С две бебчета започва пролетта и до Май ще е така! N30

• 16 594
  • 273
  •   1
Отговори
# 195
madlena_bg80  магазина за който bebzz беше писала се намира в ж.к. Хаджи Димитър на ул. Ильо войвода ама номера не знам .Ако идвате от моста Чавдар първата пряка в ляво.  Всички го знаят като Бялата къща и който попиташ ще те упъти. Има хубави неща на доста ниски цени , а те си ги шият и са що годе качествени.

Бейлис в шоко управяй се бързо и щом трябва пии АБ  Hug

# 196
  • Стара Загора
ЛЯТО !!! 4естит рожден ден мили4ка  baloni bdbaloni baloni най-прекрасното беб4е ти желая през МАЙ  Hug Hug Hug Добро утро забравих да кажа  Blush абе не мога да си изпия кафенцето станах и взех  prostor wash подреждах гардероби напред назад все едно ме гони някой ааааааааа сядам ве4е.Едни стиснати палци утре и за мен защото сме при Доки Val4e  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed имаш ги от мен  сигурна съм ,4е вси4ко ще е наред  Hug Hug Hug Олеееее като се замисля колко неща още не сме купили и как ще ми потрябват какви ли не джунджурийки,как има мами отиват да раждат и другите им копуват нещата аз немога така искам вси4ко да избера и разгледам ли4но :mrgreen:4ао засега лек и усмихнат ден и хайде на разходка ,целувки по тумбаците......... lovekiss lovekiss lovekiss

# 197
  • София
Честит рожден ден ЛЯТО!!!!! ДА си жива  и  здрава, много обичана жена и  през май  с  най- хубавия подарък!!!! smile3525  Gift newsm59  ura newsm18
Бейлис, не така, да оздравяваш вече Naughty. Hug Hug
За  козметиката,  аз  мисля  да  купя  Себамед, защото  е медицинска/явно от  училището на 9  месеца, добре са ми  я  изрекламирали Crazy/
BebZz, съчувствам ти и  мойта мама такива  реплики изпуска  понякога, че  човек да се чуди, дали още не съм  в детската градина. Crazy
Слава, този магазин в Х.Димитър според мен е борса Даяна и  Ники.Аз купувах от там няколко неща.Бебешка хавлийка за 7лв, бодита по 5лв-цените  са  добри, и се шият на  място.http://www.dianainicky.com/- вижте тук.

# 198
Честит рожден ден ЛЯТО    smile3510
Усмихнат ден и весело изкарване на празника и живот и здраве прекрасно бебче през май месец
.

# 199
Слава, този магазин в Х.Димитър според мен е борса Даяна и  Ники.Аз купувах от там няколко неща.Бебешка хавлийка за 7лв, бодита по 5лв-цените  са  добри, и се шият на  място.http://www.dianainicky.com/- вижте тук.

Да същия е  newsm10 аз оттам купих доста бодита и пижамки

# 200
  • София
Много благодаря на всички за пожеланията!  Hug За всички да има по едно послушно, здраво и сладко майско бебе, а за някои и по две!!  Wink
Пльосвам нещо за почерпка, съзнателно търсих да не е свръх-примамливо, че да не ви пък стане нещо  Wink

После ще чета какво сте писали, засега ви желая хубав и слънчев ден!!  Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 11:30 от лято!

# 201
deliana - И от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за теб. ВСичко ще е ОК!!!
Абе за майките - явно всички са си такива. За тях вечно ще си останем малки деца, а и мъжете ни също, но пък си е доста досадно постоянно някой да ти нарежда какво да правиш, въпреки че вече си отделен човек. Аз съм омъжено от почти 5 години, а майка ми още ми нарежда и си мисли, че това, което казва е закон. За съжаление и свеки е същата и вечно сме в малка "война" и с двете Mr. Green. Ще разчитам на тях главно да ми помагат за голямото дете, а аз малкото ще си го оправя някакси Crazy Най - важното все пак да са ни живи и здрави, а другото са бели кахъри Peace Peace
Бейлис - оздравявай бързо Hug

# 202
Честит рожден ден на Лято! С пожелания за здраве, много любов, сбъднати мечти, много положителни емоции и здраво, сладко майско бебе!

Ееее, сега се обадих да се запиша за лекциите на 9 месеца и местата за 24.04. са свършили  Close. Какъв е тоя наплив, какво е това чудо?

Козметика ще ползвам на СебаМед и Веледа. Памперси - Хъджис. Не бих взела на памперс само заради агресивната им реклама!

Аз пък даже приветствам идеята майка ми да си вземе отпуск и да ми помага, когато се роди бебето. Тя е много деликатен и фин човек и сме като най-добри приятелки, а и с мъжо много се разбират, така че изобщо не възразявам. Важното е, че свекървата няма да ми се тропне, че с нейния даскалски подход хич не се кльопаме.

Леле, сега си премерих корема, за една седмица е порастнал с 6 см  #Crazy и вече е 111 см, а аз си мислех, че няма повече накъде, е к'во няма да се нацепя, като е тръгнал от 63 см.  Crossing Arms 

# 203
  • София
 nbirthday Честит Рожден Ден, Лято! Най-сладкото и послушно бебче през май и весело изкарване на празника.  bouquet
Бейлис, оправяй се бързо!

# 204
  • вече Пловдив
Лято!, честит рожден ден и от мен! Много здраве, щастие и любов ти желая в комплект с едно прекрасно бебче след около месец  newsm67  Gift  party023
Бейлис, оздравявай бързо!  Hug Hug Hug
Аз отивам да се приготвям, че след 1 час съм на ЖК...

# 205
  • София
Скъпа Лято!
Честит рожден ден, да си жива и здрава, леко родила, спокойна и щастлива мама, с чувство на пълнота!
Аз съм добре, продължавам да бачкам, а ми тежи-и-и-и-и!

Бебзз,  Hug !
И аз имам подобни спомени от майка ми, а и досега се опитва, но както казва Фелина, от теб зависи  Stop !
Моя мъж е 16 год по-голям и е малко по-близо до нея по възраст, околкото до мен, но въпреки това се е налагало аз да и слагам спирачките - и тя все ни организираше да си лягаме например... Mr. Green
А Дани, милия, на твоята е като синченце... Ти трябва да и сложиш спирачките, иначе те не се сещат.  Мама и до днес се пробва да ми сдробява "докато съм тука - така, като си ида - както искаш", ама не бива. Може ласкаво, но твърдо да им се сложи стоп-а.

Бейлис, не се оставяй мила - парацетамоли, течности, АБ-та, каквото трябва! 38-39 е много, не бива.

# 206
Здравейте мамчета  Hug
Лято! ЧЕСТИТ РАЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ МАЙ-ЩАСТЛИВАТА МАМА ПРЕЗ МАЙ С НАЙ-СЛАДКОТО И ПОСЛУШНО БЕБЧЕ,МНОГО ОБИЧАНА И ВИНАГИ ДА СИ ТАКАВА ВЕСЕЛА! nbirthday
На всички болни бързо оздравяване  Hug
А на тези,който са на ЖК  fingerscrossed
Да се похваля и аз със снимки,вече съм качила в албумчето(Още веднъж благодаря на Лято!  bouquet)
Лек ден на всички  Hug

# 207
Честит рожден ден на Лято! Много здраве, щастие и едно прекрасно, здраво бебче през Май.

Аз днес ходих до лекаря да ме види за това втвърдяване на корема, което имам. Той каза, че са подготвителни контракции и ми изписа да пия магнезии.

# 208
Лято! Честит рожден ден! Simple Smile hbday
Да си жива и здрава и май да гушкаш най-сладкото и добро бебче Simple Smile
Бейлис, пий повече течности, изцеждай си лимони и ги пий с мед в чайове. Аз като цяло се доверявам на хомеопатия и в зависимост от симптомите има няколко, които много помагат - Коризалия - при симптоми на грип и хомеожен, както и инфлуцид. Попитай в аптеката, ако разбира се се доверяваш на хомеопатия. Иначе бързо оздравяване, за да не се мъчиш!!! Praynig  Peace
Аз с майка ми се разбираме чудесно, вярно, че от време на време ако си науми нещо и се опитва да ми влияе, но се разбира от дума и спира. Много ще разчитам на нейната и на баща ми помощ за гледането на бебка. На свекито не, че  както съм казала, докато не проговори детето да може да каже какво му се е случило само с нея не Simple Smile Joy
Утре кой ще идва на лекцията на 9месеца? Аз мн се вълнувам, защото за първи път ще ви видя на живо и не знам дали ще позная някого Simple Smile

# 209
Честит рожден на Лято. Любов, щастие и най-вече здраво бебче на финала.
Майчета, да питам нещо. До коя седмица бебо трябва да се смъкне и обърне? Извинявам сеа ако въпроса ви се стори глупав, но днес след среща с доки ми каза, че още не се е обърнал и ако не го стори до 7.04. да си избирам дата за секцио до 28.04.  Shocked Аз все си мисля, че има време.......

Общи условия

Активация на акаунт