Вече не сме дюканки-дебеланки, пролетта посрещаме слаби кат' фиданки - 168

• 26 065
  • 453
  •   1
Отговори
# 360
Момичета имам въпрос...не го видях на първа страница та да питам
Днес изядох една свинска патка аааааааа плешка,извинете - режимно е нали?  Thinking
...на свалилите над 50 кг, отговор не се полага  love001  love001  love001
Нелсънче, не така Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 20:52 от Dari68

# 361
  • София
Режимно е - ама само днеска, щото е петък и е 27-ми число на месеца! Утре не може - така да знайш!  smile3502

Знаех си, че и душата ми е руса ...

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 21:08 от nelsun

# 362
Опалянка,кака тука. wavey Днеска голямо хойкане му ударих.  newsm62
Ама ползотворно беше.Най-после се наканих да ида до ЕЛИТИС  магазина във Варна за козметика и парфюмерия.Няма да ви казвам как се изкефих просто .Някакви супер готини цени и напазарих яката. smile3508 newsm08 Направих си после педикюр със всичките процедури,а сега ще си лакирам ноктите на ръцете. Heart Eyes
Да кажа какво хапнахме таз вечер(на ПЗ сме):
Салатка от броколи с кисело мляко и извара отгоре и яхнийка с пилешки бутчета,зелен боб,моркови малко и лук .Стана божествено. newsm03
Мацки имам въпросче:

Купих днес от МЕТРО царевично нишесте.Мога ли утре с него ,прясно мляко и яйца да направя някакво кремче?И в какви пропорции да са продуктите? newsm78

Голямо готвене с тоз режим пада. Joy

Голяма целувка и прегръдка на всички ви :  love001 hug hug hug
Янич,Миши,Мастерче,Ив-ще ни липсваш,на Викито,Вещииииииии- newsm10,мименсита,музичка,Точица,ФИЛЮДКА,Слабе и ...да не изборявам ама много ,много би обичам- txtloves

# 363
  • Там някъде нейде !!!
Бягайтееееее......Вещи идва......С тиганя....

smile3549 cow travel

# 364
  • софия
Глейте ся,реално темата е омазана тотално......... smile3506 Та ще се включа още веднъж,щот от вътре си ме напира,аз не искам,съпротивлявам се обаче положението е тотално изтървано. Mr. Green
Филюдииииич,аферим,ашукулсун,мараба,машала и т.н.Ти си наЩа гордост.Твоята овца е най-Убавата. Heart Eyes
Тонка,всичко що е с П се яде,щот е Петък.Гризай здраво и ич да не ти пука. Naughty
Пипирудоооооо,знам,че беше болничка,нали всичко мина! Hug Hug HugДо сряда съм в Софето после ме отнямва,но на 5 има среща бягай при останалото стадо.Ако пък се засечем,ще се познаем по белите котки в джоба. hahaha
Нелсънче,апни и пръжки да неутрализираш.
Оглозгания протеин го взимам и изчезвам,че Вещи не тиган,картечница ще изкара и пак с леко ще сме се разминали. Tired

П.П.Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.  Те ти булка Спасов ден. hahaha
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор. СЪпрете се бре! Laughing

# 365
Купих днес от МЕТРО царевично нишесте.Мога ли утре с него ,прясно мляко и яйца да направя някакво кремче?И в какви пропорции да са продуктите?

# 366
Купих днес от МЕТРО царевично нишесте.Мога ли утре с него ,прясно мляко и яйца да направя някакво кремче?И в какви пропорции да са продуктите?
Не! Mr. Green

# 367
           МДАААААААААААА Ни виждам някои ДРУГАРКИ ОВЧИЦИ да са си сложили ОФСЪТЪ (в рамка като МЕНИ или без) в подписа! Скъпи ВИТИРАНКИ що съ цепити от коликтива? Питам аз и отговор НИ чакам! Ако днес Вещи не ни убие, да знайти ще жвиейми 100 години!

# 368
коееее-патката или плешката ???????

Бе не е от значение,важно е нещо да се яде  Mr. Green
Днес изядох една свинска патка аааааааа плешка,извинете - режимно е нали?  Thinking
Дариии,не ми отговори  Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Режимно е - ама само днеска, щото е петък и е 27-ми число на месеца! Утре не може - така да знайш!  smile3502

Еееееее,ти ме разочарова направо....сега трябва да чакам 27мо число да се пада петък,че да го ам пак  ooooh!

Тонка,всичко що е с П се яде,щот е Петък.Гризай здраво и ич да не ти пука. Naughty
newsm78 Всичко с П  Crazy Crazy Crazy

# 369
коееее-патката или плешката ???????

Бе не е от значение,важно е нещо да се яде  Mr. Green
Дариии,не ми отговори  Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Еееееее,ти ме разочарова направо....сега трябва да чакам 27мо число да се пада петък,че да го Ям пак  ooooh!

newsm78 Всичко с П  Crazy Crazy Crazy

# 370
Оп  Laughing
Не ще да се изтрие  Thinking Са вече ше ям бой  Laughing
Не съм спамила от месец и са като реших,зех ,че се омазах съвсем  Whistling
Ае лека,че тиганЯ иде  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 21:11 от tonito27

# 371
А така-тотално да се размажем.  Mr. Green

Предлагам някой да направи спам-темичка на Дюканските отклонения  Wink та да се развихря без угризения  Crossing Arms

# 372
  • София
Царевичното нишесте се ползва само за сгъстяване на сосове и то до 1 ч. л. дневно. Направи си или крем без карамел, или желиран крем.
Предлагам някой да направи спам-темичка на Дюканските отклонения  Wink та да се развихря без угризения  Crossing Arms
Ако се направи такава тема, няма да има кой да пише в тази  #Crazy Освен това сме питали, не ни разрешават.

# 373
Пипирудоооооо,знам,че беше болничка,нали всичко мина! Hug Hug HugДо сряда съм в Софето после ме отнямва,но на 5 има среща бягай при останалото стадо.Ако пък се засечем,ще се познаем по белите котки в джоба. hahaha

Глей ся, на 5-ти вечерта ще пътувам към София, което значи, че няма да мога да се видя със стадото.Ама нейсе...здраве да е.Ще си поблея жално...

Момичета, знам, че съм овца.Но чак толкова некадърна не знаех, че съм...Деба маа му и готварство, не го научих.Явно наистина е дарба да умееш да готвиш.Нъл отидох да правя фрикасе, обаче се получи по-гъстичка супа.И люта, та дрънка.Ще ми се запали задника.... Mr. GreenСлед това реших, че трябва да има и торта.Изръчках рецептите и си аресах един модел.Обаче пусто и гъзоръкие....Стана егати и грозното нещо Sick.Ужаст мале мила Sick.Дано поне на вкус да е добре, че ще се затрия от мъка инак smile3511.Как може да съм толкова некадърна, гъзоръка, смотана и прочее дарби.....Чудя се тия деца как оцеляват с мойто готварство... Joy

И имам въпрос-може ли да изям един шоколад, обаче диетичен, че от мъка ще се пръсна....

# 374
  • София
ТЦ! За диетата е вредно , ако са по - малко от два  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт