Юли 2006 - Тема 81

• 12 175
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
Днес сутринта,акто събудих Зоя очаквах голям рев,ама не.Стана,облякох я и тръгнахме за градината.Не плака като вчера още от колата дори.Слезе, за ръчичка отидохме да стаята.Обухме новите пантофи дето не ги харесваше,дойде леличката,хвана я за ръката и влязоха при децата.Ние така #CrazyНаправо в шок що не реве! SickСлушала,яла,спала,играла.Бря!Сякаш не е нащо!Като си тръгваше даже цунка госпожата. Mr. GreenНаправо сме изумени!Определено много и харесва там.Дано да няма повче ревове.

Нани изписаха ли ви?Кажи поне как сте Hug

st.g :много са сладки госпожиците Heart EyesАз като ви казвам на всички да идвате на село...за 20мин съм във Варна,много сме близо.Морето ми е на 3-4км.Има хубава градина,хубаво и доста голямо училище...и кръчми има,какво повече ви трябва Mr. Green

# 211
Арлина, радвам се, че Зоя днес е реагирала така. Браво, да продължава все така!  Hug

Днес бях на ФМ, беше много хубаво, видях бебо. Станал е 447 гр.  Mr. Green Малко се притесних, защото доктора не успя да визуализира стомашната сянка, след 4 седмици ще ходя пак. Каза ми, че това само по себе си нищо не значи и че сигурно стомахчето в този момент е било празно. Но аз все за това мисля, уж се самоуспокоявам, че всичко е наред, но нещо не се получава.  Sad

Hug

# 212
 Hug Hug Hug

Eхооо, ние се завърнахем вкъщи! Благодаря ви много за милите думи и пожелания! Heart Eyes
Не можах обаче да изчета всичко, но при първа възможност с удоволствие ще го направя.
Ние с Калин сме добре, още в болницата засука, въпреки първоначалните ми притеснения, че ще е като Дани - мързел. Кърмата ми тръгна бързо, имам малка епизиотомия - около 2см., вече си сядам на дупето и засега имам сили за всичко. Днес дори поспахме дружно от 15ч. до 18ч. Дани много се зарадва на бебчо, но хич не се съобразява с него, говори силно, скача на леглото, докато кърмя, постоянно иска да го гали по главата и целува....но му позволявам, няма начин. Сега Калин спи, а големия дзвер има още енергия и дивее, тъкмо ще легнем и ще ставам да се храним.... При първа възможност отново ще ви навестя.
Ох, мамита, ако знаете какво мишленце е само.... пожелавам на всички бременлийки/настоящи и бъдещи/ скоро да си гушкат по едно такова мъниче. Hug

Ронка, много ме изненада с поздравчето ти по телефона. Simple Smile

# 213
Нани HugЦелувки по муцунката на Калинчо и много гуш Heart Eyes
Рени,при нас проблемът е, че се търси майка за бъдещо бебе  Mr. GreenБащата навит колкото щеш,защото умира за щерка,ама на мен нещо още не ми стиска Sick
Арлинка,градината ви в Оброчище ли е или в Кантарджиево newsm78
Аз поне два пъти минавам край вас като ходя до Балчик или Каварна и може някой път да ти звънна за по кафе в селската кръчма Mr. GreenНа мен ми е много колоритно на такива места.Имам една дружка от Рибарица и една време сутрин пиехме кафе в кръчмето,докато дядовците жулят сливова ракийка с джанки за мезе .
 ooooh!
 Дю ,не се тревожи излишно,всичко ще е наред Praynig

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 09:20 от Tizija

# 214
Pigi сърдечно благодаря за рецептата, намислила съм довечера ако ми остане време да се опитам да направя един козунак, а може и за утре да остане. (най - вероятно).
Аринка браво на Зоя страхотна новина все така да са децата ни. Ние тази сутрин се засякохме с Дая на Нан в яслата, но като гледам нашите сладури не плачат но не влизат с голямо желание на яслата. Няма начин ще се изтърпим взаимно с лелите още 2 месеца.  Wink Надявам се в градината да сме като Зоя от първия ден с желание.  Praynig

Рени защо така си в депресия, нещо пролетта ли или други проблемчета. Пожелавам ти бързо излизане от нея и много слънчево настроение.  Hug
Нани браво на вас.  Hug Много ви се радвам.  Heart Eyes целувки на малкия и големия сладур.

Аз спирам че имам да правя една голяма презентация за учениците за утре, а довечера имаме и РД в клубчето и няма да ми остане време. Чао лек и усмихнат ден.  Hug

# 215
  • София
Nanny, честито бебче, да е живо и здраво  Hug  Hug  Hug
Лелеее, толкова е хубаво  Cry
Много целувки на малкият Калин. Моят мъж също се казва така  Hug

# 216
Maлеее.Нани...колко хубавооо Heart EyesНямам търпение и аз да си гушна бебо. Mr. GreenМного се радвам,че всички сте добре и,че Калин се храни нормално.Как му викате на галено?Знам,че няма да имаш много време сега,ама ако ти остане минавай по-често да казваш как сте HugДа го нацелуваш много от нас двете със Зоя. Heart Eyes
Дю:не се притеснявай HugТе тези лекари само паника всяват.А не може ли да отидеш сега при друг с 3Д,за да си по-спокойна?То за 4 седмици ще се побъркаш от мисли и притеснения. ConfusedБебо много голям станал.Аз моето ще го видя края на месеца на 3Д пак.
Аз отново да се похваля,моето дете днес пак не плака,влезе си самичко при децата. Heart Eyes
Градината е в Оброчище.Ами обади се Тиция,ама дано ме свариш у дома,че сега както съм свободна и бягам на където ми видят очите JoyТо много хубавао детето ти да ходи на градина,бре!Ама като се стопли и напълнят басейна ще съм си тук определено.

# 217
Ей Нани много да  гушкаш  малкото мишленце и от нас   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes
Аз за бързичко да почерпя пак днес моето мъжленце и ден ден.

Дюнаистина ,защо не отидеш на друг с 3Д ,няма смисъл да се притесняваш. Отиди и ще видиш ,че всичко е наред.Една голяяяяяма  Hug Hug Hug Hug от мен

# 218
  • София
Иси-Честит Рожден Ден на мъжа ти!Да ти е все така прекрасен съпруг и добър тати!Да ви е жив и здрав!
Нанни-Добре дошли!Толкова хубаво ми стана,че направо ми се прииска веднага бебче вкъщи.При първа възможност кажи на мъжа си да качи снимчици на малката мишка Heart Eyes
Арлина-толкова се радвам,че малката ходи с желание-значи наистина е хубаво,занимават ги и се грижат добре за тях-браво!Като те чета все повече ми се иска да ходим някъде на село..
Рени-скорошно излизане от кофтито настроение,като грейне слънчице предполагам ще се чувстваш по-добре Hug.
Дю-и аз мисля,че доктора се е престарал,не се притеснявай! Hug Hug Hug

# 219
  • somewhere over the rainbow
То много хубавао детето ти да ходи на градина,бре!
Ааа, ще се сетиш Simple Smile Аз така още 4 деца мога да отгледам Mr. Green

Ние тази сутрин се засякохме с Дая на Нан в яслата, но като гледам нашите сладури не плачат но не влизат с голямо желание на яслата.

Точно така е Confused Но при нас не е до лелите, тя Даяна не ходи с желание при никой, различен от нас и свекитата. Страшно стеснителна и срамежлива е, това, дето най-много го мразя #Cussing out Вчера я водих на фризьор с мен, два часа не обели дума, седи като препарирана и мълчи като ... баща си Mr. Green Ей, как я мразя тази негова черта и как пък точно нея е наследила Дая. А само като стъпи вкъщи и не си затваря устата. Хората не ни вярват, че може да говори Rolling Eyes

# 220
Момичета може ли някой да ми помогне. Не мога да си вляза с профила. Дава ми такова съобщение
Грешка при входа. Моля, проверете настройките си на cookies.
С опера съм. Не ми е ясно какво трябва да направя.

# 221
Привет и от мен!
Иси, жив и здрав да ти Иван! Много семейно щастие ви желая!  bouquet

Нанни, за мен беше удоволствие да те чуя. Исках и повече, но ми беше неудобно да те притеснявам. Blush
Радвам се, че сте добре и, че Дани се радва на Калин. Heart Eyes Да ги нацелуваш и двамата от нас с Ема.

Нан, сякаш за Ема говориш бре. Види ли непознати и се свива в черупката си, глас не й се чува. На градина като я водя мълчи, играе си предимно сама, или така ми се струва. Първо си мислех, че е до език, че не знае. Но си мисля, колко им трябва на децата, за да се разбират. Дано с времето се отракат, че такава срамежлива хич не я харесвам.

Лети, Рени, да се стягате и да правите бебета, че после стават големи маймунките ни и хич няма да ви е до бебета.

Ренка, що си в депресия бре, не ходихте ли на почивка?!

Арлина, хубаво е то да ходят на градина...Моят Калин каза, че отиваме да живеем в Оброчище. Mr. Green Още се чудя дали да не се преместим да живеем на село, близо до Тулуза. По-спокойно ще е, а и за оправяне на документи е толкова по-лесно.

Дю, и аз бих те посъветвала да потърсиш второ мнение. 4 седмици са много време и ще луднеш. Знам, че всичко е наред. Hug

Анет, немога да ти помогна с влизането в профила ти

Ето ви една снимка за настроение

Тук са още няколко за разглеждане
http://bambinata.multiply.com/photos/album/8#10

Вчера бяхме в парка с моята приятелка и нейните 2 момчета. Голяма игра падна, Ема заспа на връщане в колата. Днес пак е дъждовно при нас, писна ми от това шантаво време. #Cussing out

# 222
Момичета може ли някой да ми помогне. Не мога да си вляза с профила. Дава ми такова съобщение
Грешка при входа. Моля, проверете настройките си на cookies.
С опера съм. Не ми е ясно какво трябва да направя.

Пробвай да изчистиш кеша по следния начин:
Tools - Preferences - History - Disk cache - empty now - OK
Но не съм сигурна дали ще стане.

Или питай в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=372679.0

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 14:01 от Дю

# 223
  • somewhere over the rainbow
Анет, изтрий си бисквитките /cookie-тата/. Не съм ползвала Опера и не знам точно къде в менюто е това, така че питай чичко Гугъл за "Изтриване на бисквитки в Опера" или "Delete cookies for Opera"... нещо такова де. Но, че е от тях, е сигурно Peace

Ронка, и аз мисля, че Дая си играе предимно сама Confused Онзи ден пък едно момченце я беше ухапало, направо зъбките му бяха на ръката Laughing Питам я за какво те ухапа, едва ли е без нищо - защото той си построил къщичка, а тя му я бутнала Crazy Да знае друг път, че къщи не се бутат Grinning

Ронка, много е сладка Емката. Забелязала съм, че ти все с роклички и полички я обличаш и е толкова хубаво Heart Eyes, а аз хич нямам този навик ooooh!

# 224
  • Варна
Nan, Дю - благодаря. Hug

Общи условия

Активация на акаунт