Автоимунен тиреоидит на Хашимото (6)

• 81 002
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
  • In a surreal moment!
Сис , не е честно ...и с мен е така , но ...в края на краищата това сме ние и да показваме или не нищо няма да се промени ...дай от хубавото старо време, все ще ти видим очите , а те са най-важни  Heart Eyes Hug  bouquet

Диди6 - много мъдро , много за такъв млад човек....ще се опитам да те послушам  Heart Eyes Hug  bouquet

Момичета , благодаря ви за доверието да излезете на светло , макар и за малко .  Heart Eyes Hug  bouquet

# 616
Сис, наистина не е честно. Аз също нямам актуална снимка, затова пускам от миналото лято, всъщност от тогава не съм се снимала. Престраши се. На мен също не ми е много приятно да си слагам снимка, защото вечно ме гони параноята  ooooh!

Момичета, много сте готини, сладурани сте всички до една, приятно ми беше да се запознаем    bouquet

Сиси, това за огледалото съм го преживяла. Hug Имала съм всякакви периоди -  подута, грозна, красива, бива, горе-долу, пълна, слаба и т.н.
 Така че, ако искаш си сложи снимка, както прецениш, няма да се сърдя, просто тук сме си ние, Хашимотките и няма нищо страшно, но ако не искаш , не слагай  Hug    bouquet Heart Eyes

# 617
  • София
Добро утро,хашмотки!  Simple Smile
Красотата на човек е от вътре,така че тук всички са я доказали! Е има и външна,но тя е субективна........
Много мило,че се запознахме,сега ще видим във времето...някой отслабнали,някой понапълняли...ще имаме база за промените.
 Е хайде кафето е сервирано,пък и мина половиния час/е моя де/ Колко малко му трябва на човек,едно кафе,много приятели и малко болежки!!!  bouquet

# 618
Добру утро мм, като гледам с теб сме най-ранобудни  Laughing

За вътрешната красота си напълно права!

Радвам се, че си пием кафето заедно  Hug  и без това след малко скачам и тръгвам към училището на голямата и градината на малката.

Пожелавам на всички слънчев и усмихнат ден !!!  bouquet

# 619
  • In a surreal moment!
Добрутро и на мен ми е драго да си пийна хапчето с вас и ....да бягам на уч-ще и аз ....чакаме азбуката и таблицата за уморение....цял живот ми се падна да ги уча и все да не ги знам хахахха   Лек ден !!!

# 620
Здравейте, много сте мили всички наистина  newsm51  Как само ме успокоявате.... Ако изровя някоя снимка и успея да се справя с нета - може и мен да видите...... Лек ден на всички!

# 621
Много сте сладки всички, не съм се и съмнявала, да е друго...... Сисавен много те моля, да не съм те чула повече да приказваш такива работи за себе си
Ерота и аз горе-долу така си те представях, много си хубава, имаш неворятно излъчване
Млуна теб си те представях брюнетка, незнам защо, но съм приятно изненадана, чакаме ПТИЦА
Нинката много си симпатична
дано не пропуснах някой
момичета искам да питам как стои въпроса със солариума при нас???? че искам да се пекна малко, обаче нали казват, че имало някакви лъчения /не говоря само за ултравиолетовите/, знаете ли нещо, или няма проблем ????  newsm78

ХУБАВ ДЕН и от мене   bouquet

# 622
Снимка и от мен:

# 623
Привет и добро утро,

Моми4ета да повдигна една тема, която не знам дали е обсъждана. Моля за извинение ако е.
сСава дума за продуктите на Тянши Болкан. Има ли някой в те4ение с тях. Ама да е опитвал, или близките му, не само да е дистрибутор и да ми ги рекламира. Аз съм недовер4ива по отношение на мулти-левъл маркетинга, дистрибуторите и т.н. Опитът ми се из4ерпва с някоя друга покупка на козметика и паста за зъби  Mr. Green
Преди седмица , обаче, видях една позната- на възраст е жената, цял живот хашимотка с хипо, кръгличка порядъ4но. Влачи си и всички присъщи на възрастта и болестта добавки- холестерол , висока захар, сънливост.
Направо се изумих като я видях- с 20 кила по-малко, с прекрасна кожа, а е на 65г. , каза 4е се 4увства енергична и добре и т.н. Препоръ4а ми да отида на консултация в офиса на фирмата (одеве им писах да видим какво ще отговорят). Предупреди ме и че е доста скъпо- само началната доза излизала към 250лв.
Знам че пие комплект от билкови продукти - 2та са доста известни -4ай за отслабване, още един антилипиден, но и цяла камара други тревички и неща специално за жлезата и за да позволят да се задействат другите 4айове.

Та в тази връзка питам има ли някой дето да е пробвал, 4увал, виждал и т.н. Притеснявам ме това, че консултантите не са лекари, а продуктите май са доста силни. Не бих искала да се подлагам на роскове и да пия незнайно какво.  

# 624
Момичета страшно сте млади и красиви.Когато си на 43 като мен хич не ти се иска да те видят какъв си крокодил. Embarassed

Сиси и аз не се харесвам и избягвам да се снимам.

Вчера бях при ендото и ме наплаши, че нещо и хипофизата ми сега ще изследват...
Писна ми от изследвания.Радвам се, че сте толкова весели.
Само така.

# 625
  • Пловдив
Е, след като видяхме толкова много снимки, да се лепна и аз. Доста трябваше да избирам.
http://media.snimka.bg/2807/011869198.jpg

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 10:50 от pepvaneva

# 626
Диди6,направо ми е взела думите от устата Simple Smile Хубаво е,че се запознахме
Mlyna,не знам защо,но и аз си те представях брюнетка.Определено ме изненада и то приятно  Hug
Sisaven,alisa6,недейте така,ще ви се карам  Naughty
И аз съм имала такива моменти в които нямам желание да видя "нежното си тяло" в огледалото Embarassed

Harmony_broken,за пръв път чувам за Тянши Болкан.Аз лично нямам доверие на такива добавки,които не се продават в аптеките.Нито ги знам дали са одобрени,дали да минали някаква проверка.Но звучи интригуващо това,което пишеш.Дръж ни в течение.
Намерих им сайта,почвам да чета
http://tiens.hit.bg/index.html

# 627
Erota, именно това ме притеснява. Порових из форума - има теми, но отзивите са различни. Не попаднах на някой да е пил добавките за Хашимото. От друга страна пък - моята позната е жив пример. Във всеки случай , ако благоволят да ми отговорят ще изискам регистрационният номер пред БАЛ и ще проверя  и на място. Ще преживея едно промиване на мозъка, за да 4уя с ушите си какво предлагат. Това,  което си дала е някакъв друг сайт, с координати и на дистрибутор . Аз започнах да чета на http://bg.tiens.com/tiens/bg/bg/index.htm това е на производителя. Не че има пове4е инфо.  Mr. Green

# 628
ами и аз съм малко скептично настоена, въпреки, че с лекота гълтам всичко което ми кажат  Party трябва да се провери, ако наистина е ефикасно за изчистване на организма от боклуци защо пък не.  Thinking
Никой не ми е отговорил на въпроса за соларума - мога ли да се пържа, или не е желателно, ако сте чули нещо разбира се за връзката Хаши + солариум споделете  Joy

# 629
доколкото ми е известно слънцето като цяло е противопоказно за хашимото.
а солариумите вредят предимно с гама лъ4ите, когато не сменят филтрите. Simple Smile пък те масово не ги сменят, щото са скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт