Темата на АПРИЛските деца

• 16 971
  • 297
  •   1
Отговори
# 180

4естит рожден ден, мили Иво   bouquet Бъди все така 4аровен и радост zа мама, тати и малкото брат4е  Hug юл4е, да ви е жив и zдрав и винаги да се гордеете с него  Hug Весел праzник  Hug

# 181
  • 2 етажа над тавана
Ивчо, честит трети рожден ден! Винаги бъди здрав, щастлив и усмихнат , страхотен батко , радост за мама и татко!

Юлче, честит празник и на теб, нека дните ти винаги са огряни от твойте малки слънца и всеки ден почва и завършва с усмивка!

Ексче, много е пораснала малката бонбонка! Страхотно си се справила с тортата, поздравления! Peace Hug

Раче, просто нямам думи - на какво основание ви вдигат таксата newsm78

Добре, че казахте за тез ипрофилактични УНГ и зрителен, че да питам педката като ходим другата седмица.

Отлитам засега, лек петъчен ден!

# 182
Честит 3-ти рожден ден на Иво! Да расте здрав, щастлив и с много късмет!  ura Честит празник, Юлче! Нека порасналото ти момче много да те радва! smile3525
Ексче, направо ме шашна с тази бутикова торта! А Ани е голяма красавица!
Добре, че ми казахте за УНГ профилактичния. Ние на очен си ходим редовно, пуснаха ни и изследвания за кръв и урина, пак поради огледа на очите ни, премериха ни на ръст и килограми - 97 см. и 16.5 кг., но за УНГ никой нищо не спомена! Naughty

# 183
  • Варна
Честит Рожден Ден на Иво! Жив и здрав, весел и щастлив да радва мама и тати!

Смин, няма смисъл да спорим, селянин е нарицателно за простак също  Mr. Green Повечео прираст е от околните села и паланки, софиянки са малко шегичка.
Варненки, среща кога? Да угасим страстите с по една кафе да речем. Може и в Морската да го изпием, времето ще бъде разкош тия дни.

# 184
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВО!!!!МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!
ЮЛЧЕ, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ПРЕКРАСНОТО ВИ СЕМЕЙСТВО!

Варненки, туко що си направихме резервация за майските празници в Гранд Хотел Варна с още 2 приятелски семейства. Ако няма да пътувате нанякъде може да измислим нещо да ви видя. Само не ми се мисли как ще пътуваме с Влади, но някакси ще го понесем. Rolling Eyes

Сега да ви питам дали може да измислите нещо по въпроса с едно оплакване на Соня. Значи тя се оплаква, че я боли кръста. Казва го по няколко пъти на ден и понякога ми показва къде я боли. Веднага си помислих, че са бъбреци и че я болят след пиенето на АБ, защото го пи 10 дена. Ходихме на урулог, но всичко е перфектно и болката не е от това. Тя продължава да с еоплаква, но не всеки ден. Още не съм питала лекарката ни, но се чудя от какво може да е и на какъв лекар да я заведа. Мисля си дали не е нещо свързано с костите, или да не са и удобни обувките...не знам просто. Дайте идеи пък аз ще говоря задължително с лекарката.

# 185
Чести Рожден Ден на Иво  newsm59

# 186
Рени, не знам от какво може да я боли  Thinking Сега се сещам, че мен ме боли, защото онзи ден ме надуха навън и сега много боли, да не е стояла на течение или навън да я е надухало? Дано й мине на малката кукла скоро.

# 187
Рени, а да не би да 4уя някой друг да се оплаква от болки от гърба и така да си прикаzва?  Thinking
Жалко 4е Ще ходите преz май в Гранда, от нас пеШа стигам до него  Crossing Arms

# 188
  • София
Юле, честито ти пораснало момченце! Да ти е много здрав, палав и щастлив, а ти да имаш нерви да го шлифоваш като диамант!

# 189
  • София
Честит Рожден ден на Ивчо! Да расте здрав, весел и послушен, да бъде батко за пример и да носи само поводи за гордост на своите родители!

Честит празник Юлче!

Рени, при нас Емо копира. Аз си страдам често от кръст и той е виждал как се мажа с какви ли не кремове. Случвало се е да ми каже, че го боли кръстта и след като го погаля да му мине. Понякога ми е носил крем да го мажа и него, но не мисля, че е изпитвал болка. След като магически му минава само с целувка на болното място.  Mr. Green Специализирала съм се в лечението с целувки. На ден по няколко пъти мляскам ударено пръстче, главичка, колянце. Минава от раз.  Mr. Green
Дано Соничка си измисля причина, за да ти привлече вниманието и да не е медицински проблем. Praynig

# 190
Честит рожден ден на Иво. Юлче, да ви е жив и здрав. Весел празник.

# 191
  • Русе
Честит 3-ти Рожден на Иво!

Да расте здрав, умен, послушен и все така чаровен красавец! Heart Eyes

Весел празник, юлчеbouquet Hug

# 192
Варненки, туко що си направихме резервация за майските празници в Гранд Хотел Варна с още 2 приятелски семейства. Ако няма да пътувате нанякъде може да измислим нещо да ви видя. Само не ми се мисли как ще пътуваме с Влади, но някакси ще го понесем. Rolling Eyes

гледах я аз тази оферта и още й се чудя  newsm78 ще се почудя още малко  Laughing
иначе по тоя повод Альо често казва, че го боли гърлото и като го питам къде точно и той ми показва рамото  Laughing

Красе - през седмицата мога след яслата  Peace

# 193
Какво да кажа аz пък, Милена ми каzва 4е я боли пенисът  ooooh!

# 194
  • Варна
Смин, и азмога след яслата ( стига дане съм диетично умряла от глад). Да видим Мисчето и Роди кога могат и къде ще заведем децата, по-точно къде ще седнем..

Общи условия

Активация на акаунт