Пролет идва отдалече АВГУСТинчето навън ще тича вече!

• 15 539
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
И аз си мислих,че е насекомо,но като се прибрахме аз и мъжа ми имахме по 2,3 пъпки само,а и се изкъпахме веднага.На другия ден ми излязоха и по-гърба,най странното е,че детето няма изобщо,а само  ние двамата.Мислих да са комари,ама на гърба как ще ме ухапят,като си спя с пижама,хмм незнам,може да е хранително натравяне,ама пък няма от какво...
Абе да отминава,каквото и да е... Peace

# 271
Офффффффффффффффффффффф, ще ми се пръсне главата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Перси има хрема, явно е от зъбите, защото от 5 дни е някакъв малък ад. Какво операция ще правим в петък, изобщо не ми е ясно??????!!!!!!!!!!!! Сигурно ще се наложи да я отложим. Ами то всичко си е Божа работа, направо е богохулство да се прави операция на разпети петък!  Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Анаморф-най-вероятно е от храната, която сте консумирали него ден. Не се притеснявай излишно!

# 272
Леле Пива, все така се получава  Confusedчисти носа, пази го колкото можеш, пък ще видите какво е състоянието в петък. На мен ми бяха казали че два дни преди това никакво лекарство не бива да се дава. Ох, стискам палци да се отървете от хремата и да мине насрочената операция.Praynig

# 273
Пива,дано е от зъбките,но в крайна сметка,Господ си знае работата.Какви са тези операции по празниците newsm78Каквото и да стане,желаем ви късмет и бързо възстановяване Hug Peace Heart Eyes

Ирка,хубава работа........Ако е шарка,трябва да избият до утре на всякъде,а Алекс може чак след 3 седмици да се изрине Tired

# 274
  • София
Днес ни биха Пентаксима!
Предупредиха ме,че на имунизацията на 1.6 г. има често страничнии реакции...... и ето Райън е с температура лека е но много го боли краченце  Rolling Eyes педи каза точно това да очквам!
Пива Hug Praynig

# 275
Здравейте момичета Hug

Димяни,дано бързо му се размине реакцията на Райчето,ние нямахме такава Praynig Hug
Анаморф,дано не е шарка,а някаква буба да ви е полазила Grinning
Пиванова,да изчезват сополите на Перси Praynig ох и на мен ми стана странно операция в страстната седмица,ама да не се задълбочаваме има хора които не вярват,с пожелание за лека и бърза операция и Перси нищо да не разбере Praynig Hug
Елисе,хайде да се махат болестите вече и при вас Praynig Hug

п.с.ох май забравих някой,така е като само ви чета и не пиша Outta Joint

Теодор,вчера след обедния сън нещо ми се разкиха,носа му беше доста овлажнен,ще видим днес какво ще става... Outta Joint

# 276
  • вкъщи
Ух ,мацки ние пак си разбихме брадата,огроооомна рана,лепиха я и му сложиоха тел4 е от телбод,вси4ко тов а без упойка,милия се съдра да пла4е,4 4овека го държахме 10 мин ,ад просто,цялата треперех.И ве4е 2 пъти си маха превръзката,разкървавява се,не мога да му сложа друга докато не заспи и мн ме е страх да не с езамърси раната.ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ писна ми ве4е,3 белега иам по лицето,лепено 4ело,съдрана буза и сега разцепена брада.
Кажете ми как да го опазя,като той не върви а ти4а,и пада на всеки 5 метра.Вси4ки мен обвиняват,а никой не може  да го глед а и 5 минути.Давайте съвети с какво да мажа като зарастне,имам контратубекс,но на 4елото не помогна.Стискайте ни палци з апетък,като ще ни махта тел4ето ако е зараснало.
  bouquet Praynig

# 277
  • София
Здравейте Hug.
Благодаря ви за поздравите     bouquet.
Елис, дано скоро дойде края на къръщината Praynig.
Ния, леко да минава шарката Praynig. А Марти как е, в смисъл бодър ли е, има ли Т?
Ира, дано да не е шарка, а да е някоя гадинка  Praynig. Пиши как сте.
Пиванова, дано бързо мине хремата на Перси Praynig. Относно операцията може наистина да я отложат, защото миналата година, когато правиха сондаж на окото на Ани и ни бяха предупредили, че и при най - малкото неразположение на детето отлагат операциата, заради пълната упойка.
Димяни, стискам палци Райън бързо да се оправи от ваксината Praynig.

Днес най - сетне се показа слънчицето Grinning и ще разходя Аничка, че милото два дни не е излизало и само до вратата стои.
Приятен ден на всички     bouquet.

# 278
Добро утро и от нас!

Момичета-благодаря, че ни мислите!
Елис-скоро само хубави неща да започнат да ви се случват!
Лелка-бързо да се оправя момчето!

Ние вече наистина сме с хрема, операция няма да има, няма да рискувам, смисъл няма.
След малко и ние излизаме на разходка. Вчера и онзи ден излизахме, но за малко, но днес ще е за повече.
Хубав ден на всички!   bouquet  bouquet  bouquet

# 279
Лелка, горката душица  Confused Представям си какво ти е било и на теб да го удържаш, докато реве. Аз друг вариант, освен каска не виждам  Laughing Шегувам се, естествено. Не знам как би могла да го опазиш, явно си е по-буйно детето  Thinking И не се тревожи толкова, че хората те обвиняват. Имам примери около себе си, за такива деца, които като малки не се свъртаха, а сега се държат съвсем нормално, разбирането ще дойде с възрастта.
Аз отивам да си чистя кочината. Не знам откъде да започна, не можахме да го свършим този паркет и това си е ! Снощи рязахме вратата, че с добавената височина на пода не можеше да се затвори  ooooh! Абе, при нас нищо не става добре от първият път.

# 280
Лела,много неприятна случка,бързо да зарасне раната,съвети не знам какви да дам Rolling Eyes

Пиванова Hug

Тони и Тото,и в нас има една кочинка да вземеш да дойдеш ли Laughing Терасата на Теди един куп кашони,кашончета,торбички има.... Mr. Green

# 281

Терасата на Теди един куп кашони,кашончета,торбички има.... Mr. Green
Оооо, проблеми нямаш LaughingНашите кашончета и торбички ги зафичих в контейнера, или по-скоро - до него и съседите ги разграбиха. Сега се чудя какво още да хвърля, че ми е тясно  Laughing
Хайде, ша мия пода, че все едно охлюви са лазили по него  ooooh!
Анаморф, имали нови пъпки или старите изчезнаха ?

# 282
  • вкъщи
Ира за какво даваш ескимо?За апетит ли?

# 283
  • София
ПИванова, още като прочетох оня ден за операцията.. вярно си помислих каква операция преди Великден..
Сега като каза хрема, със сигурност трябва да я отложат.. Трябва да е за хубаво да знаеш!
Хайде бързо да се оправяте ..

# 284
  • В светлината на слънцето
Здравейте и от мен Hug
Лелка, ох колко неприятно... Confused Пожелавам бързо да му минава на момчето и да не остане никакъв белег.  Hug Има едно мехлемче, което помага при ранички - Мадекасол. Но може да направиш и крем на основата на невен. Трябва ти свинска мас и сушен цвят от невен (продава се в аптеките). Разтапяш маста, пускаш в нея невена и го оставяш да се позапържи. След това дърпаш от котлона и оставяш маста с невена да престои една нощ така както си е в съдинката. На следващия ден леко затоплящ, за да се втечни, прецеждаш и оставяш да се охлади. Доста добре заздравява и изхранва ранички от всякакво естество. Казвам го от личен опит. А той при нас е мноооого богат Peace
Пива, отлагането на операцията може и да е за добро. По-важното е сега Перси да се оправи.  Hug И аз доста се зачудих като каза за Разпети Петък.  Thinking А пък на моята приятелка точно за тогава й е насрочено секциото. Thinking
Анаморф, как си? Надявам се, че вече всичко е отминало. Не вярвам честно казано да е варицела, защото логиката е да удари първо детето, а после вас. Може и да е наистина нещо хранително, което сте яли само двамата. newsm78
Димяни, хайде да се оправя крачето на Райчето бързичко. Hug
Ния, как е момчето? Избиват ли още пъпки?
Към сополивите се присламчваме и ние. Тази сутрин Теди се събуди леко сополива, понеже вчера като я прибирах от градината и ни наваля дъжда. Та днес й спестих градината, а учителката 5 минути ми благодареше по телефона и ми обясняваше, че ако всички родители правели така нямало да си предават децата бацилите. Представям си само в какво състояние водят деца на градината. Аз поне съм засичала няколко пъти родители да водят видимо влачещо се дете и да обясняват, че нищо му няма само малко височка му била температурата и кашляло. ooooh! Иначе Сашундера засега е добре. Тия дни спеше доста неспокойно и все гледаше да дъвче нещо твърдо, но тази нощ мина по-добре. Довечера ще пробвам да пребъркам устата да видя появило ли се е нещо ново или пак да чакаме безсънни нощи. Mr. Green

. Сашундера засега е добре.

Общи условия

Активация на акаунт