Автоимунен тиреоидит на Хашимото (6)

• 81 002
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
denik, аз ходя при д-р Нончев. Той ми назначаваше ТСХ, ТАТ и МАТ, но напоследък само ТСХ и едното от двете, ама кое беше  newsm78 сега не ми се търси, ако се наложи ми кажи , ще потърся.
Ако отиваш за първи път - ТСХ, ТАТ и МАТ, сутринта рано, на гладно, без да си пила хормона.
Успех!!!

Клеми, аз реших да питам първо доктора за аспирина, пък да видя какво ще ми каже  Thinking
Благодаря за отговора !  bouquet
ПП Бях чела ,че трябвало да сме пили хормона,за да се останови ,дали това е нашата доза ?- но май съм в грешка  Thinking

# 601
denik,явно се бъркаш-тогава ставаше въпрос,че едно момиче от темата/мисля че icyangel/ не беше пила хормона/или мислеше да не го пие/ 1 седмица преди изследването,което не е правилно и Птица ни разясни нещата,че не се спира преди изследването за да се види как се отразява на ТСХ.
Но не се пие сутрин преди самото изследване,защото може да покаже по-ниски стойности.Оф,много объркано го обясних  Crazy
Аз си изследвах онзи ден ТСХ,МАТ и фТ4 по моя преценка,но гледам че следващия път Тодорова ми е написала да изследвам ТСХ,ТАТ и МАТ.
Диди6,не съм аз  Simple Smile Аз ви казах всеки да си покаже по 1 снимка да се запознаем виртуално ама вие не искате  Whistling

# 602
  • София/Варна
Ерота моя син като истински телеманияк веднага разконспирира, че на снимката ти са актьори от някакъв филм Шехерезада. Който аз дори и не съм го засичала

# 603

Как  да си кача собствена снимка от компа..... newsm78 нещо не става

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 18:44 от Диди6

# 604
  • София/Варна
Да Ви споделя от както пия лимфомиозот умирам от глад. Дали е нормално? Постоянно ме гони вълчи глад.Ужас.

# 605

Как  да си кача собствена снимка от компа..... newsm78 нещо не става

Първо трябва да я качиш в нета. В snimka.bg или другаде. После вече е лесно. Копираш адреса и го поставяш тук.

# 606
  • София
   http://s40.radikal.ru/i088/0812/d0/f508c15fee09.jpg … sp;     Eto, май се справих със снимката.
   Днес по малко ме боли,но пак се усеща....тууу......Като се понатрупа хормона,може би ще мине болката???  Дано де!
Лека вечер, мацки хашмотки!

# 607
  • In a surreal moment!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Shocked Embarassed  лелееее... ако всички сте такива красавици като мм ша взема да са гръмнаааа ааах... Embarassed Grinning

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 07:29 от Миг незабравим

# 608

ето ме и мен, много ми е приятно да се запознаем,
ММ много си секси, очаквам МЛуна, Ерота и Птица, Сисавен и другите само ако не си изпратите снимки ша ви тепам

миг незабравим, много си сладка и пухкавка   Party и добричка сега съм така, с тази прическа,

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 21:39 от Диди6

# 609
  • In a surreal moment!
хехехе...благодаря , но май наистина ша пристъпя към самогърмежжжж...
Прекрасна си Диди6 - браво ! Дръж се и не се давай на болестта , виж аз докъде съм я докарала от незание и неулучване на Доктора с главна буква. Дано да успея в близките години малко от малко да се очовеча.... ох, как ще стане не знам ... от регулона съм със зверски апетит , който мазохистично овладявам ...понякога не толкова успешно....

# 610
Gerundiq,браво на детето,разконспирирал ме е  Simple Smile
Ей,хубавици,може ли и аз да се наредя до вас   Laughing

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 11:06 от erota

# 611
Ерота , бейби, точно така си те представях !

Всички останали ме изненадахте яко!!! Laughing
Представях си ви по-различни  Rolling Eyes

Птица, чакамееее  Whistling

Кой видял, видял , сори  Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 07:22 от Mlyna

# 612
  • София
Лелеее, какви сте мацки всичките, скрихте ми шапката!
 Hug

# 613
  • София
Ау каква красота лъха от темичката,страхотни сте момичета,ето да се покаже и аз Simple Smile

Изтривам се Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 16:39 от ninkata80

# 614
Честно казано, аз от доста време избягвам да се снимам и нямам актуални снимки. Казах ви - не ми е приятно да се видя сама в огледалото, камо ли да ви се показвам тук.... Weary ....

Общи условия

Активация на акаунт