Вече не сме дюканки-дебеланки, пролетта посрещаме слаби кат' фиданки - 168

• 26 086
  • 453
  •   1
Отговори
# 345
Сърце ми се къса за вас  Party И ви изпращам един петъчен овньо за стимул

# 346
  • Там някъде нейде !!!
Могу оглозган ми се струва овньото. Дай нящу по тлъстичку де.

# 347
Ха тъй Филюдчееее  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 348
Могу оглозган ми се струва овньото. Дай нящу по тлъстичку де.
Простак!Казах му да не яде от сърмичките ми  Tired

# 349
Колежке Точица вашата уфсъ що така небрежно виси

Щот е малко простУватЪ и се чуди ко да прай  hahaha Ама ми е пък красива и дългокрака  Joy

# 350
Колежке Точица вашата уфсъ що така небрежно виси

Щот е малко простУватЪ и се чуди ко да прай  hahaha Ама ми е пък красива и дългокрака  Joy
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 351
  • Там някъде нейде !!!
Оффф шъ съ мре с вас.

# 352

Няма беее ееее ,само шИ отслабвЪмИ

# 353
Бягайтееееее......Вещи идва......С тиганя....

# 354
  • София :(
  Ха добра ви вечер  Hug
 Като гледам не на спам, ами на оспамване ви е избило днес, да взема и аз да се отаковам ли..., ама страх - ще скочи Вещи с големия тиган и после где ще се крием  newsm78
  TheNMaster, shine girl, , честити ви месечинки
  Дяволица, умори ме с това кафе, само така не съм пробвала да ги пия  hahaha Joy
  incendio, честито ти преселение по пейките, ама не те ли е срам - аз толкоз време се точа, а ти хоп и ме прескочи  #Crazy, я да ме подръпнеш от там, белким и аз се приземя при осмичките Hug
  mihi69, много ти се радвам на минусчетата, се така да върви  Hug
  музичка, ВИКИТО, много сте готини  Hug
  Snow4eva, хич не се оправдавай, пък и то нали знаеш - неволята учи, явно от "ми се яде, ми се яде..." та си станала кулинар  Wink
  Ако някого, по някакъв повод, съм изтървала да се чувсвта поздравен и нагушкан  Hug Heart Eyes
 И к`во `ся, щете ли ме у стадуту, ма и да не ме щете, кой ви пита, аз вече амен 5 месеца съм вътре  Joy Joy Joy Hug Hug Hug
  Отивам да метна нещо за вечеря, че голяма уста гладна  Embarassed, за кой ли път днес  ooooh!

# 355
  • София

Маслини,тикви,семки и такива работи -ТЦЪ!!! Naughty

сега се сети да го напишеш  smile3515 аз вече ги омаах  Mr. Green

# 356
                       ВИКИ - мацка - мечта- незная дали си женена, но ако си - съпруга да си отваря очите не на четири, а на двадесет и четири;

Еееех, Филюдке, ако щастието вървеше ръка за ръка с отслабването...Ни съм жененена, ни нищо  Embarassed Embarassed Embarassed май съм полусвободна  newsm78 #Crazy
Мименсита, Пинк  Hug Hug Hug

# 357
Оххххххх, rotfImbo,как не ви е срам бе,не цвиля...направо преритвам пред компа.
Ейййй,всичкуту уфсъ мноооого ви обичааааааам!!!!И оная заблудената, овцопеперудестата.Къде ходиш бре,хаймана,толкова ревах по теб и накрая се отказах. Hug

Славеееее
, либЯ тЪ сестроУ.Аз малко болно агънце бех, та за тва зачезнах...Нооо вече се завърнах...катУ пУрасналЪ УФсЪ.И ич биля нИ съм заблудена.И аз рИвах за вас...кЪт дърта УфсЪ блях...Инак все до морето си блея....

Мале много зор да пишеш тъй бре...Ужаст...

Вещи вече и тиганите не вади....Явно се е предала...Лигли...

Сто пъти идвах до София.Все нямам време да ти дрънна.Обаче другата седмица като дойда, непременно ще се видим.Ама ай да не се каня, че да не ми мине черна котка път.Но пък баба ви Абсурдана каза, за такива случаи да носим в джоба си бяла котка.... Joy

# 358
Момичета имам въпрос...не го видях на първа страница та да питам
Днес изядох една свинска патка аааааааа плешка,извинете - режимно е нали?  Thinking

# 359
коееее-патката или плешката ???????

Общи условия

Активация на акаунт