВЯ",но все се объркваше нещо.
Но вчера съм стояла до 1:00ч. за да ги пека.
Благодаря ви момичета,с вашите съвети направих тези красиви козунаци.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366316&pid=11671467
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366316&pid=11671468
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366316&pid=11671469
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366316&pid=11671470    ПАРОЛА:55555
МНОГО НЕ СИ ЛИЧАТ ЧЕ СА НА ПЛИТКА ,АМА СА МНОГО ВКУСНИ. Peace
Забравих да кажа и виновника за моите красиви козунаци  bouquetКозунак на Тандоори по рецепта на Скарлет О`Хара Hug

# 1 119
  • София
Забравих да кажа и виновника за моите красиви козунаци  bouquetКозунак на Тандоори по рецепта на Скарлет О`Хара Hug

Само че като кликнеш на линковете със снимките пише, че албума е личен и иска парола. Ама нищо де важното е за се изядат козунаците, щото не знам при вас как е ама ние си ги ядем, а не ги гледаме.  Laughing

# 1 120

Т.е. ако имам само суха мая, а в рецептата е дадено от другата мая, няма проблем спазвайки съотношението да ползвам сухата например? newsm78

# 1 121
  • СОФИЯ

Само че като кликнеш на линковете със снимките пише, че албума е личен и иска парола. Ама нищо де важното е за се изядат козунаците, щото не знам при вас как е ама ние си ги ядем, а не ги гледаме.  Laughing

ПАРОЛА:55555

# 1 122
Така замесих и сега ще чакам да втаса,и дано този път не е провал Praynig

# 1 123
  • Разград

Т.е. ако имам само суха мая, а в рецептата е дадено от другата мая, няма проблем спазвайки съотношението да ползвам сухата например? newsm78

Нямаш никакъв проблем.Само да не забравиш да разтвориш маята в част от прясното мляко(или там както е дадено в рецептата),да направиш кашичка,която трябва да втаса.

# 1 124
Имам един въпрос
Сега като втаса,го оформям , и пак ли трябва да втасва newsm78преди печенето newsm78

Общи условия

Активация на акаунт