Отговори
# 255
Здравейте.Една приятелка ходи при Огнян да и направи диета и в началото като я започна се чувстваше добре но това за 2 седмици.След това започна да и става много лошо,да и се вие свят и т.н и тя е спря.Аз мислех и аз да ходя при него но след това.Има ли други които така да са се чувствали?

# 256

забравих да черпя за месечинката на мъника.
НЕ #2gunfire #2gunfire #2gunfire само днес може
Лека и спокойна нощ.

Да ти е жива, здрава и спокойна!  bouquet
О много благодаря! Къде се изгуби, никаква не ни навестяваш! Надявам се, че всичко ти е ок.

# 257
Момичета сетих се нещо, вие сигурно сте го обсъждали, но като сте ходили при Оги взимали ли сте си хром от него. Дали тези които са го пили са отслабнали по - бързо?

# 258
Леле леле, пълна излагация. То не е ставало въпрос за хром , а за селен Embarassed

# 259
Здравейте.Една приятелка ходи при Огнян да и направи диета и в началото като я започна се чувстваше добре но това за 2 седмици.След това започна да и става много лошо,да и се вие свят и т.н и тя е спря.Аз мислех и аз да ходя при него но след това.Има ли други които така да са се чувствали?
Не,точно обратното...чувствах се пълна с енергия!

# 260
  • София
Не,точно обратното...чувствах се пълна с енергия!
и аз Wink

# 261
  • София
така понеже сутрин обичам да ям овесени ядки с мляко се чудех как да съчетая количеството ..  Rolling Eyes обикновенно слагам 2 с.л мляко и 2с.л овесени ядки и си прибавям колонката на мазнините от лист едно  Rolling Eyes но дали е така ? вие какво ще ме посъветвате  newsm78

# 262
така понеже сутрин обичам да ям овесени ядки с мляко се чудех как да съчетая количеството ..  Rolling Eyes обикновенно слагам 2 с.л мляко и 2с.л овесени ядки и си прибавям колонката на мазнините от лист едно  Rolling Eyes но дали е така ? вие какво ще ме посъветвате  newsm78
Не е само това,овесените ядки са въглехидрат и трябва да прибавяш протеини!
Овесените ядки са със съдържание въглехидрат около 60гр/100,тоест за един блок ти трябват 15гр и трябва да прибавяш потеин от лист 1+ мазнините...а киселото мляко си е балансирано.

# 263
Добро утрооооооооооо!

Кафе?

Стягате ли се за турнира, а?

Аз позатегнах коланите, че бях опущила края и сега ми се   newsm45 newsm45 newsm45, много сланина натрупах и определно не е от въздуха  Embarassed

Желая ви успешна седмица и хубав ден!  Hug Hug Hug

# 264
Аз официално съм от днес с вас, мацки Simple Smile
Само че сега сме в МЦ и през почивните дни сме си заформили почивка, та ще се нарушава режима ...

# 265
  • София
Не е само това,овесените ядки са въглехидрат и трябва да прибавяш протеини!
Овесените ядки са със съдържание въглехидрат около 60гр/100,тоест за един блок ти трябват 15гр и трябва да прибавяш потеин от лист 1+ мазнините...а киселото мляко си е балансирано.
т.е 15 грама овесени ядки,че то това е само една супена лъжица,пък аз слагам по 2  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
значи ще трябва да добавям и от лист едно протеини, аз обикновенно ям кашкавала от лист 1  по 40 гр както си пише там. значи от утре така ще правя, понеже аз преди училище ги ям овесените ядки т.е в 6.30ч. а пък в голямото междучасие ям плод и кашкавалче си нося, макар че не е много хубаво много кашкавал да ям, ама пусто толко е вкусно  Rolling Eyes

# 266
Дзяк!  Hug
Как сте?
h.anna , добре си ни дошла!
Аз само наминавам да видите, че не съм се изпарила, ама... и това ще стане. 
По празниците ще бягам от София и как ще се оправям с манджата  Thinking ама... ще му мисля после.
Тони, и аз закусвам в 6,30ч. и после в 10ч. пия едно млекце, че да дочакам спокойно обяда. Обядвам към 12,30ч.  - 13ч. в 16ч.(ако огладнея по-рано, може и към 15,30) следобедна закуска, вечеря към 19ч. и преди да се трупирам (което е към 22ч) пак млякаци - топличко за хуууууууууубав сън !
Цунки!!!  Hug Hug Hug

# 267
Момичетаааааааааа, къде се изпокрихте?

Вие да не би да си хапвате тайничко забранени неща? Предпразнично и предтурнирно (баси думата), а?

Аз тази сутрин се ужасих от гледката в огледалото и всеки път се заканвам да намеря време за приготвяне на режимна храна и все не намирам, с това хубаво време с малката сме навън вечер до късно и никакво време не остава. А времето ще става все по-хубаво и как ще се оправям идея нямам.

Оставям ви че оперативка ме зове. До после.

# 268
Здравейте момичета,
къде сте днес?

Желаещи за кафенце има ли Simple Smile

# 269
Здравейте, мацки!  Hug
maisky sniag, благодаря за кафенцето!
Абе, момичета, къде изчезнахте?
При мен е както винаги преди празници - всичко трябва да се свърши сега... като че ли не идват празници, а края на света...  Thinking То, ако идваше края на света, за какво ли е тоя зор!?!? Ама при нас е така преди празници и в петък каталясвам Tired
Аз се опитвам да бъда режимна, но не ми се отдава особено. Тъкмо се настроя и хоп изскача нещо - вчера имахме РД в офиса и не можех да се правя на ощипана госпойца... Хапнах си и торта и арменски сладки  (много ги обичам) Blush
Козунаците свършиха, ама сега идат други празници ... Макар ч есега ще е по-лесно, щото няма да ме карат да ям тестаци, а месо и ориз мога да си позволя без да ми тежи на съвестта. А ще има и много салати, така че тия празници са по-поносими. То сигурно и сладко ще има, ама... ще видим какво ще стане.
Много  Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт