Кардио и силови тренировки в домашни условия

• 39 027
  • 437
  •   1
Отговори
# 45
  • в моя свят
evich би ли дала линк за тази програма на Били Бланкс само за корем? Hug

# 46
                     bouquet   Здравейте момичета  Hug

Не съм писала няколко дни,а вече и нова тема има  Grinning

evich , по колко минути тренираш с въртящия се диск ?

# 47
  • Пазарджик/Лондон
Запис от мен засега, утре планирам на фитнес да отида, дано успея Heart Eyes.

# 48
ето и таблицата  Wink

има я и на първата страница  Peace

# 49
Аелис, тъкмо щях да питам вече къде си. А фитнеса добре ли е за нашите пролапси на митралните клапи? Знам, че не трябва да се вдига мног тежко.
ето и таблицата  Wink

има я и на първата страница  Peace
Peace Peace
Браво на Калака страхотна табличка.

# 50
me4ta22 , как и смогваш на тази Супер Каланетика?!  Twisted Evil  И Калака и тя  Thinking 
Добре, де. Това упражнение, за корема, при което от седяща позиция се слиза с торса до долу, да се легне, но бавно, със спиране на 6-7 междинни позиции - Е това го правите точно така, както е показано на видеото, така ли?!   То, в началото добре, ама последните 3 позиции, че и псоле на обратно...... Това е изродско, аз посмъртно не мога! Или в мен е дефекта или не знам. Ама и Калан казва, че трябва да си много силен, за да го изпълниш.
Също това, при което в изправена позиция си вдигаш крака над главата и се повдигаш на пръсти и си размърдваш горния крак - и това ли правите идеално? - аз не мога  Thinking  Мъча се, разбира се, ама хич не изглеждам като на видеото.
Айде, другите неща ги правя. Без шпагата, макар, че за него, ако се напъна  Crazy сигурно ще успея. На времето правех шпагат и усещам, че сега съм много близо, но ме мързи, пък и това не ми е толкова важно...

П.П. Тези ротационни движения с ханша, също и загребванията ги правя. Първия път 20 ми дойде множко, но втория вече се справих и още мога дори. Това ми се удава  Peace

# 51
  • в моя свят
pina на мен лично това за корема не ми е проблем.Всъщност трудното на това упражнение идва от маховете с ръцете,на Еволюшън също имаше подобно и то с голяма продължителност.А относно това за вдигането на крака не го правя идеално и определено не мога да си вдигна крака толкова високо,както и шпагата не ми е никак добър,но издържам на времето без много усилия и се старая доколкото мога да изпълнявам правилно и по по трудния начин....Но все пак мисля,че с повече тренировки ще ги правя по добре.Отначало и на 10/10 на някой упражнения стойката ми беше малко странна,но вече не.Та мисълта ми беше,че очаквах повече различни упражнения и с много по голяма трудност и макар,че има какво да се иска още от мен, все пак съм доволна от резултата...като за пръв път...

# 52
Упражнението за корема- както казах аз мога да го издържа но към края ми изтръпват ръцете и правя почивка но само на ръцете
Това с единия крак- първият път / мисля че през януари го правих / изобщо не успях да го вдигна  ooooh! сега пак ми е трудно но успявам
Шпагат - колкото мога
Най много се затруднявам от последните упражнения за краката когато трябва да си прав  #Crazy едвам успявам с много почивки
а тези за ханша вече не са ми проблем
Единственото което не правя е усукването. То е към края.

# 53
Нямам предвид, упражнението, при което се маха с ръце, а това, при което, ръцете са зад тила, с лактите нагоре и бавно, със спирки, на порции се ляга до долу - последното, от упражненията за корем.

Усукването не ми е никакъв проблем. Струва ми се, че то е само за разпускане, аз поне никакви усилия не полагам, за да го направя.
Все пак явно всеки го затрудняват различни неща, е и някои общи  Simple Smile    Аз, докато не направя всички упражнения идеално, не мога да кажа, че програмата ми е лесна  Grinning

# 54
е не съм от стомана  Mr. Green изправянето ме затруднява
в никакъв случай и аз не мога да кажа че е лесна
всеки път ми треперят краката

# 55
А, да!  Peace Отделно, че ако някак си се докарам да легна, пък за изправяне не ме тръси  Confused Мога, ако е с един замах, както при стандартните коремни преси... но това бавно и постепенно изправяне.... искам да го видя на живо, как го прави някой!!  Shocked

# 56
туко що го направих  Mr. Green
точно на изправянето краката ми се отлепват от земята
иначе не мога да стана

# 57
Kalaka мн хубава таблица само,че си ми писала,че над бедрото съм 4 см  newsm44 smile3538

# 58
  • София
За таблицата - ханш и талия съм вече с по -2 см, а бедро - минус 1см.

# 59
http://search.data.bg/results/?where=files&type=all/billy%20blanks -това е линка, а конкретно теглиш ab bootcamp.avi - това е от датата! Имама и едно друго, но то е с много лошо качество и без звук, а не мога да си спомня откъде го теглих!
На диска се въртя около 10 минути, но е всеки ден, че редувам!

Общи условия

Активация на акаунт