Абе да отминава,каквото и да е...

Каквото и да стане,желаем ви късмет и бързо възстановяване

ох и на мен ми стана странно операция в страстната седмица,ама да не се задълбочаваме има хора които не вярват,с пожелание за лека и бърза операция и Перси нищо да не разбере

.
.
.
. А Марти как е, в смисъл бодър ли е, има ли Т?
. Пиши как сте.
. Относно операцията може наистина да я отложат, защото миналата година, когато правиха сондаж на окото на Ани и ни бяха предупредили, че и при най - малкото неразположение на детето отлагат операциата, заради пълната упойка.
.
и ще разходя Аничка, че милото два дни не е излизало и само до вратата стои.
.

И не се тревожи толкова, че хората те обвиняват. Имам примери около себе си, за такива деца, които като малки не се свъртаха, а сега се държат съвсем нормално, разбирането ще дойде с възрастта.
Абе, при нас нищо не става добре от първият път. 

Има едно мехлемче, което помага при ранички - Мадекасол. Но може да направиш и крем на основата на невен. Трябва ти свинска мас и сушен цвят от невен (продава се в аптеките). Разтапяш маста, пускаш в нея невена и го оставяш да се позапържи. След това дърпаш от котлона и оставяш маста с невена да престои една нощ така както си е в съдинката. На следващия ден леко затоплящ, за да се втечни, прецеждаш и оставяш да се охлади. Доста добре заздравява и изхранва ранички от всякакво естество. Казвам го от личен опит. А той при нас е мноооого богат 
И аз доста се зачудих като каза за Разпети Петък.
А пък на моята приятелка точно за тогава й е насрочено секциото. 

Иначе Сашундера засега е добре. Тия дни спеше доста неспокойно и все гледаше да дъвче нещо твърдо, но тази нощ мина по-добре. Довечера ще пробвам да пребъркам устата да видя появило ли се е нещо ново или пак да чакаме безсънни нощи. Препоръчани теми