Баба Марта вече си отива, АПРИЛките посрещат бебчета щастливи!

• 15 037
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Ехаааа днес пак има много бебета.
Честито на Little-Big-Girl и asia_nika,да са им живи и здрави момиченцата!

# 121
      Честити дъщерички на Litlte-big girl и asia_nika!
Да са им живички и здравички малките принцески Ивета и Дея!

# 122
Честито на Renka79, Little-Big-Girl и asia_nika! Да са им живи и здрави малките принцеси и много да ги радват!!!   bouquet

# 123
Честито  на Little-Big-Girl и asia_nika!Да са живи,здрави и щастливи малките принцеси!
Днес пак е ден на дамското царство.
Мария разликата с един ден ни е с Io_io .Незнам бързат ли или не вторите, и зависи ли от пола ама моите явно им харесва при мама Simple Smile
Благодаря ти за хубавото пожелание Hug
jianfen вече и вие сте на първа страничка  bouquet

# 124
Да са живи и здрави момиченцата на Renka79, Little-Big-Girl и asia_nika!!! Нека само радости да носят на родителите си и винаги да бъдат много щастливи принцеси!!!

# 125
Честито на Little-Big-Girl, Renka79 и asia_nika!!!! Да са ви живи и здрави принцесите. Да растат много обичани и само да ви радват!!!!!

Аз също все още си чакам... нямам търпение. При всяка болка, която получа и все се надявам да започнат истинските контракции! Но явно моя принц не иска още да излиза, въпреки че доктора ми каза че ще родя по-рано!

Поздрави и на всички мами, които са се завърнали!!!!  Tada mamma

bouquet

# 126
   balonismile3522Two HeartsЧестито на 3-те щастливи мами - Renka79, Little-Big-Girl и asia_nika!Да са ви живи и здрави сладките принцески, да ви носят само радост в сърцата и усмивки по лицата!!! Two Hearts smile3522 baloni    bouquet  bouquet  bouquet
[/size]
[/size]

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 23:19 от princessa raia

# 127
  • София
Честити девойки на Renka79, Little-Big-Girl и asia_nika! Да растат живи и здрави малките
принцеси!

# 128
Честити девойки на Renka79, Little-Big-Girl и asia_nika! Да растат живи и здрави малките
принцеси!

# 129
  • not found

Jylieta, имах същия обрив, но отмина ... на мен ми се появи като смених лосиончето против стрии... след 2-3 дни ми се появиха пъпчици и спрях да го ползвам като отново го смених с друг... след това нямах проблем,  да не си и ти сменяла козметиката?

Да преди ползвах бадемово масло , но започна миризмата да ме дразни и да ми се гади от нея та реших да си взема бебешко олио , защото мирише хубаво и е мазно , а аз имам много суха кожа .  newsm78 Може и от това да е , снощи не се намазах с олиото , днес също да видим дали малко ще отминат , а аз си мисля , че може да е и от яйца , защото малко прекалих тези дни , но то , ако беше от храна вероятно пъпчиците нямаше да са само по корема ( където се мажа всъщност с олиото )  Grinning

# 130
Честити рожбички на  Radost mk , Ренка79, Little big girl и asia_nika! Да са ви живи и здрави!
Jylieta, бадемовото масло няма миризма, ако мирише, значи е гранясало.

# 131
  • Варна
принцеси!

# 132
Честито на щастливите мами! Да са живи и здрави малките съкровища!

Като гледам прекрасните новини всеки ден и аз започвам да ставам нетърпелива. Heart Eyes Ама на бебка явно й харесва в коремчето.

# 133
Честито на Renka79, Little-Big-Girl и asia_nika !Да са им живи и здрави малките принцеси!

Днес направо .... много моми много нещо  Crazy
Утре ще чакам Йо Йо че тя най нетърпелива  Mr. Green
Тай,радвам се че намина,ще чакаме и за теб новини утре.
Илияна,добре си се завърнала  Hug

# 134
Здравейте момичета!

Днес влетях в темата само ,за да видя колко нови попълнения имаме !
На новите мами още веднъж ЧЕСТИТО!!!

Имам голям проблем   Mr. Green Mr. Green Laughing LaughingEmbarassed Embarassed Embarassed Embarassed много съм зле с ПС тата и не знам как да кача снимки на Борис в албумчето.
Ценя всяка помощ  Simple Smile Heart Eyes
Иначе ние с бебе Бобо ,както наричаме Борис ,сме добре.Слава на Бог ,имам чудно бебе, кротко и мило.
Аз утре ще свалям вече конците на операцията и мисля ,че малко по малко ще се възтановя.

Много целувки на всички
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover за майчетата ,които още очакват Голямата среща с малкия човек!

Общи условия

Активация на акаунт