Clostilbegit- какво ще кажете?!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 139
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
И двата пъти забременях след стимулация с клостилбегит, но лекарката тогава ми прави цветна снимка, също и се установи липса на ову. Нямах странични ефекти. Стискам ти палци  Praynig

# 16
Аз го пих само 1 цикъл също при липса на проблеми с овулацията, но без резултат.

A защо тогава  го пи  newsm78

Защото лекарката ми, която не е специалист по стерилитет, реши да опитаме, тъй като вече май за нищо друго не се сещаше, освен за тези хапчета. Ако я бях послушала, трябваше да продължавам да ги пия, докато се получи. Е, след тези нейни думи, реших че ще спра да ги пия и ще си чакам часа за клиниката по стерилитет.

# 17

Защото лекарката ми, която не е специалист по стерилитет, реши да опитаме, тъй като вече май за нищо друго не се сещаше, освен за тези хапчета. Ако я бях послушала, трябваше да продължавам да ги пия, докато се получи. Е, след тези нейни думи, реших че ще спра да ги пия и ще си чакам часа за клиниката по стерилитет.
[/quote]
много добре си направила, че си се насочила в клиника по стерилитет. Peace
успех

# 18
Това ми е първа стимулация с клостилбегит, но мисля при мен има резултат. НА 13 ден имам два фоликула по 19 и нещо мм от двата яйчника. И лигавицата изглежда не е изтъняла поне до момента.

# 19
Предварително се извинявам за късното включване в темата ,но едва сега я видях и аз имам въпрос и ще бъда благодарна ако някой отговори HugПо същия начин както и авторката на темата пих Клостилбегит в резултат  - 2 фоликула, но за мое съжаление изтъняла лигавица на матката - доктора каза че това се случва на голяма част от жените/малко се ядосах ,тогава защо ми го е предписал?!/.Извода беше ,че дори и да се оплоди някоя от яйцеклетките тя няма да се задържи при тая тънка лигавица.Каза ми да отида след 2 месеца почивка /от медикамента/ да правим стимулация с инжекции,които са точно за това за удебеляване на лигавицата.Ние с приятеля ми решихме да пробваме още 2-3 месеца без каквито и да е стимулации-да си стане естествено.
Та въпроса ми е ,  при пиенето на Клостилбегит лигавицата е изтъняла,възможно ли е при спиране на лекарството този проблем с изтъняването на лигавицата да изчезне или си остава независимо че не се пие нищо?
P.S./Звучи малко тъпо Embarassed но се притеснявам да не съм се повредила насила Rolling Eyes/

А пък фоликуметрия никой досега не ми е предлагал,след всички необходими изследвания минахме към хапове Sad.Не ми е мн.ясно аз ли трябва да си я поискам тази фоликуметрия ? #Crazy

# 20
Мила, аз съм пила клостилбегит 2 месеца и през това време лигавицата ми беше тънка, макар че пиех и естрофем и дуфастон във втората част на цикъла. Спрях го и на следващяи месец имах прекрасна лигавица, нямала съм впоследствие проблем от пиенето на клостилбегита.

# 21
Мила, аз съм пила клостилбегит 2 месеца и през това време лигавицата ми беше тънка, макар че пиех и естрофем и дуфастон във втората част на цикъла. Спрях го и на следващяи месец имах прекрасна лигавица, нямала съм впоследствие проблем от пиенето на клостилбегита.

Дано и при мен да е така.Много ти благодаря за отговора Hug Hug Hugкамък ми падна от сърцето.Сега съм по-спокойна.И ще действаме за  EFP   ylinfant

# 22
И аз този месец бях на клостилбегит-по 1 таблетка дневно.Имах доста странични реакции,но всички те са описани в листовката-мноооого голяма раздразнителност,безсъние,отпадналост,замъгляване на погледа.Тези странични реакции продължиха и 3-4 дни след спирането на медикамента.Но се търпи,само дано да има ефект

Общи условия

Активация на акаунт