Автоимунен тиреоидит на Хашимото (6)

• 81 002
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
Имам питане за естрадиола - на кой ден си го правите? Ендото ми каза между 5 и 7 ден , а гинеколожката: "Глупости, между 2 и 4 ден"? И аз сега така #Crazy newsm78

# 631
  • София
Доколкото се сещам естрадиола се изследва между 3 и 5 ден на цикъла.

# 632
  • София
Да точно така-репродуктивните хормони към които спада и естрадиола се пускат на 3-5 ден от цикъла,извън тези дни резултатите са нереални.

# 633
  • ВАРНА
Да точно така-репродуктивните хормони към които спада и естрадиола се пускат на 3-5 ден от цикъла,извън тези дни резултатите са нереални.

и поради защо? Аз съм изследвала естрадиол един единствен път и гинекологът ме прати на 14 ден от цикъла. Има различни стойности за различните фази на цикъла.

# 634
  • София
Хей да не се обиждаме на възраст,че аз съм най голяма/повече от 43г/ няма пък не се даваме и на възраст и на болести.....
 За соларима,хубаво е да си с тен,но затова пък е вредно-поне на мен ми е забранено,а щом е забранено за определени .....то значи не е съвсем безобидно. По хубаво от слънцето няма и то сутрин и следобяд след 16 часа.Ще изчакаме лятото.....???

# 635
аз пък ще се разхождам аристократично бяла, с набраздени от целулит трътки Simple Smile и ще конкурирам всички германки и холадндки.

ПС. тези от тянши въобще не ми отговориха, явно не им е до моите 200-300 лева.

# 636
  • София

и поради защо? Аз съм изследвала естрадиол един единствен път и гинекологът ме прати на 14 ден от цикъла. Има различни стойности за различните фази на цикъла.
Да, така е за различните фази на цикъла има различна стойност.

# 637
Диди6 и Ерота, в момента наисти съм брюнетка. Не съм с черна коса , но съм кестенява, защото си пускам моята коса /дано няма много бели косъмчета/.
Диди, всъщност съм Млина, а не Млуна, но това не е толкова важно  Joy

Много сте готини брюнетки - Хашимотки и по-светлите брюнетки Миг незабравим и Ника също  Hug

Пепванева, браво че се престраши - готина си и дечицата ти са много сладки, приличат на теб  Heart Eyes
Дион, също е много симпатична. ММ, никога не мога да ти дам 43, обаче първо възрастта няма значение и второ какво са 43? Аз също съм много близо да тази цифра, не питайте колко  Blush
Спокойно можем да се наречем фрумът на готините брюнетки - Хашимотки. Flutter

Има ли блондинки под прикритие ?  Laughing

# 638
Днес в предаването на Марта гост беше Мира Кадурина, която е шеф на Кожна клиника в София и един от въпросите към нея бе за  солариума. Тя се изказа доста отрицателно за тях по принцип, в смисъл че първоначално не се виждат пораженията върху кожата, но както и слънцето се "натрупвало" в кожата и се "помни". Така  се получавало преждевременно състаряване на кожата #CrazyДори говори и затова , че и на море и в града трябва  защита от слънцето

# 639
  • ВАРНА

Спокойно можем да се наречем фрумът на готините брюнетки - Хашимотки. Flutter

не, че някой ме пита, но не съм съгласна Whistling

# 640
прасунчо, чакаме снимкааааа  Whistling

Знаех си, че има блондинки под прикритие  Joy

# 641
Ей като не съм влизала тук от доста време , много неща съм пропуснала. Които снимки все още бяха тук ги видях , по късно ще ви се покажа и аз. М/у другото и аз съм от брюнетките. Вече 3г. не съм се боядисвала и съм си с естествения цвят.

# 642
Ето ме и мен. Дано съм успяла със снимката.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11877957

# 643
Krisis, голяма сладурка си и детенцето е сладичко  Heart Eyes

# 644
Има ли блондинки под прикритие ?

Thinking

Физиологически или умствено ?

Общи условия

Активация на акаунт