Автоимунен тиреоидит на Хашимото (6)

• 81 002
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Има ли блондинки под прикритие ?

Thinking

Физиологически или умствено ?
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Диди, всъщност съм Млина, а не Млуна, но това не е толкова важно  Joy
Това вече ме разби тотално  hahaha hahaha
Krisis,хубавица си,а детенцето ти е много сладко  Simple Smile

# 646
Хм тука виждм още хубавини Крисис много си готина, кефиш ме, шти звънна  Joy
Млина извянявам се, никакво У повече  Naughty 
толкова красота на едно място, направо немам думи

е добре де ще пропусна гадния солариум, знам, че е достатчно гаден на първо място за кожата, но момичета трябва да наблегна на спорта, нещо дупето ми се замазнило доста, имам и коремче и любовни дръжки УЖАС  Shocked ако не вляза във форма до лятото ще ходя май с рокля на плажа Thinking Спортувам отакакто се помня, от 1 година все по-рядко и резултата е налице, Чао на плочките по корема и чао стегнато дупе, не мога да се позная, казвам Ви, слаба съм, но отпусната и вече с естествен пояс против удавяне  Joy само глава на пате ми липсва отпред  Joy

сега сериозно - да питам, нещо имам много уморен вид на лицето и това ли е симптом и кожата ми е някаква много гадна сива и посърнала  Thinking

# 647
Много ме кефите , като сте такива весели  Heart Eyes

Диди, скоро ще има салатки всякакви, аз на това разчитам, предполагам, че тенът ще ти се избистри /нали така е модерно да се казва сега  Crazy/ от салатките и леко слънчице  Peace

# 648
всъщност аз съм блондинка под прикритие, то ми личи понякога  Joy  Joy  Joy

дано да не обидя някой, майтап да става  Party

птица нещо се покри, чакаме снимка
прасунчо и ти не се ослушвай

# 649
Аз имам да се преборя с някое друго килце , ама нещо не успявам. За спорт да не говорим , че нещо много бързо се умарям. Все съм недоспала. А и понякога силите ми отиват по двете диваненца дето си имам в къщи.Малката е голяма хала. Имам предимно от задните части да свалям , но не знам как ще стане тоя номер.
Аз пък по едно време бях решила да се правя блондинка , а и все още по  някога ми идва на ума тая идея.

# 650
Стига толкова снимки от мен.... Това е преди повече от две години, когато мислех, че ще отслабна след раждането, но уви, работата стана още по-дебела....
А защо някои си махнахте снимките?

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 09:01 от Sisaven

# 651
  • Пловдив
А защо някои си махнахте снимките?
И аз това щях да питам. Млина въобще не я видях. Често влизам във форума, ама тя беше много бърза. Ако се видим на улицата, ще чакам тя да ме познае.

# 652
Болни сме ooooh!

Снимки май сте размятали, видях Сисавен, назад не съм се връщала. От мен не чакайте. Не мога да ви причиня това - ще получите стрес от уплах и после птица виновна за високото ТСХ Naughty  Mr. Green

И пускайте нова тема, маскари, не чакайте наготово. Отивате на първа страница - цитат върху първия пост, copy и paste в новата. Мислех да сменя първия линк, по-добър намерих, но сега не мога да го търся къде беше. Така че ако мислите, че е време за нова, пускайте я така Peace

Отивам да страдаме  Ill   yu5   Tired Face

# 653
птица,
болна ли си????????

Оздравявай бързо  bouquet

# 654
Птица,да се оправяте бързо   Hug
Ние бяхме болни скоро и е ужасно.
Снимките ги махаме,защото не е хубаво да стоят така в пространството,всякакви идиоти има.

# 655
  • София/Варна
Ето и една моя снимка с вечно сърдития ми син. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=370868
Ние сме преобладаващо блондини и то не само по коса а и по акъл.

# 656
птица бързо оздравяване  bouquet
PIPILOTE как е ТСХ-то ?Пускала ли си скоро изследвания?Как се чувстваш?Аз като ми беше 19 въобще не го усещах.
Имало блондинки все пак,нищо че не са естествени. Laughing

# 657
didikeh,
аз писах, скоро ми беше 15, в началото на май ще го изследвам пак. Чувствам се добре, аз и като беше 60 не го усещах, а в други случаи, когато е 5 се чувствам зле... Явно заради бременността е различно, знам ли. Добре съм, благодаря:)
  bouquet

# 658
Извинявай   bouquet явно съм решила ,че е било доста отдавна Mr. Green Аз се чувствах зле само когатото ми беше паднало на 0.2.

# 659
  • София
Pipilote,  пишеш че си имала 60 ТСХ,би ли казала каква доза пиеше тогава?Аз при 57 ТСХ пия 100мг,но мисля че ми е малко,чувствам парене и болка,а от няколко дни сякаш ми е рязано вътре...някаква такава болка.
 Хубав ден,момичета!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт