СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 49 136
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 585
Освен това , ако си женен също си прецакан - с предимство са тези , които не са ...
И още милион други глупости ...
Не знам какво да ти кажа , освен , че те разбирам . малко е обидно да не трупаш точки , защото не си социално слаб или си здрав примерно ...
Аз лично смятам , че трябва и основен принцип за приемането да е адресна регистрация в квартала , а не в нашите градини в Борово да сме 278 номер примерно , защото половин Люлин и още половин София си води децата там  Rolling Eyes

# 586
  • Върху лъчите на Слънцето.
Айдеееееееееее пуснаха ги! Сега потвърдих и ми изписа че малко по-късно ще мога да вляза с новия профил! Пак чаканеееееееееее.............  #Cussing out #Cussing out
Профилът е прехвърлен успешно. След известно време ще получите достъп до информация за семейните профили
А аз все още нямам съобщение... а е вече 18,30... #Cussing out

# 587
Внесохме го с Бланк. Дадоха ни входящ номер и телефон на който да звъним да питаме дали всичко е ОК..(то..ако не е , вероятно ще ни звъннат от Общината)..
И..така..датата е 16.04 от 10.30ч
Може да се подготвяме вече..
Аз и Бланк ще купим балоните..и помпичка за надуването им..
Може да мислите за плакати , и други подобни...(Това ще е нещото, което медиите ще покажат със сигурност, дори да не излъчат нищо друго..)

# 588
Pipinka , в Младост положението заради Бизнес парка е същото.
Тези точки, които уж носят предимства, за едни, ако мога така да се изразя са мащеха за други майка.
Каквото и да правят 8000 деца са вън.

# 589

ТАзи статия е тенденциозно и некомпетентно написана...
Има заблуждаваща информация в нея и...изобщо...- много шум за нищо..

# 590
  • софия
Teче анонс за новините на БТВ - срив в системата и предупреждение за протест! Peace

Поправям се: не е "срив", а проблеми с Интернет кандидатстването.

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 19:16 от zvanche

# 591
  • нейде там, където ....
Сутринта четох тази статия. Тук се споменава и за протеста.

# 592
Е това е вече върха, получих отговор на запитването в обратната връзка, но имейл с линка за потвърждение го няма все още. Искам само да спомена че линка го чакам от 11 сутринта а запитването в обратната връзка направих към 17 часа и вече имам отговор,  естествено стандартен, "моля имайте търпение". Направо съм им бясна, но това не е от сега де, набирам им от миналата година, когато на детската площадка дойде една дама с дъщеря си и каза че е прието детето и в детска градина а тя дойде да живее в нашия квартал няколко месеца преди стартирането на сайта, на всичкото отгоре тя беше от провинцията. Да нейното дете беше заело мястото н а моето, защото моето беше резерва №1, ако тя си гледаше детето, тъй като не работеше де, моето щеше да е прието, а сега сме номер 4 поради разни новоизникнали предимства на други деца. ОТ този случай много се ядосах на всички които идват в София за няколко месеца докато мъжете им работят, а те си стоят в къщи но децата им ходят на детска градина, на вскичкото отгоре почти всички те имат някаква инвалидност,  но от това което съм видяла всичко е шменти капели или там както му викат, просто хората в провинцията от нямане на работа имат време да ходят и да си вадят инвалидни групи за всичко, не че ние не можем но трябва да работим за да не изпаднем в една от превилегированите групи на социално слабите.

# 593
Добре де защо се ядосваш толкова,има месец и половина да обновиш профила си?
Защо трябва да е точно днес?Всички са се юрнали да обновяват днес за това е така натоварена и бавна системата.

# 594
Сутринта четох тази статия. Тук се споменава и за протеста.

В статията има неточности, ...
Споменава се, че ще е важно да сме си платили местните данъци и такси..което не е вярно...
..
И също..макар да е споменато за протеста ни на 16.04, не е добавено в колко часа ще е.....

# 595
  • Sofia
Аз също няма да бързам, има достатъчно време за вкарване на данните...Тази изкуствена паника е малко излишна  newsm78

# 596
Аз също няма да бързам, има достатъчно време за вкарване на данните...Тази изкуствена паника е малко излишна  newsm78
Ами именно,кому е нужно толкова нерви и истерясване,след като времето не е от значение,важното е да се свърши за месец и половина,не е нужно да е точно днес.

# 597
  • София
браво момичета, репортажа беше много добре, можеше малко повече за протеста, но и така е супер старт  Peace

# 598
  • нейде там, където ....
Часа може да се добави в коментар.

# 599
  • София
Внесохме го с Бланк. Дадоха ни входящ номер и телефон на който да звъним да питаме дали всичко е ОК..(то..ако не е , вероятно ще ни звъннат от Общината)..
И..така..датата е 16.04 от 10.30ч
Може да се подготвяме вече..
Аз и Бланк ще купим балоните..и помпичка за надуването им..
Може да мислите за плакати , и други подобни...(Това ще е нещото, което медиите ще покажат със сигурност, дори да не излъчат нищо друго..)

чакаме ли някакво одобрение или да почвам да разпечатвам листовки  Party

Общи условия

Активация на акаунт